in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

VAGA ♎

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Nailazićete na zastoje u platnom prometu koji će izazvati nedostatak sredstava za nastavak važnih i dugoročnih poslova, a to će se nepovoljno odraziti na vaše odnose sa saradnicima. Bićete zbog toga skloni da povlačite rizične poteze, da se zadužujete ili da uzimate kredite koji će vas preopteretiti i znatno usporiti u daljem razvoju poslovnih planova. Mogući su ozbiljniji gubici ako se bavite javnim poslovima, zabavom, dizajnom ili ugostiteljstvom. To će se negativno odraziti na vaš položaj, autoritet i na odnose sa poslovnim partnerima. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere, što će vam omogućiti da se bolje organizujete i da pokrenete nove projekte. Uspeh ćete postići u oblastima trgovine, komunikacija i usluga. Konjunkcija Venere sa Marsom 13. jula će vam omogućiti da sklopite nove saradničke odnose koji će se pokazati obostrano korisnim i isplativim u budućnosti. Uspećete da poboljšate protok novca tako što ćete pokrenuti nove izvore finansiranja projekata.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će vam doneti teškoće na polju usluga. Oko vas će se nalaziti osobe koje će pokušati da se okoriste na vaš račun. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u znak Lava i pokrenuće vas da poboljšate odnose sa saradnicima. Imaćete uspeha u grupnom radu i u oblastima saobraćaja, turizma i trgovine. Mars će krajem meseca praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije, što vas upozorava da pop svaku cenu izbegavate rizične poslove i investicije jer biste se mogli naći na gubitku. Ulazak Marsa u znak Device 29. jula će vas motivisati da se više angažujete u ažuriranju administracije i da pokrenete jedan tajni plan .

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima trgovine, prehrambene industrije, administracije i ekonomije. Imaćete uspeha u nalaženju sezonskih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Saturnom na početku jula dovešće do velikih napetosti i zahlađenja između vas i voljene osobe. Osećaćete kako vas partner zanemaruje i kako nema strpljenja za vaše potrebe i očekivanja. Isto tako, ni vi nećete želeti da pružate podršku partneru. Oboje ćete zauzimati tvrdokorne stavove, koji će biti suprotni. Potreban vam je kompromis.

Druga polovina jula će vam doneti privremeno olakšanje i uspećete da se uskladite sa partnerom po nekim pitanjima. To će kratko trajati jer će u trećoj dekadi jula Mars praviti opoziciju sa Jupiterom i ponovo ćete se naći na suprotnim stranama, ovog puta zbog nečega što ste zanemarivali da rešavate, a što vam već duže vreme pravi smetnje u odnosu.

Ako ste slobodni:

Opozicija Marsa i Venere sa Saturnom u prvoj dekadi jula doneće vam neslaganja sa prijateljima i često ćete ulaziti u iznenadne konfliktne situacije. Osećaćete kako vas drugi na neki način ograničavaju i nećete moći da nađete nikoga kome odgovara vaš način zabave. Nailazićete uglavnom na osobe koje će vas odbijati i svojim nastupom i ličnim osobinama. Moglo bi da dođe do prekida jednog prijateljstva. Neko će vam predložiti avanturu ali ćete odbiti jer vas neće zanimati.

Starije Vage će nepromišljeno ući u avanturu sa osobom koju poznaju površno i ubrzo će otkriti da između njih dvoje postoje brojne razlike. Mada ćete s jedne strane želeti da tu vezu prekinete, vaš ponos će vam nalagati da istrajete.

ZDRAVLJE

Prva polovina jula vam donosi dobro zdravlje zahvaljujući trigonu Merkura sa Jupiterom. Prijaće vam izleti u prirodu, odlazak na more, morska klima i voda ali je važno da izbegavate duži boravak na jakom suncu i da koristite zaštitu. U trećoj dekadi jula moguće su probavne smetnje i alergijske reakcije u slučaju uboda insekata. Bićete otporni na stres.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne kako biste održali potrebnu ravnotežu vašeg organizma. Jedite više voća, posebno breskve, maline, ananas, jabuke, kajsije i kupine. Od povrća će vam prijati grašak, brokoli, keleraba i kukuruz. Meso i ribu jedite umereno. Pijte sok od limuna i mineralnu vodu sa magnezijumom.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 10, 16, 21

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA