in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

RAK ♋

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Suočavaćete se sa ozbiljnijim zastojima i teškoćama na polju novca. Kasniće važne uplate na vaš račun i to će vas ometati u ostvarivanju planiranih radnih zadataka. Doći će do neočekivanih nesuglasica sa saradnicima. Izbegavajte da se zadužujete jer bi vas to dodatno opteretilo. Veći deo planiranih obaveza ćete morati da odložite, a neke i da otkažete. Merkur će 11. jula ući u vaš znak, što će vam omogućiti da se bolje organizujete i da se usmerite na rešavanje teškoća u kojima ste se našli zbog nepovoljnih okolnosti. Trigon Merkura sa Jupiterom omogućiće vam dobitke kroz trgovinu sa inostranim preduzećima. Ako se bavite obrazovanjem, ostvarićete svež priliv novca. Zahvaljujući veštini komunikacije i rukovodećim sposobnostima uspećete da nađete rešenje za naplatu većeg dela vaših potraživanja i izađete iz finansijske blokade. Konjunkcija Venere i Marsa u znaku Lava 13. jula će vam omogućiti da pokrenete nove investicije koje će vam u budućnosti doneti očekivane dobitke.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom. Nailazićete na teškoće u pregovorima, kao i u oblastima saobraćaja, komunikacije i trgovine. Jedan deo važnih pregovora će biti otkazan zbog nedostataka neophodnih sredstava. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u znak Lava, što će vas usmeriti na traženje i nalaženje finansijskih sredstava, kako biste mogli da nastavite sa razvojem planiranih zadataka. Uspećete da se izvučete iz finansijskih teškoća ali samo delimično. Jupiter će se vratiti retrogradno u znak Vodolije, nakon čega će Mars praviti opoziciju sa Jupiterom i opet će doći do zastoja u platnom prometu. To će od vas zahtevati promene u planovima i prilagođavanje okolnostima.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima zabave, zdravstva, administracije, saobraćaja i komunikacija. Imaćete uspeha u nalaženju honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Saturnom na početku jula, a kasnije i opozicija Venere sa Saturnom, dovešće vašu emotivnu vezu na korak od raskida. Suočavaćete se sa emocionalnim zahlađenjem i neslaganjem oko ulaganja zajedničkih finansija. Počećete da primećujete svaki partnerov nedostatak, zanemarujući pri tome njegove kvalitete. Ponašaćete se sebično.

Sunce i Merkur će u drugoj polovini jula praviti opoziciju sa Plutonom u vašem polju ljubavi i braka, što će uvećati napetosti i neslaganja između vas i voljene osobe. Biće neophodno da se potrudite da pronađete zajednički prihvatljivo rešenje. Potrudite se da se prilagodite međusobnim potrebama i željama. Samo na taj način ćete ublažiti ove teškoće.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na razne neprijatnosti i razočaranja u nastojanju da upoznate nekog novog ko bi vas zainteresovao kao potencijalni partner za emotivnu vezu. Niko neće umeti da vam priđe na način koji bi vama odgovarao, već upravo suprotno. Prilaziće vam previše direktno, ističući sebe i pri tome će biti ispod vašeg nivoa. Ishitreno ćete ući u jednu avanturu koja će u početku biti uzbudljiva ali će se ubrzo pokazati da ste vi i druga osoba loš spoj. Prekinućete vezu.

Nešto stariji Rakovi će biti na grub način odbijeni od strane osobe koja im se dopada. Povući ćete se jedno vreme i nakon toga ćete pokušati da uspostavite kontakt sa još jednom osobom koja vas bude privukla, ali će i to biti neuspešno.

ZDRAVLJE

Prva polovina juna vam donosi dobro zdravlje, sklad i ravnotežu u organizmu kao i pojačanu otpornost na stres. Praktikovanje joge ili nekog sličnog sistema fizičkih vežbi će imati isceljujući uticaj na vas. U drugoj polovini juna će Jupiter krenuti retrogradno i dovešće do pada vašeg imuniteta. Moguć je hormonski disbalans i povišen šećer u krvi.

Prva polovina jula donosi vam uglavnom stabilno zdravlje ali je važno da se dovoljno odmarate i da ne preterujete ni u čemu. Više se krećite i izbegavajte duži boravak na jakom suncu i zagađenom vazduhu. U drugoj polovini jula ćete biti podložni alergijskim i meteoropatskim smetnjama. Moguće su probavne i disajne tegobe, uz disbalans hormona.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima i koje sadrže kalcijum i vitamine D i B. Svakodnevno možete da jedete meso, ribu, jaja i sir. Od mesa će vam najviše prijati pileće belo i juneće meso. Ribu pripremajte uglavnom morsku. Od sireva uzimajte mladi i tvrdi sir. Sveže voće i povrće kao i orahe i lešnike jedite svakog dana.

SREĆNI BROJEVI

8, 13, 17, 20, 24

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA