in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

BIK

POSAO

Mars će 2. jula praviti kvadrat sa Plutonom i donosi vam teškoće u odnosima sa inostranim partnerima. Ako se bavite uvozom i trgovinom inostrane robe, očekuju vas uvećani troškovi i rizici koji se mogu pokazati kao loša investicija. Merkur će praviti trigon sa Saturnom i činiće vas pažljivim u planiranju i organizovanju velikih i dugoročnih obaveza i projekata, kao i u planiranju važnih investicija. Ovo će vam omogućiti stabilno poslovanje tamo gde vam je to najvažnije. Mars 5. jula ulazi u znak Bika, gde je u izgonu i slab, što će vas činiti sklonim da svoj autoritet previše naglašavate i namećete. Bićete skloni tvrdoglavim stavovima, impulsivnim reakcijama i brzopletim, pogrešnim odlukama. Merkur će ući u znak Raka i počećete da više pažnje obraćate na planiranje i organizaciju vaših obaveza. Započećete i nove pregovore oko predstojećih projekata i saradnje. Pri tome obratite pažnju na ono što se dešava iza vaših leđa, jer će neko pokušati da sabotira vaše napore. Venera će 13. jula praviti trigon sa Saturnom. Ostvarićete stabilno finansijsko stanje.

Kvadrat Venere sa Neptunom 14. jula prouzrokovaće nesporazume u odnosima sa saradnicima, kao i pokušaje manipulacija i lažiranja finansijskih tokova i zarade, što može dovesti do prekida poslovanja sa pojedinim saradnicima. Venera će 18 jula ući u znak Raka i otvoriće vam mogućnost započinjanja novih pregovora gde ćete biti u prednosti svojim korektnim i ljubaznim nastupom. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a odmah zatim 22. jula i Sunce. Bićete u mogućnosti da organizujete nabavku važnih radnih sredstava, kao i da učvrstite svoje pozicije i istaknete svoj autoritet. Opozicija Merkura sa Saturnom krajem meseca činiće vas preopterećenim obavezama, zbog čega ćete kasniti sa rokovima.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, prehrambene industrije, zabave, ugostiteljstva i knjigovodstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku jula izazvaće ozbiljne sukobe između vas i voljene osobe zbog nečega što ste krili od partnera, a što će ovaj saznati. To bi moglo ozbiljno da ugrozi vaš odnos. Ulazak Marsa u vaš znak će vam biti od pomoći u rešavanju ovog sukoba jer će vaš partner i pored gubitka poverenja pokazati privrženost i volju da očuva odnos.

Druga polovina jula će vam pružiti mogućnost da obratite više pažnje na obostrane potrebe i želje u vašoj emotivnoj vezi. Razgovaraćete više nego obično o vašim očekivanjima u odnosu i nastojaćete da ispunite obećanja. U trećoj dekadi jula kvadrat Merkura sa Marsom izazvaće prolazne prepirke oko porodičnih obaveza jer na tom polju nećete biti usklađeni.

Ako ste slobodni:

Početak jula vam donosi snažnu privlačnost prema osobi koja nije slobodna i sa kojom ćete ući u tajnu vezu. Preterane strasti će vam već na startu predstavljati problem jer nećete moći da kontrolišete ljubomoru i posesivnost, što će dovoditi do sukoba. Vaš novi partner će se potruditi da vas zadrži i pored vašeg nezadovoljstva ovakvom vrstom odnosa. Zahtevaćete da prekine vezu u kojoj je ako želi da ostanete zajedno. Promenljiva osećanja će i dalje ometati vaš odnos.

Stariji Bikovi će upoznati osobu prema kojoj će osećati snažnu privlačnost ali će problem predstavljati različiti karakteri zbog čega neće biti moguće uspostaviti skladan odnos. Oboje ćete biti zainteresovani ali će biti moguća slobodna veza.

ZDRAVLJE

Trigon Venere sa Saturnom u prvoj polovini jula doneće vam dobro zdravlje i snažan imunitet, ali je važno da budete pažljivi i da uzimate samo svežu hranu, kao i da izbegavate duži boravak na jakom Suncu jer ćete biti podložni trovanju hranom i alergijskim reakcijama. U drugoj polovini jula je moguć hormonski disbalans. Potreban vam je čist vazduh.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate magnezijumom. Od povrća jedite spanać, blitvu, grašak. brokoli, kelj, pasulj, sočivo i soju u zrnu. Od voća jedite avokado, banane, kupine i smokve. Uzimajte bademe, lešnike, orahe, kikiriki i semenke golice. Ribu jedite više nego meso. Kakao, jogurt, crnu čokoladu i kefir jedite svakodnevno.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno