in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA

STRELAC ♐

POSAO

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Pregovori koji su u toku će biti u zastoju ili prekinuti zbog razilaženja sa drugom stranom u interesima. Na neočekivane teškoće ćete nailaziti i na polju usluga. U odnosima sa radnim kolegama će doći do nesuglasica i atmosfera na vašem radnom mestu će biti prilično napeta. Podrška koju ste očekivali od osoba na položaju i poslovnih partnera će izostati. Ovaj period vam nije pogodan za poslovna putovanja. Ako ste planirali odlazak na godišnji odmor, nepovoljne okolnosti na poslu će vas naterati da odložite odmor i da se posvetite rešavanju aktuelnih problema. Merkur će ući u znak Raka 11. jula i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da veštim potezima poboljšate platni promet i uvećate vašu zaradu. Sve što ste planirali ćete obaviti u roku. Venera i Mars će biti u konjunkciji 13. jula i doneće vam mogućnost da započnete novu saradnju sa jednom firmom iz inostranstva, kao i da dobijete stručnu podršku u razvoju važnih projekata. Uspeh vas očekuje ako se bavite turizmom.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će vam doneti nedostatak sredstava za završetak projekta od koga mnogo očekujete. Moraćete da rokove pomerite i to vam može naneti štetu. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u znak Lava i uspećete da se bolje organizujete u svim segmentima posla, da prioritetne obaveze uspešno obavite na vreme i moći ćete da odete na zasluženi odmor ako to planirate. Mars će krajem meseca praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije, što će dovesti do novih zastoja u pregovorima oko novih poslova. Ulazak Marsa u znak Device 29. jula motivisaće vas da se izborite sa teškoćama i zauzmete bolje pozicije u svom poslu.

Nezaposleni Strelčevi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, dizajna, saobraćaja i građevinarstva. Biće tražene vaše rukovodeće sposobnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi juna praviti kvadrat sa Neptunom , što će dovoditi do nejasnoća, nesporazume i nedefinisanih zajedničkih obaveza oko kuće i porodice. Biće vam teško da se međusobno uskladite. Ulaskom Merkura u znak Raka ćete uspeti da prevaziđete smetnje u odnosu i lako ćete se oko svega razumeti i dogovarati. Otići ćete na vikend putovanje.

Merkur će u trećoj dekadi jula praviti trigon sa Uranom i odnos sa Neptunom, što će vam omogućiti da unesete nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Opozicija Merkura sa Plutonom krajem meseca izazvaće neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija, što će uneti napetosti i konflikte između vas dvoje.

Ako ste slobodni:

Prva dekada jula činiće vas neodlučnim i nesigurnim u donošenju odluka. Više osoba će vam pokazivati naklonost, a vama će biti teško da se odlučite koga da odaberete. U drugoj dekadi jula vaš izbor će pasti na osobu koja je osećajne prirode ali u isto vreme obrazovana i kulturna. Vaš izbor će se pokazati dobrim jer ćete ubrzo započeti vezu. Oko nekih stvari između vas i vašeg novog partnera ukazaće se potreba za prilagođavanjem i kompromisima ali će veza biti u osnovi skladna.

Nešto stariji Strelci će početi da se intenzivno viđaju sa osobom koju su upoznali posredstvom jednog prijatelja. Otkrićete da se u mnogo čemu slažete i pojaviće se obostrana osećanja. Započećete spontano vezu i bićete zadovoljni partnerom.

ZDRAVLJE

Opozicija Venere sa Saturnom u prvoj dekadi jula doneće vam sklonost prehladi grla, pa je važno da izbegavate hladne napitke po velikim vrućinama. Moguće su i disajne smetnje. Koristite zaštitu od sunca i uboda insekata jer će vam i koža biti osetljiva. U drugoj polovini jula ćete biti znatno boljeg i stabilnog zdravlja. Više se krećite i boravite u prirodi.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za bolju probavu i one koje sadrže materije za čišćenje organizma od toksina. Od povrća jedite brokoli, blitvu, kelj, spanać, cveklu, crni i beli luk. Od voća će vam prijati avokado, ananas i dinja. Jedite pšenične klice, suncokretove semenke i badem. Pijte limunov sok i zeleni čaj. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 12, 18, 24

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA