in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

BIK ♉

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Bićete pritisnuti rokovima koji su većinom vezani za velike i važne projekte, a koji će kasniti silom prilika. Zbog toga ćete biti skloni da povlačite ishitrene i nepromišljene poteze koji će vas dovoditi u još više teškoća. Budite pažljivi kako ne biste iskomplikovali ionako tešku situaciju. Pogrešni potezi mogu vam naneti gubitke i raskide važnih ugovora. Sa nadređenima i naručiocima poslova je važno da postignete kompromis i nađete prihvatljivo rešenje. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i nakon toga će praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti bolju koordinaciju sa saradnicima, napredak u pregovorima i blagovremenu informisanost o svim važnim činjenicama. Na taj način ćete prevazići teškoće sa početka meseca. Konjunkcija Venere i Marsa će vam otvoriti mogućnosti za započinjanje novih projekata povezanih sa trgovinom nekretninama, zemljištem i lepotom, kao što je otvaranje frizerskog ili kozmetičkog salona i slično. Ostvarićete plodnu saradnju i dogovore.

Venera će 22. jula ući u Devicu i praviće opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate upuštanje u rizične investicije. Na teškoće ćete nailaziti na polju komunikacija, trgovine i u saradničkim odnosima. Sunce i Merkur će ući u znak Lava, što će vas činiti dobro organizovanim ako se bavite privatnim biznisom i uspećete da sve obaveze ispunite u predviđenom roku. Jupiter se retrogradno vraća u znak Vodolije, pa ćete se usmeriti na rešavanje ranije odloženih obaveza i tragaćete za mogućnostima uspona u karijeri. Mars će praviti opoziciju sa Jupiterom i doneće vam nesuglasice sa nadređenima. Mars će 29. jula ući u znak Device i pružiće vam mogućnosti uspeha u oblastima zabave i ugostiteljstva.

Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, finansija, administracije, kao i da pokrenu privatni biznis ako imaju potrebne uslove.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Saturnom na početku jula dovešće do ozbiljnih neslaganja i razilaženja sa voljenom osobom u vezi zajedničkih ciljeva. Nećete moći da se dogovorite ni oko raspodele porodičnih obaveza. Bićete rastrzani između poslovnih i kućnih obaveza, što će zahtevati nalaženje zajednički prihvatljivog rešenja. Osećaće se jako zahlađenje u odnosima.

Konjunkcija Marsa sa Venerom će vam omogućiti da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom i da poboljšate vaš zajednički život. Vaša emotivna veza će postati dinamična i strastvena, što će vam oboma prijati. Krajem meseca su moguće nove nesuglasice oko zajedničkih ciljeva zbog odlaganja važnih razgovora i zbog opozicije Marsa sa Jupiterom.

Ako ste slobodni:

Početak jula će za vas biti vrlo stresan jer ćete biti nezadovoljni vašim emotivnim životom i naglo i nepromišljeno ćete reagovati u mnogim društvenim situacijama i prilikom upoznavanja sa novih potencijalnim partnerima. Ponašaćete se prilično ekscentrično, što će dovesti do pada vaše popularnosti u društvu. Sredinom jula ćete upoznati osobu koja će vas snažno privući i sa koja će u vama probuditi strasti. Započećete uzbudljivu vezu koja će zahtevati prilagođavanja.

Stariji Bikovi će biti primorani na brojna prilagođavanja i kompromise ako žele da uđu u vezu sa osobom koja im se dopada. Sredinom meseca ćete započeti novu vezu koja vas vodi ka zajedničkom životu i može da bude ozbiljna.

ZDRAVLJE

Moguće su kratkotrajne i prolazne alergijske reakcije u prvoj dekadi jula. U drugoj dekadi jula će vaš imunitet da se pojača zahvaljujući trigonu Merkura sa Jupiterom. Više ćete se kretati i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Prijaće vam vikendi u prirodi. Krajem meseca ćete biti skloni pojačanoj napetosti zbog stresnih okolnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ugljene hidrate i žitarice na prvom mestu. Uzimajte svakodnevno pirinač i krompir. Za doručak bi vam odgovarale pšenične klice i ražene pahuljice sa jogurtom. Integralni hleb jedite češće nego obično. Neophodno je da imate svakog dana obrok od svežeg povrća. Od voća jedite dinje i ananas. Meso i ribu uzimajte umereno.

SREĆNI BROJEVI

4, 11, 15, 18, 22

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA