in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

DEVICA ♍

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Jedna ideja koja vam može doneti više podrške iz izvora koji su vam potrebni radi napredovanja u poslu i karijeri biće spremna i uspešno ćete je sprovesti u delo. Poboljšaćete saradnju sa inostranim partnerima. Neočekivano će vam se pružiti prilika da započnete saradnju sa jednom osobom na položaju koja će vam pružiti poverenje u pogledu vaših radnih sposobnosti i doneti vam nove poslove koji će uvećati vašu zaradu. Sa nadređenima ćete imati bolje odnose. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i zahtevaće od vas da više napora uložite u velike i dugoročne projekte gde je neophodno da pokažete više kreativnosti i da iznalazite drugačije idejna rešenja. Ono što ste pokušali da unapredite, a nije uspelo da donese željene rezultate, sada ćete biti u mogućnosti da menjate. Merkur će praviti kvadrat sa Marsom i dovešće do neslaganja sa saradnicima oko raspodele dobitaka i drugih dogovora. Nailazićete i na teškoće na polju platnog prometa.

Merkur će krenuti direktno 12. jula i pomoći će vam u rešavanju nesporazuma i zastoja u odnosima sa saradnicima. Trigon Sunca sa Neptunom doprineće vašoj popularnosti na polju javnosti i doneće vam korist od saradnje sa javnim institucijama. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će od vas zahtevati otvorenost na kompromise u načinu obavljanja radnih zadataka koji zahtevaju kreativne rešenja. U vezi toga imaćete suprotne stavove u odnosu na vaše nadređene i saradnike. Jupiter će 27. jula praviti odnos sa Neptunom, što će vam omogućiti da dođete do zajednički prihvatljivog rešenja i ostvarite važan napredak u realizaciji planiranih ciljeva.

Nezaposlene Device će dobiti šansu da se zaposle u oblastima trgovine, ugostiteljstva, usluga, javnosti i usluga. Najviše će se tražiti vaše organizacione sposobnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Neptunom u prvoj polovini jula doprineće da imate dobar osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da pružate više inicijative za zajedničke akcije koje će vaš partner prihvatiti sa oduševljenjem. Prijalo bi vam da odete na zajedničko putovanje gde biste mogli da se posvetite jedno drugom. To bi unelo svežinu i unapredilo vašu vezu.

Sredinom jula opozicija Sunca sa Jupiterom dovešće do nesuglasica sa voljenom osobom zbog toga što ćete previše vremena provoditi u zabavi sa prijateljima. Na sreću, odnos Jupitera sa Neptunom omogućiće vam da rešite neslaganja i da zainteresujete partnera za neke vidove zabave koje će oboma odgovarati. Uživaćete u zajedničkim izlascima.

Ako ste slobodni:

Juli vam je povoljan mesec za ulazak u vezu koja će ispuniti veći deo vaših očekivanja u ljubavi. Poznanstvo sa osobom koja je po prirodi vedra i optimista doneće vam podsticaje i inspiraciju. Provodićete više vremena zajedno i deliti ista interesovanja. To će vas zbližiti više nego što očekujete. Pojaviće se obostrane emocije, toplina, nežnost i mnogo toga što dugo vremena niste osetili pored nekoga. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu i oboje ćete biti srećni i ispunjeni.

Nešto starije Device će morati da izaberu kome će pokloniti svoju naklonost od nekoliko potencijalnih kandidata za emotivnu vezu. Mada vam trenutni izbor neće delovati perspektivno, iznenadiće vas krajnji ishod koji vodi u skladnu vezu.

ZDRAVLJE

Neophodno je da se više krećete i da praktikujete vežbe za leđa, zglobove, kukove i ramena. Dobro bi vam došle vežbe istezanja jer ćete tako umanjiti nepoželjne efekte preteranog sedenja. U drugoj polovini jula nailazićete na variranje krvnog pritiska i otežanu cirkulaciju. Izbegavajte preterano izlaganje jakom suncu. Koristite zaštitne kreme i više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i lakše za probavu. Dobro bi bilo da ribu i morske plodove imate nekoliko puta nedeljno na jelovniku. Izbegavajte hranu pečenu na ulju i onu koja je teška i puna masnoća. Jedite više svežeg voća, posebno lubenice, ananas i smokve. Od povrća jedite razne salate. Potreban vam je B vitamin.

SREĆNI BROJEVI

2, 8, 14, 17, 23

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA