in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

RAK ♋

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Ostvarićete saradnju koju ste zbog niza nepovoljnih okolnosti više puta bezuspešno pokušavali da ugovorite. Bićete zadovoljni jer vam je upravo takav vid saradnje neophodan za brže i efikasnije odvijanje radnih obaveza. U timu gde radite bićete postavljeni za lidera ili koordinatora, zahvaljujući svojim veštinama i stručnim sposobnostima. Sa nadređenima ćete poboljšati odnose i bićete u mogućnosti da dobijete unapređenje ili premeštaj na odgovornije radno mesto gde ćete moći nekim delom posla sami da rukovodite. Razvijaćete uspešnu saradnju sa osobama na višem položaju od vašeg, što će se pokazati korisnim po vas. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca, što će od vas zahtevati da više vremena posvetite poslovnim partnerima i privlačenju novih klijenata. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom, što će vas činiti sklonim ishitrenim potezima i donošenju odluka bez dogovora i razmatranja mogućnosti uspeha.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i uspećete da se bolje organizujete u svemu što zavisi isključivo od vas. Vaši predlozi će naići na više uvažavanja na radnim sastancima. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, zbog čega ćete imati ozbiljnih problema i neslaganja u odnosima sa poslovnim partnerima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnim poslom ili ako radite u pravnom ili administrativnom sektoru. Može doći do raskida sa jednim ili više poslovnih partnera, kao i do pokretanja parničnog postupka protiv vas, što vam može naneti štetu i gubitke. Jupiter će 27. jula praviti odnos sa Neptunom, što će vam pomoći u rešavanju sporova i ublažiće teškoće sa partnerima.

Nezaposleni Rakovi će imati najviše šansi da dobiju novi posao u sektoru zaštite i bezbednosti, zabave, ugostiteljstva i zdravstva. Najviše ponuda ćete imati za honorarne poslove.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Saturn koji vlada vašim poljem ljubavi vraća se retrogradno 2. jula u Jarca. Vaš partner će tražiti više pažnje. Potrebno je da to ozbiljno uzmete u obzir i da se potrudite da zajednički poradite na ostvarivanju onih zajedničkih planova niste uspeli da postignete u prethodnom periodu. Biće vam potrebno više strpljenja i istrajnosti. Nailazićete na prolazne nesuglasice.

Druga polovina jula doneće vam poboljšanje međusobne komunikacije i imaćete mogućnost da više vremena provedete zajedno. Opozicija Sunca sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom doneće vam neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija, suprotne potrebe oko zajedničkog putovanja i zahtevaće spremnost na kompromise. Vaš odnos će biti vrlo napet.

Ako ste slobodni:

Obuzimaće vas česta nostalgija i sećanja na jednu vezu koju ste imali u prošlosti. Osoba koju ćete upoznati na javnom skupu podsećaće vas na bivšeg partnera. Poželećete da se zbližite sa tom osobom i to će vam uspeti do sredine meseca. U drugoj polovini jula ćete shvatiti da niste jedno za drugo i da postoji mnogo suprotnosti i neslaganja između vas dvoje da biste mogli da uđete u emotivnu vezu. Odlučićete se za nekog drugog, a to će biti samo prolazna letnja šema.

Nešto stariji Rakovi će uvideti da su zauzeli pogrešan stav u pristupu osobi koja im se dopada. Potrebno je da promenite neke vaše navike i da prikažete mnogo bolje vaše unutrašnje kvalitete kako bi vas vaša simpatija shvatila ozbiljno.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini jula. Potrebno je da se više krećete i da praktikujete svakodnevne fizičke i rekreativne vežbe radi bolje kondicije i jačanja imuniteta. U drugoj polovini jula bićete podložni otežanoj cirkulaciji, bolovima u leđima i zglobovima i urološkim smetnjama i tegobama. Potrebne su vam preventivne mere.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su lako svarljive i koje sadrže puno vitamina. Osim svežeg voća i povrća, potrebno vam je i mnogo tečnosti. Pijte više mineralne vode i sveže ceđenih sokova od voća i povrća. Izbegavajte delikatese, meso sa roštilja, hranu pečenu na ulju i grickalice. Od slatkiša možete jesti sladoled. Uzimajte magnezijum.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 12, 15, 21

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA