in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

LAV ♌

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. U odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerom doći će do razilaska u interesima, a kako će biti teško pronaći zajednički prihvatljivo rešenje, gotovo je neizbežno da dođe do raskida partnerstva. To bi vam donelo neočekivane teškoće u razvoju planiranih ciljeva i nepovoljno bi se odrazilo na vaš položaj. Jedan novi i dugoročni projekat neće biti moguće pokrenuti zbog nepovoljnih okolnosti i nedostatka sredstava, što vam može naneti gubitke. Ako se bavite privatnim biznisom, klijenti će vam otkazivati i slabo ćete poslovati, bez obzira da li se bavite proizvodnjom, trgovinom ili uslugama. Izbegavajte nagle i nepromišljene poteze jer bi vam mogli naneti štetu. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i započećete pregovore iza zatvorenih vrata. Trigon Merkura sa Jupiterom će vam doneti ideje kako da sklopite nove ugovore i započnete nova partnerstva, što ćete uspeti da ostvarite. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite zdravstvom i konsultantskim poslovima.

Konjunkcija Venere sa Marsom u vašem znaku pojačaće vaše rukovodeće sposobnosti i doneće vam dovoljno motivacije i snage da pokrenete nove radne zadatke i projekte, čime ćete uspeti da prevaziđete prepreke sa početka meseca. Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom. Bićete suočeni sa teškoćama na polju novca i neki planovi neće moći zbog toga da se pokrenu na vreme. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u vaš znak i uspećete da se istaknete u svom polju delatnosti i održite svoje pozicije stabilnim. Uspećete da se organizujete u svim važnim zadacima i da ih obavite na vreme. Opozicija Marsa sa Jupiterom krajem meseca doneće vam pravne i administrativne teškoće.

Nezaposleni Lavovi će imati povoljne šanse da se zaposle u oblastima menadžmenta, industrije, ekonomije i usluga. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa i Venere sa Saturnom u prvoj polovini jula dovešće do ozbiljnog zahlađenja između vas i voljene osobe. Vaše međusobne razlike će naglašeno doći do izražaja, zbog čega ćete oko mnogih stvari u vašoj vezi zauzimati suprotne stavove Nećete se slagati oko zajedničkih ciljeva. Biće neophodno da se prilagodite međusobnim potrebama i željama.

Mars će u trećoj dekadi jula praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se vratiti retrogradno u vaše polje ljubavi i prouzrokovaće svađu između vas i vašeg emotivnog partnera zbog nečega što niste razrešili u prošlosti i što će ponovo postati kamen spoticanja između vas dvoje. Potrudite se da ne ostavljate važne stvari po strani i ne zanemarujte partnera.

Imaćete velika očekivanja u ljubavi i nastojaćete po svaku cenu da privučete pažnju osobe koja vam se dopada. Pri tome ćete biti skloni da prelazite neke granice lepog ponašanja, što će vas dovesti u neprijatnu situaciju. Druga osoba će vam jasno staviti do znanja da nije zainteresovana za vas. U drugoj polovini jula ćete ući u avanturu koja će u početku biti puna erotskog naboja ali će vam do kraja meseca postati jasno da je to jedino gde sa vašim novim partnerom možete složite.v
Nešto stariji Lavovi će biti skloni da budu skandal majstori u prvoj polovini meseca i da na sebe preterano privlače pažnju. To vam neće pomoći da sebi privučete odgovarajućeg partnera za emotivnu vezu. Moguća je samo prolazna avantura.

ZDRAVLJE

Opozicija Marsa i Venere sa Saturnom u prvoj dekadi jula će nepovoljno uticati na vaše zdravlje i može izazivati kardiovaskularne smetnje, povišen krvni pritisak, glavobolju i upalu grla. Izbegavajte da pijete hladnu vodu po velikim vrućinama i zaštitite se od jakog sunca. Druga polovina jula vam donosi bolje i stabilnije zdravlje. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da bude raznovrsna i kalorična. Možete da pripremate više puta nedeljno čorbe sa povrćem. Za glavo jelo će vam prijati integralni pirinač, tamni pasulj i kelj. Za doručak uzimajte ovsenu kašu sa jogurtom i povremeno jedite kuvana jaja. Od mesa će vam prijati piletina i riba. Od voća jedite pomorandže, borovnice, dinju i maline.

SREĆNI BROJEVI

2, 6, 14, 18, 21

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA