in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

RIBE ♓

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Budite pažljivi jer ćete nailaziti na razne spletke na poslu koje će dovoditi do zastoja u obavljaju planiranih zadataka. Ako se bavite zdravstvom, administracijom, uslugama ili lepotom i dizajnom, nailazićete na teškoće. U odnosima sa nadređenima doći će do neslaganja i trpećete pritiske. Pregovori oko novih poslova će neočekivano da se iskomplikuju i moraćete da ih odložite. Druga strana će postaviti zahteve koje nećete moći da ispunite. Ako se bavite modernim tehnologijama ili komunikacijama, imaćete teškoća i sa klijentima i sa opremom za rad. Mogući su i gubici. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da postignete značajan napredak ako se bavite kreativnim poslom, kao i da pokrenete jedan novi projekat koji će vam doneti veliku zaradu. Venera i Mars će 13. jula biti u konjunkciji i omogućiće vam da prevaziđete teškoće na polju usluga i pokrenete nešto novo što će vam doneti uspeh.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će izazvati razilazak u interesima sa jednim poslovnim partnerom, zbog čega biste mogli raskinuti partnerstvo ali bi vam to nanelo gubitke. Nastojte da pronađete kompromisno rešenje. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u znak Lava i doneće vam pogodnosti za pokretanje nove linije proizvoda ili usluga, posebno ako se bavite lepotom i zdravljem. Mars će krajem meseca praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i dovešće do nedostatka sredstava za nastavak jednog projekta, što će dovesti do odlaganja rokova. Ulazak Marsa u znak Device 29. jula doneće vam više uspeha u javnosti i oblasti prava.

Nezaposlene Ribe će dobiti šansu da se zaposle u oblastima usluga i zdravstva ili da pokrenu sopstveni biznis. Mogli biste ostvariti dobru zaradu u honorarnim poslovima vezanim za dizajn.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi jula izazivaće nejasnoće i nesporazume u odnosima sa partnerom. Izbegavajte svađe i sukobe. Merkur će u drugoj dekadi jula preći u znak Raka i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam doneti bolje razumevanje, otvorene razgovore, rešavanje nesporazuma i više zabave i razonode sa voljenom osobom.

Venera će 22. jula ući u znak Device i vaše polje ljubavi i praviće opoziciju sa Jupiterom. Suočavaćete se sa razočaranjima u vašoj emotivnoj vezi. Saznaćete za neke tajne vašeg partnera koje će dovesti do udaljavanja i zahlađenja. Ulaskom Marsa u vaše polje ljubavi krajem meseca doći će do pojačavanja tenzija i moguće su svađe i velika neslaganja.

Ako ste slobodni:

Prva polovina jula doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim nastupom, načinom komunikacije, inicijativom i smislom za humor. Počećete da izlazite zajedno i ući ćete u intimne odnose. Bićete zaljubljeni i skloni da idealizujete vašeg novog partnera ali ćete već u trećoj dekadi jula doživeti razočarenja i uvide da ste pogrešno procenili. Prihvatićete ovaj odnos kao prolaznu avanturu i do kraja meseca ćete odlučiti da prekinete jer ćete izgubiti interesovanje.

Nešto starije Ribe će imati mnogo zabave ali i uspona i padova raspoloženja. Pokušaji da se dopadnete osobi koja vam se sviđa biće neuspešni. Neko drugi će vam pokazati interesovanje ali ćete biti spremni samo za površnu i kraću vezu.

ZDRAVLJE

Opozicija Marsa i Venere koji prolaze kroz vaše polje zdravlja sa Saturnom u prvoj dekadi jula će se nepovoljno odraziti na vaše opšte zdravstveno stanje. Bićete podložni probavnim smetnjama, pojačanom stresu, psihosomatskim tegobama i povišenom krvnom pritisku. Preduzmite preventivne mere. U drugoj polovini jula doći će do poboljšanja i stabilizacije.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od integralnih žitarica kao što su speltine i ovsene pahuljice. Uzimajte više jogurta i tvrdih sireva. Od mesa jedite pileće i ćureće, a od riba brancin i oslić. Od povrća jedite rukolu, papriku, paradajz i brokoli. Od voća jedite kruške, breskve, šljive i jabuke. Jedite još kikiriki i suncokretove semenke. Izbegavajte gazirana pića.

SREĆNI BROJEVI

3, 6, 10, 17, 23

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA