in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

BLIZANCI ♊

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Suočavaćete se sa velikim preprekama u pregovorima oko novih projekata. Vaši predlozi neće naići na razumevanje druge strane i može doći do prekida pregovora na vašu štetu. Čuvajte se ogovaranja i spletki. Vaši konkurenti će biti spremniji od vas i neke vaše ideje će vam ukrasti i realizovati pre nego što vi stignete da reagujete. Kvadrat Merkura sa Neptunom će vas činiti rasejanim, nepažljivim i sklonim propustima, što će najviše biti izraženo ako se bavite kreativnim poslom ili ako imate sopstveni biznis. Merkur će ući u znak Raka 11. jula, što će vam omogućiti da se bolje organizujete na polju novca i da budete promišljeni u investicijama. Merkur će praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke, pomoću kojih ćete uspeti da ostvarite napredak u karijeri. Venera će 13. jula praviti konjunkciju sa Marsom. Započećete dogovore u vezi novih oblika saradnje, a deo tih pregovora će se odvijati iza zatvorenih vrata. Pokrenućete nove trgovačke poduhvate i nove usluge.

Sunce će 15. jula praviti trigon sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za prave poteze u pravom trenutku. Uspećete da napredujete u poslu i da uvećate zaradu. Bićete izuzetno vešti u rukovođenju. Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do nedostatka sredstava u završnom delu jednog važnog projekta, zbog čega ćete imati gubitke. Sunce i Merkur u trećoj dekadi jula ulaze u znak Lava. Pokrenućete nove pregovore u vezi zabave, usluga i trgovine. Započećete novu saradnju koja će se pokazati isplativom. Mars će praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se vratiti retrogradno u znak Vodolije i doneće vam teškoće u saradnji sa inostranim partnerima i na finansijskom polju.

Nezaposleni Blizanci će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, javnosti, komunikacija, trgovine i dizajna. Biće tražena vaša stručna sprema i iskustvo u radu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom u prvoj polovini jula će vam doneti ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja što će vas još više zbližiti sa voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumeti i oko svega ćete se lako dogovarati. Prijaće vam svakodnevni razgovori o raznim temama od kojih će mnoge biti povezane sa vašim zajedničkim interesovanjima.

Venera i Mars će u trećoj dekadi jula praviti opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do neslaganja i razilaženja oko raspodele kućnih obaveza. Bićete previše zauzeti poslovnim obavezama i to će nepovoljno uticati na vaš odnos sa partnerom. Jupiter će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i moraćete da rešavate ono što ste zapostavili u vašoj vezi.

Ako ste slobodni:

Trigon Merkura sa Jupiterom u prvoj polovini jula doneće vam poznanstvo sa osobom koja slično razmišlja kao i vi i sa kojom ćete provoditi vreme u prijatnim razgovorima o zajedničkim temama. Započećete vezu koja će biti dinamična i puna dešavanja. Sredinom meseca ćete otići na zajedničko putovanje gde ćete se dobro provesti. Krajem meseca će doći do neslaganja zbog opozicije Marsa sa Jupiterom i bićete suočeni sa međusobnim razlikama. Kompromis je neophodan.

Stariji Blizanci će početkom jula započeti slobodnu vezu sa osobom koju su upoznali kroz poslovne aktivnosti. U početku će vam veza prijati ali će krajem meseca biti jasno da kreće u ozbiljnom pravcu, što će vas navesti na preispitivanje.

ZDRAVLJE

Prva dekada jula vam je nepovoljna po zdravlje. Bićete podložni variranju krvnog pritiska, disajnim smetnjama, povredama i uganućima. Ako imate hronične zdravstvene tegobe, doći će do pojačanih simptoma. Preduzmite preventivne mere. Druga dekada jula vam donosi poboljšanje ali krajem meseca će opet doći do pada imuniteta i slabosti zdravlja.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži voće i povrće svakog dana. Od povrća će vam prijati paprika, spanać, pasulj, sočivo, šargarepa, celer i kelj. Uz povrće možete da pripremate heljdu, pečurke, morsku ribu i pileće belo meso. Od voća uzimajte dinju, lubenicu, breskve, kajsije, banane i sok od limuna. Prijaće vam i testenine. Izbegavajte mesne delikatese.

SREĆNI BROJEVI

3, 7, 12, 19, 25

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA