in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

VODOLIJA ♒

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Vaše ideje kako da poboljšate radnu efikasnost i postižete planirane rokove na vreme, čak i nešto ranije od predviđenih rokova, pokazaće se delotvorne i doneće vam očekivane rezultate. Na polju usluga ćete biti u mogućnosti da pokrenete nešto novo, u čemu će vam od pomoći biti saradnja sa osobom na višem položaju od vašeg. Ako se bavite zanatskom delatnošću ili servisnim uslugama, kao i podrškom korisnicima usluga, očekuje vas više posla i poboljšaćete poverenje klijenata. Dobićete i nove klijente koji će biti zadovoljni vašim radom. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca. Više vremena i rada ćete trebati uložiti u deo poslova koji se obavljaju u pozadini jer će doći do sporijeg i otežanog odvijanja tog dela posla. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do teškoća u pregovorima oko važnih radnih zadataka. Nećete moći da se složite sa nadređenima, što će izazivati tenzije i konfliktne situacije.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i počećete da polako rešavate teškoće i zaostale obaveze na polju usluga. Poboljšaćete odnose i komunikaciju sa radnim kolegama. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Ozbiljnije teškoće u poslu doći će preko podmetanja od strane konkurencije, a nailazićete i na nekorektne postupke i spletke od strane osoba koje žele da se okoriste na vaš račun. Vaši nadređeni će vršiti pritiske i teretiti vas za greške za koje vi niste odgovorni. Neophodno je da budete spremni na kompromis. Jupiter će 27. jula praviti odnos sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za finansijske poteze i vaša zarada će se uvećati. Bićete na dobitku.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, komunikacija, usluga i u finansijskom sektoru. Imaćete i veću ponudu honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem na početku meseca pokrenuće rešavanje onoga u čemu niste mogli da se u ranijem periodu složite sa voljenom osobom. Imaćete ideje i inicijativu koje promene su vam potrebne kako bi vaš odnos mogao da funkcioniše skladnije. Vaš partner će se u mnogo čemu složiti sa vama i imaće predloge koji će vam odgovarati.

Opozicije koje će Sunce praviti od sredine jula sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice i izazvati krizu u vašem odnosu sa partnerom zbog izlaska na videlo nekih stvari koje ste vi i vaš partner jedno drugom radili iza leđa. Vaše međusobno poverenje će biti znatno poljuljano. Samo otvorenost na kompromis može ovo da reši.

Ako ste slobodni:

Počećete da se intenzivnije viđate sa osobom sa kojom delite mnoga zajednička interesovanja, a koju ste nedavno upoznali na jednoj zabavi. Uživaćete u temama o kojima ćete voditi razgovore i prijaće vam vedrina i smisao za humor vaše nove simpatije. Primetićete da između vas postoje i različiti stavovi i mišljenja o nekim temama ali vam to neće smetati, već će vas oboje podstaći da se više prilagodite jedno drugom. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu i bićete zadovoljni.

Nešto starije Vodolije će već u prvoj dekadi jula započeti slobodnu vezu bez većih obaveza sa osobom koju su upoznali preko društvenih mreža. Biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite jedno drugom ali ćete prevazići smetnje.

ZDRAVLJE

Potrebno je da što više vremena provodite na čistom vazduhu u prvoj polovini jula kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Praktikujte svakodnevnu šetnju ili rekreativne vežbe u prirodi. U drugoj polovini jula bićete osetljivog zdravlja. Kontrolišite krvni pritisak i izbegavajte preterane fizičke napore. Više se odmarajte. Ne izlažite se jakom suncu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lake za probavu. Sveže povrće i voće uzimajte svakodnevno u većim količinama. Od voća će vam prijati lubenica, jabuka, dinja, avokado, maline, smokva i urma. Od povrća jedite mladi grašak, krompir, spanać i šargarepu. Od mesa pileće belo meso i ribu. Izbegavajte slatkiše i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

8, 14, 17, 20, 25

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA