in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

VODOLIJA

POSAO

Mars 2. jula pravi kvadrat sa Plutonom i donosi vam teškoće u pregovorima oko jednog tajnog projekta. Jedan deo važnih informacija koje čuvate u tajnosti mogu da dođu u posed konkurencije. Doći ćete do zaključka kako vam neko radi iza leđa, ali nećete moći da jasno dokažete ko bi to mogao da bude. Sukobi sa saradnicima, kolegama i nadređenima biće rezultata spletki oko vas. Trigon Merkura sa Saturnom će vam pomoći da veštim potezima izbegnete veće probleme i učvrstite vaše pozicije. Pregovore ćete nastaviti i uspećete da zaustavite dalji nepovoljan tok po vas, osim što ćete pretrpeti finansijske gubitke koje ćete kasnije moći da nadoknadite. Mars će 5. jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu, što će vas usporiti u postizanju rokova, zbog čega ćete neke rokove morati da pomerate. Bićete primorani da ulažete više napora u završne radove u vašim aktuelnim radnim zadacima. Merkur će ući u znak Raka i usmerićete se na planiranje uvođenja novih usluga. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama. Obratite pažnju na informacije jer će tu doći do nesporazuma.

Trigon Venere sa Saturnom 13. jula omogućiće vam siguran uspeh u poslovima povezanim sa modernim tehnologijama, inženjeringom, menadžmentom, dizajnom i zabavom. Vaše radno iskustvo i veštine će doći do izražaja i sa lakoćom ćete savladavati izazove. Budite pažljivi u rukovanju finansijama jer ćete nailaziti na teškoće. Venera će 18. jula ući u znak Raka i doneće vam dobar osećaj za poslovne odnose, kao i za pokretanje novih usluga koje će vam doneti više klijenata. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a nakon toga 22. jula i Sunce. Započećete pregovore oko novog poslovnog partnerstva sa osobom na visokom položaju i ovo partnerstvo bi se moglo pokazati kao dobitna kombinacija na dugoročnoj osnovi.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima ekonomija, pravosuđa, javnosti, usluga, odnosa sa javnošću i u marketingu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini jula praviti odnos sa Uranom i doneće vam mogućnost da primenite neke nove ideje u uređenje vašeg doma. Poboljšaćete porodične odnose. Umećete da vašeg partnera pokrenete na aktivnosti koje će vas oboje činiti raspoloženim. Najviše ćete zajedničkog vremena provoditi u prirodi i praktikovaćete zajedničku psihofizičku relaksaciju.

Merkur će 16. jula praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam više sklada i bliskosti sa voljenom osobom. Lako ćete se dogovarati oko novih zajedničkih planova. Trigon Sunca sa Neptunom će vam doneti podršku partnera u poboljšanju vaših ličnih kvaliteta. Opozicija Sunca sa Plutonom vas upozorava da izbegavate da neke činjenice skrivate od svog partnera.

Ako ste slobodni:

Prva dekada jula vam donosi poznanstvo sa osobom koja je originalna po svom stilu, shvatanjima, načinu pristupa raznim stvarima u životu. Privući će vas upravo to što se vaša nova simpatija razlikuje od većine ljudi koje poznajete i što ne želi da se uklapa u bilo kakve šablone. Zračiće pozitivnim raspoloženjem i doneće vam nova iskustva u ljubavi jer ćete ubrzo postati intimni i svakodnevno ćete provoditi zajedničko vreme na kvalitetan način. Do kraja jula ćete započeti vezu.

Nešto starije Vodolije će započeti slobodnu vezu sa osobom koju će neočekivano upoznati na putovanju. Prijaće vam otvorenost vašeg novog partnera na sve što je novo i savremeno. Očekuju vas nova i prijatna emotivna iskustva.

ZDRAVLJE

Trigon Merkura sa Saturnom na početku jula će vam doneti stabilno zdravlje. Osećaćete potrebu da se više krećete i da praktikujete fizičke vežbe. Prijaće vam planinski i morski vazduh. Budite što više u prirodi kad god možete. Vaš disajni sistem će biti osetljiv, pa je važno da izbegavate zagađen gradski vazduh. Važna vam je zdrava ishrana i redovan odmor.

Vaša ishrana treba da sadrži isključivo sveže namirnice. Izbegavajte brzu hranu, meso i ribu sa roštilja, slatkiše i grickalice, kao konzerviranu hranu i mesne delikatese. Od povrća jedite papriku, kupus, kelj, krastavac, šargarepu, pasulj, spanać i grašak. Od voća jedite banane, dinju, smokve i borovnicu. Umesto mesa jedite morsku ribu. Pijte više vode.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno