in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

JARAC ♑

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Suočavaćete se sa zastojima i ozbiljnim teškoćama na polju finansija i u platnom prometu. Moglo bi da dođe i do privremene blokade sredstava na vašem računu, posebno ako se zaduženi na više strana i ako kasnije sa vašim obavezama. Isto tako će kasniti uplate na vaš račun. Zbog svega ovoga bićete skloni ishitrenim potezima i ulasku u rizične investicije i zaduženja. To bi vam moglo lako naneti još veće probleme i gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite zabavom, ugostiteljstvom, dizajnom i idejnim rešenjima. Nailazićete na teškoće i u pregovorima oko uvođenja novih usluga. Merkur će ući u znak Raka 11. jula i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da započnete pregovore o novim poslovnim partnerstvima. Ostvarićete uspeh u javnosti i nastavićete važne pregovore koje ćete uspešno okončati. Venera i Mars će biti u konjunkciji 13. jula i uspećete da izađete iz finansijskih teškoća. Pokrenućete nove izvore finansiranja, naplatiti potraživanja i rešiti zaostala dugovanja.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom. Nailazićete na razilaske u interesima u odnosu sa jednim partnerom iz inostranstva. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite turizmom ili transportom robe i putnika, kao i ako se bavite saobraćajem i međunarodnom trgovinom. Sunce i Merkur će ući u znak Lava u trećoj dekadi jula i doneće vam nove kanale za promet novca. Poboljšaćete vašu finansijsku situaciju veštim potezima. Mars će krajem meseca praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije, što će prouzrokovati novu ozbiljnu finansijsku krizu i naneti vam gubitke. Ulazak Marsa u znak Device 29. jula će vas motivisati da obezbedite sebi nove vidove podrške u radu.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima prava, ekonomije, administracije, usluga i inženjeringa. Imaćete uspeha i u nalaženju sezonskih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce koje prolazi kroz vaše polje ljubavi praviće u prvoj polovini jula odnos sa Uranom i omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa partnerom, što će biti kvalitetno osveženje za vašu vezu i omogućiti vam više zajedničke zabave. Očekuju vas i nova iskustva u ljubavi, što će prijati i vama i vašem partneru. Pokazaćete više inicijative.

Sunce će u drugoj dekadi jula praviti trigon sa Neptunom i opoziciju sa Plutonom. S jedne strane ćete se dobro razumeti sa partnerom, vodićete iskrene razgovore o svemu i imaćete dobar osećaj za partnerove potrebe, ali se sa druge strane nećete moći složiti oko pojedinih stvari, što će zahtevati kompromis. Bićete složni oko novih zajedničkih planova i predloga.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete nekog novog u prvoj dekadi jula ko će biti originalan u svom nastupu, pun ideja, praktičan, pun ideja i inicijative. Umeće da vas pokrene i motiviše i imaće dobar osećaj za ono što vama najviše treba u emotivnoj vezi. Počećete da se viđate i izlazite i uživaćete u zabavi i lepim zajedničkim trenucima. Ubrzo ćete ući i u skladne intimne odnose, a odmah zatim i u vezu koja će se pokazati skladnom, mada će u nekim stvarima biti potrebno prilagođavanje.

Nešto stariji Jarčevi će na zabavi kod jednog prijatelja upoznati osobu koja će ih na prvi pogled privući i sa kojom će uživati u zajedničkim interesovanjima i razgovorima. Ubrzo ćete spontano ući u vezu i oboje ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE

Prva dekada jula vam donosi podložnost disajnim i probavnim smetnjama, kao i lošu cirkulaciju. Izbegavajte da preterujete u životnim zadovoljstvima i više se odmarajte. Od druge dekade jula će vam zdravlje biti bolje zahvaljujući trigonu Merkura sa Jupiterom. Izbegavajte zagađen gradski vazduh. Prijala bi vam planinska i morska klima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje vašem organizmu omogućuju da uvek bude u top formi i koje su lako svarljive. Za doručak jedite integralne žitarice sa voćnim jogurtom. Od povrća će vam prijati brokoli, spanać i pasulj. Jedite često ribu i to sardine, losos i pastrmku. Od voća borovnice, lubenice i sok od limuna. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

3, 5, 13, 17, 22

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA