in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

BLIZANCI 

Ljubav

Situacija u vašim emotivnim ili bračnim partnerstvima će tokom januara biti promenljiva. Voljena osoba i vi ćete čas funkcionisati više nego dobro, a čas prebacivati jedno drugom i vraćati se na situacije iz prošlosti koje niste rešili a koje u oboma izazivaju određeno nezadovoljstvo i nervozu. Mogući su i napeti momenti oko finansija, dece ili pak oko zajedničkih planova.

I partner i vi ćete biti impulsivniji nego inače, što može doneti jako dobre momente i uživanje u izlascima ili druženju sa prijateljima, ali će ta impulsivnost povremeno iznedriti i po koju žučnu, ali kratkotrajnu raspravu. Slobodni Blizanci – prelazak Venere u znak Vodolije početkom januara vam odgovara što se tiče druženja, izlazaka, provoda – ali ćete u ovom periodu imati i česta podsećanja na prošlost, pa čak i pokušaj povratka nekog od bivših partnera.

Posao

Prva polovina meseca, malo zbog praznika a malo zbog okolnosti koje nisu na vašoj strani – doneće zastoje u poslu, teško ostvarivanje planova, sporost u realizaciji i vašu veću fokusiranost na rešavanje zaostataka, grešaka, propusta. Drugi deo januara je dosta aktivniji i obeležen što mogućnostima za kraća poslovna putovanja, što dogovorima i uspostavljanjem kontakata sa ljudima koji vam mogu biti od važnosti. Finansijski nećete loše proći, osim što ćete imati naglašene troškove u prvoj dekadi meseca.

Zdravlje

Slabiji imunitet, češće prehlade a osetljiv je i urogenitalni trakt. Lepšem polu mogućnost hormonske problematike. Stariji – reumatske tegobe.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača