in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Na samom početku jula Merkur pravi odnos sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi odnos sa Uranom. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate vaše odnose sa javnošću. To će vam doneti više podrške. Uspeh vas očekuje kroz poslove povezane sa inostranstvom, kao što je turizam, transport robe na duge relacije, trgovina robom iz inostranstva, kao i kroz izdavaštvo, prosvetu i uvođenje inovacija u vaš način poslovanja. Dobićete podršku od javnih institucija, a bićete u mogućnosti i da započnete saradnju sa jednom osobom koja je na višem položaju od vašeg, a koja će vam pružiti veliku pomoć u ostvarivanju vaših planova i otvoriti vam mnoga vrata do uspeha. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i dovešće do sporijeg odvijanja raznih pregovora i dogovora. Okolnosti će od vas zahtevati da više svog vremena utrošite u planiranje i organizovanje radnih zadataka, posebno dugoročnih. Merkur će praviti kvadrat sa Marsom 8. jula i doneće vam teškoće na polju usluga u vidu nezadovoljnih klijenata, što će stvarati tenzije ali je rešivo.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i moći ćete da nadoknadite putovanja ili pokretanje planova koje ste morali odložiti u prethodnom periodu zbog nepovoljnih okolnosti. Uspeh ćete imati u svemu gde se traži vaša kreativnost. Između 14. i 21. jula Sunce će praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Pregovori koje ste ranije započeli završiće se neuspešno. Sa nadređenima nećete moći da se složite oko organizacije važnih radnih zadataka i trpećete pritiske. Budite otvoreni na kompromise kako biste to rešili. 27. jula će Jupiter praviti odnos sa Neptunom i doneće vam uspeh u poslovima koji su povezani sa zabavom, kreativnim poslovima, ugostiteljstvom i komunikacijama. Bićete na dobitku.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima javnosti, trgovine, turizma, komunikacija i saobraćaja. Kreativni Škorpioni će dobiti honorarni posao.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. U protivnom ćete nailaziti na nesporazume koji će dovoditi do pojačanih tenzija i povremenih prepirki. Kada Merkur bude krenuo direktno 12. jula, počećete polako da prevazilazite neslaganja i bićete složniji u vezi zajedničkih planova. Potrebno vam je više zabave i izlazaka.

Druga polovina jula donosi vam neslaganja oko odlaska na zajednički odmor i putovanje. Nailazićete na nepovoljne okolnosti, a imaćete i suprotne želje u vezi mesta na koje biste otputovali. Neophodno je da budete otvoreni na kompromis. Do kraja meseca ćete uspeti da se dogovorite i da rešite nesuglasice. Očekuje vas više sklada u vezi.

Ako ste slobodni:

Susret sa osobom koja je maštovita, zabavna i privlačna probudiće u vama duboka osećanja i zaljubićete se. Primetićete da vam vaša nova simpatija daje signale kako je otvorena za bliže upoznavanje. Počećete da se viđate i često izlazite zajedno. U početku ćete biti u oblacima ali će već u drugoj polovini jula doći do pojave naglašenih različitosti između vas i druge osobe. To će prouzrokovati razočarenja. Prekinućete odnos, da biste pred kraj meseca obnovili vezu sa bivšim partnerom.

Stariji Škorpioni će biti puni nade u uspeh njihovog pristupa osobi koja im se dopada. To će biti kratkog veka jer ćete otkriti kako vaša simpatija nije ni približno takva kao što ste je idealizovali na početku. Moguća je samo avantura.

ZDRAVLJE

Bićete podložni upalnim procesima, glavobolji, želudačnim tegobama, kao i psihosomatskim i meteoropatskim smetnjama. Često ćete se nalaziti opterećeni stresnim okolnostima. Preventiva će zahtevati zdravu i uravnoteženu ishranu, više odmora i svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U drugoj polovini jula mogući su bolovi u leđima ako mnogo sedite.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji najvećim delom od voća i povrća. Brokoli, šargarepa, celer, keleraba, spanać i sočivo mogu svakodnevno da vam se nađu na jelovniku. Prijaće vam smokve, urme, ananas i lubenica. Jedite morsku ribu sa zelenim povrćem, krompirom i maslinama. Izbegavajte delikatese, brzu hranu i slatkiše. Potreban vam je A i D vitamin.

SREĆNI BROJEVI

2, 6, 14, 19, 24

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

MOĆ BRAČNOG BROJA: DATUM VENČANJA OTKRIVA SVE TAJNE TVOG BRAKA