in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

VODOLIJA ♒

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Suočavaćete se sa ozbiljnim neslaganjima i sukobima interesa u odnosima sa poslovnim partnerima. Vaši rigidni stavovi i nepopustljivost mogu dovesti do prekida važnih partnerstva i naneti vam gubitke, kako novca, tako i ugleda. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnom poslovima, pravom, administracijom i transportom. Zbog ovih teškoća ćete biti primorani da neke rokove pomerite, što će vam još više iskomplikovati situaciju i dovesti do raznih zastoja i kašnjenja od kojih će većina biti neočekivana. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da pokrenete nove usluge i uvećate zaradu. Nove investicije će vam se isplatiti, a imaćete dobitke i od ranijih investicija. Venera i Mars će biti u konjunkciji 13 jula i omogućiće vam da prevaziđete teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima, kao i da sklopite nova partnerstva i nove ugovore koji će se pokazati profitabilnim u budućnosti. Imaćete uspeha u javnim nastupima.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će izazvati teškoće u platnom prometu i poremetiće vam finansijske planove. Kasniće sredstva koja očekujete i koja su bila od ranije dogovorena. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u znak Lava i omogućiće vam pokretanje novih zajedničkih projekata, bolju kooperaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima i uspešne ugovore i sporazume. Krajem meseca će Mars praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i izazvaće neslaganja sa pojedinim partnerima u vezi raspodele ulaganja sredstava u zajedničke poslove i procenta dobiti. Ulazak Marsa u Devicu 29. jula rešiće ova neslaganja.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, usluga, zabave, kao i u oblastima modernih tehnologija. Imaćete koristi i od sezonskih i honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa i Venere koji prolaze kroz vaše polje ljubavi sa Saturnom u prvoj dekadi jula doneće vam ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom. Razilazićete se oko zajedničkih potreba i želja. Bićete oboje prezauzeti poslom i drugim obavezama i nećete imati vremena za porodicu i jedno za drugo. To će dovesti do zahlađenja i udaljavanja ali i sumnji.

Konjunkcija Venere i Marsa 13 jula će vam pomoći da prevaziđete većinu problema u odnosu i uneće više dinamike i podsticaja u vašu emotivnu vezu. Probudiće se i strasti koje su bile potisnute i doneti vam neophodno osveženje. Sunce i Merkur će ući u znak Lava u trećoj dekadi jula i doneće vam izlete u prirodu, međusobne podsticaje i dobru zabavu.

Ako ste slobodni:

Prva dekada jula će vam biti haotična i napeta jer ćete često ulaziti u neprijatne i konfliktne situacije u odnosima sa drugima, posebno sa prijateljima. Prilaziće vam osobe koje će vam delovati odbojno i koje će vam svojim nastupom ići na nerve, pa ćete reagovati impulsivno. Oko sredine jula ćete upoznati nekoga ko će vas snažno privući i doći će do obostrane zaljubljenosti i jakih strasti. Ući ćete u intimne odnose ali nećete žuriti da uđete i u ozbiljnu vezu dok se bolje ne upoznate.

Nešto starije Vodolije će odustati od osobe u koju su bili zaljubljeni jer će uvideti da su je previše idealizovali i da je sasvim drugačija od njihovih očekivanja. U drugoj polovini jula jedna osoba će biti otvorena za avanturu sa vama.

ZDRAVLJE

Velikim delom jula ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Manje i prolazne smetnje su moguće u drugoj dekadi meseca kada je moguće variranje krvnog pritiska, pojačan umor i osetljivost ne stres. Već od treće dekade jula će vaš imunitet biti pojačan i opet ćete se bolje osećati. Više se krećite, duže boravite u prirodi, plivajte i bavite se rekreativnim aktivnostima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa antioksidansima. Za doručak jedite ovsene i ražene pahuljice sa kefirom ili jogurtom. Prijaće vam i integralni hleb sa puterom i kajmakom. Za glavno jelo uzimajte sveže povrće, pasulj, sočivo, grašak i pečurke sa ribom. Od voća jedite jabuke, kruške i dinje. Izbegavajte brzu hranu i delikatese od mesa.

SREĆNI BROJEVI

4, 8, 15, 20, 25

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA