in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

BLIZANCI ♊

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Uspešno ćete razraditi i sprovesti u delo jednu ideju koja bi mogla da vam donese dodatne prihode i uveća saldo na vašem računu. Vaše ideje ćete čuvati u tajnosti, što će vam doneti prednost nad konkurencijom. Uspešno ćete koristiti tajne kanale za ostvarivanje boljeg uspeha, uspon u karijeri i zauzimanje stabilnih pozicija u poslu. Uz podršku nadređenih ili jedne osobe na visokom položaju, pokrenućete nove investicije koje će vam u budućnosti doneti značajne dobitke. Pružiće vam se mogućnosti za napredak u poslu ako se bavite administracijom, finansijama, konsaltingom, informacionim tehnologijama i komunikacijama. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca, što će vas pokrenuti da više vremena posvetite rešavanju važnih finansijskih pitanja, poboljšanju tokova novca, naplati zaostalih potraživanja i dugoročnim projektima koji zahtevaju veće investicije. Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam zastoje i nesuglasice sa saradnicima.

Merkur će 12. jula krenuti direktno, što će pozitivno uticati na vaše finansije jer ćete na tom polju biti bolje organizovani. Između 14. i 21. jula Sunce će praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Ovo će vam doneti ozbiljne teškoće na polju platnog prometa. Vaši nadređeni će na vas vršiti pritisak da budete efikasniji. Moguće je da vam umanje zaradu. Nailazićete na otežane okolnosti na poslovnom polju. Čuvajte se gubitaka. Jupiter će 27. jula praviti odnos, a Venera će praviti kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla. Uspećete da kroz podršku jedne osobe i kroz vaše vešte poteze rešite zastoje u prometu novca. S druge strane ćete biti neodlučni i skloni pogrešnim procenama u rukovođenju.

Nezaposleni Blizanci će imati mogućnost da dobiju novi posao u oblastima zdravstva, administracije, socijalnih službi i u sektoru usluga. Imaćete i raznovrsnu ponudu honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Vašem partneru će trebati više pažnje i delovaće povučeno. Vi ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osbe i pružićete svu podršku i pažnju. Bićete odličan oslonac svom partneru i to ćete činiti sa lakoćom. Vodićete opuštene razgovore, oko svega ćete moći da se dogovorite i pružaćete vaša osećanja, što će vašem partneru prijati. Vaš odnos će biti stabilan.

Druga polovina jula će od vas zahtevati prilagođavanje i otvorenost na kompromise. Vaš partner i vi zauzimaćete suprotne stavove u vezi ulaganja zajedničkih finansija, što će stvarati tenzije između vas. Bićete opterećeni poslovnim obavezama i nećete imati strpljenja za potrebe voljene osobe. Bićete skloni da vaše brige krijete od partnera, što će izazvati sumnje.

Ako ste slobodni:

Kako ćete tokom prve polovine jula biti u intenzivnim kontaktima sa prijateljima i često u pokretu, upoznaćete više osoba koja će vam privući pažnju ali ćete biti neodlučni sa kojom od njih da pokušate ostvariti blizak odnos. Odlučićete se za osobu koja vam deluje optimistički i koja u sebi ima avanturistički duh. Zbližićete se i u drugoj polovini jula otkrićete da oko nekih stvari imate suprotne stavove. To vas neće obeshrabriti da istrajete i proverite da li ćete prevazići razlike.

Stariji Blizanci će ući u slobodnu vezu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih kontakata. Ta veza će biti i jednim delom na daljinu jer ćete oboje biti u pokretu i prilično zauzeti obavezama. Za sada će vam takva veza odgovarati.

ZDRAVLJE

Vaša osetljivost na stres će biti pojačana što će dovoditi do sklonosti ka psihosomatskim smetnjama. Bićete osetljivi i na nagle promene vremenskih prilika, što može da izaziva glavobolju i pojačani umor. Kontrolišite krvni pritisak jer bi mogao da varira. Pazite na vašu ishranu jer će vam želudac biti osetljiv. Potrebne su vam vežbe za leđa i rameni pojas.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su većinom bazne. Od voća jedite svakodnevno mandarine, ananas i lubenicu. Od svežeg povrća možete da pravite sokove. Naročito će vam prijati šargarepa, keleraba, brokoli i paprika. Pijte sok od maline, kombuhu i mineralnu vodu. Meso jedite umereno. Ribu i morske alge uzimajte nekoliko puta nedeljno.

SREĆNI BROJEVI

9, 14, 17, 20, 23

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA