in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

VAGA ♎

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Nešto što ste duže vreme planirali i pokušavali da pokrenete, a što ste zbog nepovoljnih okolnosti bili primorani da odlažete, dasa ćete konačno uspeti da uspešno započnete. U tome ćete imati pomoć i podršku vaših nadređenih. Vaše ideje kako da poboljšate platni promet će se pokazati uspešnim, što će uvećati vaš profit. Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak u karijeri zahvaljujući odličnoj organizaciji i stručnoj spremnosti. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i doneće vam teškoće u postizanju planiranih rokova. Na otežano poslovanje ćete nailaziti i ako se bavite privatnim biznisom ili građevinarstvom. Biće vam potrebno da više energije usmerite u velike i dugoročne projekte. Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam nesuglasice u odnosima sa važnim poslovnim partnerima. Budite pažljivi u javnim nastupima i u poslovnoj komunikaciji jer ćete nailaziti na nezadovoljne klijente i biće vam teško da postižete dogovore.

Merkur će krenuti direktno 12. Jula, što će vam olakšati komunikaciju na poslu i uspećete da se bolje organizujete u rešavanju prioritetnih zadataka. Neke ranije zastoje ćete uspeti da nadoknadite. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Nailazićete na suprotne stavove u odnosima sa nadređenima u vezi izvođenja prioritetnih i hitnih radnih zadataka, što će dovesti do zastoja i pomeranja nekih rokova na vašu štetu. Važno je da postignete kompromis. U suprotnom možete čak dobiti otkaz. Jupiter će 27. jula praviti odnos sa Neptunom, što će vam olakšati da rešite probleme na poslu i doneće vam uspeh i dobitke na polju usluga. Zaostale rokove ćete nadoknaditi.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima menadžmenta, javnosti, ekonomije i u pravnom sektoru. Tražiće se vaša veština u radu sa klijentima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat koji će Merkur 8. jula praviti sa Marsom dovešće do sukoba i svađe između vas i vašeg partnera oko zajedničkih ciljeva. Imaćete različite poglede na to šta bi trebalo da vam bude prioritet u vezi. Oboje ćete imati čvrste argumente od kojih nećete odstupati. Dogovor ćete postići kada Merkur krene direktno, nakon 12. jula. Poboljšaćete komunikaciju.

Druga polovina jula doneće vam nova neslaganja, koja su povezana sa raspodelom kućnih i porodičnih obaveza. Zbog obaveza koje ćete u isto vreme imati na poslu, osećaćete se razapeti, a vaš partner neće imati ni malo razumevanja. To će pojačati tenzije između vas i krajem meseca dovešće do novih sukoba. Opet ćete se spoticati o nerešene teme.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na brojna iskušenja koja će testirati vaše kriterijume u odabiru osobe koju želite kao emotivnog partnera. Pružiće vam se više mogućnosti za ulazak u vezu ali vam ni jedan od potencijalnih partnera neće delovati dovoljno u skladu sa vašim potrebama. Mada ćete u jednom trenutku biti blizu odluke da uđete u vezu sa jednim od njih samo da ne biste bili sami, predomislićete se jer će vam postati jasno da između vas postoji previše suprotnosti i da veza ne bi opstala.

Starije Vage će se naći na pravoj klackalici od različitih emocija u vezi osobe koja im se dopada. Svaki argument za vezu, pratiće argument protiv ulaska u vezu Na kraju meseca ćete ipak doneti mudru odluku i skupiti hrabrost da pokušate.

ZDRAVLJE

Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg organizma i bićete umereni u svemu, što će vam tokom jula osigurati uglavnom stabilno i dobro zdravlje. Bićete u pokretu i praktikovaćete fizičke vežbe koje će vam jačati imunitet i kondiciju. Jedino je poželjno da izbegavate da nesmotreno žurite ili trčite jer biste mogli da se povredite. Pažljivo rukujte oštrim alatom.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži većinom bazne namirnice kao što su mandarina, ananas, lubenica i malina od voća, a od povrća zeleno lisnato povrće, crvena paprika, keleraba, šargarepa i brokoli. Prijaće vam sokovi od povrća, kao što je sok od cvekle i šargarepe. Izbegavajte crveno meso, delikatese i alkoholna pića. Jedite ribu i mladi sir. Pijte mineralnu vodu.

SREĆNI BROJEVI

4, 10, 16, 21, 25

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA