in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

RAK  

Ljubav

Rakovi su u značajnoj emotivnoj fazi tokom januara. Kod nekih od vas trenutno je „u igri“ preispitivanje odnosa u kojem ste i možda pokušaji da se stvari izvedu na čistac – posebno obratite pažnju na period oko punog Meseca u vašem znaku, jer ovi dani mogu doneti talas stvari koje ste do sada potiskivali, kao i teme kojima ste se ranije bavili ali ih niste rešili.

Kod drugih – i partner i vi osećate da je vreme za ozbiljnije korake u vašem partnerstvu i pokušavate da zajednički osmislite planove. Slobodni Rakovi – razmišljanja o nekom od bivših partnera, čak je moguć i ponovni kontakt, možda i obnova. Takođe – na tapetu su vam tajne priče sa osobama koje nisu slobodne ili su na „izlasku“ iz braka ili dugogodišnje veze. Udvarača će biti, ali trenutno nemate jednostavan i potpuno čist put po pitanjima ljubavi.

Posao

Poslovno je prisutna neka forma zastoja – moguće je da i praznici igraju ulogu u ovoj sporosti, ali u svakom slučaju – sledi vam period nešto lošije i konfuznije komunikacije sa saradnicima. Stanje će se popraviti u drugom delu januara, pogotovo tokom treće dekade meseca.

Konačno ćete imati jasniju sliku po mnogim pitanjima i lagano krećete napred u realizaciju planiranog. U januaru se nećete proslaviti po pitanjima finansija, pa se potrudite da kontrolišete troškove koliko god je to u vašoj moći.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, stres, meteoropatske tegobe. Osetljivost respiratornih organa će postojati tokom celog januara. Glavobolje.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača