in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Suočavaćete se sa ozbiljnim problemima na vašem radnom mestu. Nepovoljne okolnosti i iznenadni nedostatak sredstava će vas primorati da pomerate važne rokove. Vaši dugogodišnji i ključni poslovni partneri će vam iskazati nepoverenje. Moglo bi doći do prekida saradnje i partnerstva, što bi vam nanelo štetu. Potrudite se da postignete kompromis u poslovnim odnosima. Nailazićete i na nezadovoljne klijente. Nadređeni će na vas vršiti veliki pritisak. Vaše poslovne pozicije će biti uzdrmane. Čak može doći do pada sa položaja i gubitka radnog mesta. Biće vam neophodne hitne mere i konstruktivna rešenja. Naći ćete se pod velikim stresom. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i pomoći će vam da se organizujete i pronađete efikasna rešenja za aktuelne teškoće. Intenzivni pregovori će uroditi plodom i sačuvaćete pozicije, poslove i ugled. Venera i Mars će biti u konjunkciji 13. jula, što će vam omogućiti pokretanje novih projekata i doneti vam uspeh u rukovođenju i u javnosti.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će vam naneti gubitke ako se bavite oblastima zabave. Ukoliko investirate na berzi, pojedinim akcijama koje ste ranije kupili će opasti vrednost. Izbegavajte rizična ulaganja. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u znak Lava i vaše organizacione i rukovodeće sposobnosti će vas izbaciti u centar pažnje i doprineće vašem napredovanju na polju karijere. Mars će krajem meseca praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije, što će vam onemogućiti da neke rokove postignete na vreme i imaćete gubitke. Ulazak Marsa u znak Device 29. jula će vas motivisati da poboljšate saradnju na svim nivoima.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, menadžmenta i javnosti. Imaćete povoljne mogućnosti za pokretanje sopstvenog biznisa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Saturnom i kvadrat sa Uranom u prvoj dekadi jula će izazvati velike nesuglasice i konflikte sa partnerom. Oboje ćete biti opterećeni poslom i drugim obavezama i nećete imati vremena jedno za drugo. Najviše će trpeti vaš privatni i porodični život. Nešto novo što ste planirali da unesete u vaš zajednički život neće biti izvodljivo.

Konjunkcija Venere sa Marsom će vam omogućiti da postavite nove zajedničke ciljeve i oko toga ćete biti složni. Unećete više dinamike i strasti u vašu vezu i uspećete da prevaziđete neslaganja. U trećoj dekadi jula će Venera ući u znak Device i vaš partner će postati povučen. Vama će trebati više zabave i druženja, dok će vašem partneru trebati više mira i samoće.

Ako ste slobodni:

Preko zajedničkog prijatelja ćete upoznati osobu koja će vas snažno fizički privući. Između vas dvoje će buknuti jake strasti i bez razmišljanja ćete ući u vezu i intimne odnose. Nakon toga ćete se suočavati sa razlikama u stavovima i sa različitim potrebama i željama u odnosu. S jedne strane će vam odgovarati intima, a sve drugo će vas dovoditi na korak do raskida veze. Na kraju meseca ćete odlučiti da ovu vezu prekinete jer će vam postati previše teška i zahtevna.

Stariji Škorpioni će započeti avanturu sa osobom koju će upoznati kroz poslovne aktivnosti. Prijaće vam dinamika u vezi ali će ubrzo postati previše dinamično za vaš ukus. Počećete da se suočavate sa ljubomornim scenama. Prekinućete vezu.

ZDRAVLJE

Mars će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom, što će izazivati variranje krvnog pritiska, želudačne tegobe, bolove u leđima i sklonost povredama. Izbegavajte da se previše opterećujete fizički i više se odmarajte. Praktikujte zdravu ishranu i kontrolišite krvni pritisak. U drugoj polovini jula ćete se osećati bolje ali će vam biti potrebno više odmora.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica koje su pune vitamina. Od povrća jedite paradajz, kukuruz, salatu i tikvice. Za doručak obavezno integralne žitarice ili integralni hleb sa sirom ili jogurtom, jajima i maslinama. Ribu jedite često, a meso umereno. Od voća jedite jabuke, kivi, kajsije i banane. Izbegavajte brzu hranu i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

7, 11, 16, 20, 25

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA