in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

OVAN ♈

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Ideje koje ste duži period razrađivali i pokušavali da sprovedete u delo, a koje su u vezi poboljšanja vaše zarade i uvećanje salda na vašem računu, konačno će uroditi plodom. Očekuju vas dobici zahvaljujući završetku jednog projekta nešto pre ugovorenog roka. Bićete u mogućnosti da započnete nešto novo što bi vam moglo doneti bolje pozicije, a u čemu ćete imati pomoć jedne osobe na višem položaju od vašeg. Ako planirate da započnete privatni posao, za to ćete imati potrebne uslove, sredstva i podršku. Sunce će praviti odnos sa Uranom, što će vam omogućiti da ostvarite uspešnu finansijsku saradnju sa nadležnim institucijama. Saturn se 2. jula vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje posla i karijere. Ono što niste uspeli da postignete u vezi velikih i dugoročnih projekata, sada ćete biti u mogućnosti da nadoknadite. Budite pažljivi jer će vas kvadrat Merkura sa Marsom činiti ishitrenim, pa možete načiniti propust u radu.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i omogućiće vam da brže i lakše postižete zakazane rokove, u čemu ste u ranijem periodu zaostajali zbog otežanih okolnosti. Sunce će od 14. do 21. jula praviti opoziciju sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Vaše pozicije će biti uzdrmane zbog neslaganja i suprotnih stavova u odnosima sa nadređenima u vezi načina izvođenja radnih zadataka. Trpećete pritiske da što pre dovršite nešto što je po vama nemoguće postići u kratkom roku, a to će dovesti do umanjenja vaše zarade. Jupiter će 27. jula praviti odnos sa Neptunom, što će vam omogućiti da rešite teškoće na poslu i da ublažite nesuglasice sa nadređenima. Pripazite na spletke tajnih neprijatelja i budite taktični.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima administracije i finansija, kao i u oblastima javnosti. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Bićete okrenuti sebi i svojim potrebama i manje nego obično ćete osećati potrebu da se oslanjate na voljenu osobu. Vašem partneru to neće mnogo smetati, pod uslovom da održavate iskrenu i otvorenu komunikaciju i da se oko svega zajedničkog dogovarate. U vezi zajedničkih dogovora ćete se slagati. Povremeno su moguće prolazne prepirke.

U drugoj polovini jula bićete zauzeti rešavanje teškoća na poslu i zbog toga ćete imati sve manje vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Zbog pritisaka koje ćete trpeti na poslu, bićete skloni da ulazite u konflikte sa partnerom. Venera će 27. jula praviti kvadrat sa Neptunom, što vam može doneti ozbiljne nesuglasice jer ćete biti neiskreni.

Ako ste slobodni:

 

Ostvarićete više kontakata sa novim osobama koje će vam delovati zanimljivo za razgovor, a poželećete i da dođe do emotivnog zbližavanja sa jednom osobom koja će se u odnosu na ostale izdvajati svojom privlačnošću i načinom komunikacije. Počećete da se viđate i izlazite ali ćete ubrzo shvatiti da se u mnogim stvarima ne slažete i da većina onoga što vam vaša simpatija govori samo prazna priča, kako bi vas zavela i iskoristila. Razočarani ćete prekinuti taj kontakt.

Stariji Ovnovi će doći u kontakt sa osobom sa kojom su nekada davno bili intimni i između njih će se razbuktati strasti. Vaša bivša ljubav nije slobodna ali će vam predložiti tajnu vezu. Pristaćete ali ćete se već u startu razočarati.

ZDRAVLJE

Vaša osetljivost na stres biće pojačana u prvoj polovini jula i bićete skloni psihosomatskim smetnjama koje će pojačavati kvadrat Merkura sa Marsom. Od 12. Jula će Merkur krenuti direktno, pa ćete biti stabilniji. U drugoj polovini jula moguće su kardiovaskularne smetnje, posebno variranje krvnog pritiska. Izbegavajte preterane napore i više se odmarajte.

Vaša ishrana treba da sadrži integralne žitarice kao što su ovsene i ražene pahuljice, raženi hleb i pšenične klice, što možete svakodnevno uzimati za doručak. Jedite sezonsko voće, najbolje sveže, a posebno dinje i lubenice. Od povrća vam se preporučuje grašak, spanać, krompir i sočivo. Meso, prerađevine od mesa i mlečne proizvode uzimajte umereno.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 15, 19, 23

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA