in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

RIBE

POSAO

Mars će 2. jula praviti kvadrat sa Plutonom i prouzrokovaće sukobe sa saradnicima ubog pokušaja manipulacije od strane nekog od njih u vezi raspodele ostvarene zarade. Budite pažljivi jer bi neko mogao pokušati da vas prevari. Merkur će praviti kvadrat sa Neptunom što će vas usporavati u završnoj fazi jednog projekta zbog nepravilne procene neophodnih akcija i zbog loše organizacije. Mars će 5 jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu, što će vas primorati da ulažete velike napore u pregovore oko važnih projekata. Nailazićete na teške sagovornike, a imaćete teškoća i ako se bavite saobraćajem i transportom. Merkur će ući u znak Raka i doneće vam dobar osećaj za kreativne poduhvate, a pokazaćete se vešti i uspešni ako se bavite ugostiteljstvom, zabavom i obrazovanjem. Naročito ćete se pokazati uspešnim ako se bavite nekim vidom rada sa decom i mladima. Uspećete da prevaziđete smetnje u komunikaciji i postignete napredak u pregovorima. Budite pažljivi u rukovanju novcem jer ćete tu imati teškoća. Izbegavajte ulazak u rizične investicije i zaduživanje.

Sunce i Merkur sa Uranom u drugoj dekadi jula će vam omogućiti lak uspeh u oblastima trgovine, saobraćaja, komunikacije i zabave. Primenićete nove metode rada i organizovanja obaveza koje će vam doneti očekivane rezultate i učvrstiti vaše pozicije i autoritet. Venera će 18. jula ući u znak Raka, što će pojačati vaše kreativne sposobnosti, a najviše uspeha će vam doneti ako se bavite oblastima zabave ili ugostiteljstva. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a ubrzo zatim 22. jula i Sunce. Usmerićete se na pokretanje novog programa usluga, poboljšaćete poslovne odnose i veštim potezima uvećati vaš ugled u svojoj profesiji. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, a teškoće u nabavci neophodnih finansija.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, zabave, lepote, marketinga, hemijske industrije i distribucije lekova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će na početku jula praviti trigon sa Saturnom i doneće vam prijatne intimne trenutke uz voljenu osobu. Jedno drugome ćete poveravati nešto što nikome drugome ne biste poverili. To će poboljšati vašu bliskost i ojačati vaše međusobno poverenje. Ulazak Merkura u znak Raka doneće vam više zabave ali pripazite na zajedničke finansije.

Merkur će u drugoj polovini jula praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam nove ideje oko načina da vašu emotivnu vezu i zajedničko vreme načinite kvalitetnijim i da istinski uživate u podsticajima koje ćete jedno drugome pružati. Trigon Merkura sa Neptunom i Jupiterom činiće vas romantičnim i velikodušnim. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera.

Ako ste slobodni:

Početak jula vam donosi poznanstvo sa osobom koja je povučena i pomalo stidljiva ali je stabilna i kvalitetna kao ličnost, intelektualni tip i uliva poverenje. Bićete privučeni i počećete da se viđate. U početku ćete oboje biti pomalo suzdržani ali ćete ubrzo početi da se otvarate jedno drugome i pojaviće se osećanja. Već u drugoj polovini jula ćete postati intimni i mnogo vremena ćete provoditi zajedno. Imaćete utisak da ste stvoreni jedno za drugo i započećete skladnu i dugu vezu.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će imati utisak da se poznaju ceo život. Postaćete bliski za vrlo kratko vreme. Osećanja će biti jaka, kao i fizička privlačnost. Razumećete se oko mnogih zajedničkih stvari. Započećete vezu.

ZDRAVLJE

Sunce sa Uranom u prvoj polovini jula činiće vas pokretljivim. Praktikovaćete fizičke vežbe i nove metode za poboljšanje zdravlja. Bićete otporni na stres. Konjunkcija Merkura sa Suncem u drugoj polovni jula će ojačati vaš imunitet. Ulazak Sunca u znak Lava gde je snažno i vaše polje zdravlja doneće vam stabilno zdravlje i dobru kondiciju.

Potrebna vam je bazna ishrana kako biste vaš organizam doveli u ravnotežu. Izbegavajte namirnice životinjskog porekla ili ih umanjite i većinom jedite voće i povrće. Od povrća uzimajte grašak, brokoli, šargarepu, kelerabu, crvenu papriku, kukuruz i peršun. Od voća jedite ananas, lubenicu, dinju, grejpfrut i kupine. Kombuha i morske alge kao dodatak ishrani.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno