in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

BLIZANCI

POSAO

Mars će 2. jula praviti kvadrat sa Marsom, štoi će prouzrokovati sukobe sa saradnicima u vezi raspodele zajedničke zarade i oko finansijskih odnosa generalno. Nailazićete na nekorektne postupke, pokušaje manipulacija, čak i krađe u neku ruku. Kvadrat Merkura sa Neptunom doneće vam netačne informacije oko važnih stvari zbog čega možete da načinite grešku. Bićete skloni donošenju pogrešnih odluka, što vas može koštati novca ili položaja. Mars 5. jula ulazi u znak Bika gde je u izgonu i slab, a to će dovesti do pojave tajnih neprijatelja i možete biti uvučeni u nečije spletke. Izbegavajte sumnjive poslove. Merkur će ući u znak Raka i počećete da intenzivnije planirate finansijske akcije, investicije i transakcije i počećete da se bolje organizujete u vezi rukovanja finansijama. Kvadrat Merkura sa Jupiterom 9. jula vas upozorava na moguće probleme u okviru finansijske saradnje. Izbegavajte rizične poteze i investicije. Venera će 14. jula praviti kvadrat sa Neptunom. Budite pažljivi u poslovnim odnosima jer ćete biti skloni da pogrešno procenite druge ljude na vašu štetu.

Merkur će 17 jula praviti trigon sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj kako da ostvarite bolji profit. Vaša intuicija će vam pomoći da povlačite dobitne poteze koji će vam omogućiti više uspeha. Venera će 18. jula ući u znak Raka, što će vam doneti bolji osećaj za vrednosti, za poslovne odnose i za investicije. Uvećaćete prihode. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a Sunce odmah zatim 22. jula. Pokazaćete vaše kvalitete u oblastima komunikacije i organizacije, a doći će do izražaja i vaše stručne veštine u pregovorima i u prodaji. Trigon Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da poboljšate odnose sa saradnicima. S druge strane, budite pažljivi u saobraćaju i obratite posebnu pažnju na sve što vam nije jasno.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, trgovine, saobraćaja, finansija i knjigovodstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkura sa Jupiterom u prvoj dekadi jula izazvaće neslaganje između vas i voljene osobe zbog nerazumevanja međusobnih potreba u vašem odnosu. Vi ćete biti opterećeni poslom, obavezama i finansijama, dok će se vaš partner osećati zapostavljeno. Biće vam potrebno više zajedničkog vremena, izlazaka i razgovora. Ispunite partneru jednu želju.

Merkur će u trećoj dekadi jula praviti trigon sa Jupiterom, što će poboljšati vašu komunikaciju sa partnerom i lako ćete oko svega moći da se dogovorite. Krajem meseca će Jupiter krenuti retrogradno, što će vas usmeriti da se potrudite da nadoknadite propuštene zajedničke trenutke i da ispunite potrebe vašeg partnera. To će od vas zahtevati više pažnje.

Ako ste slobodni:

Prva polovina jula doneće vam mnogo zabave ali će vam biti teško da izdvojite bar jednu osobu koja će vas emotivno privući. Većinom ćete nailaziti na osobe čija su interesovanja i razmišljanja različita u odnosu na vaša, zbog čega nećete moći da se razumete. Jedna osoba će vam prijati za zajedničke izlaske i zabavu ali vas neće fizički privlačiti i vaš odnos može da bude samo malo više od klasičnog prijateljstva. Tek treća dekada jula vam donosi kvalitetno poznanstvo .

Stariji Blizanci će sa jednom osobom koju duže vreme poznaju početi da se intenzivno viđaju. Spontano ćete započeti neobavezan i slobodan odnos koji se nećete potruditi da jasno definišete. Oboje ćete biti zadovoljni površnom vezom.

ZDRAVLJE

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku jula donosi vam sklonost upalama u predelu grla i povredama u predelu kolena, potkolenice i glave. Prolazak Marsa kroz znak Bika od 5 jula može prouzrokovati smetnje u radu štitne žlezde. Zdravlje će vam biti osetljivo i važno je da delujete preventivno. U drugoj polovini jula ćete biti podložni stresu i pojačanom umoru.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina i minerala. Od voća jedite aroniju, avokado, dinju, breskve, smokve i suvo grožđe. Od povrća jedite šargarepu, spanać, paradajz, sočivo, kelj i boraniju. Od mesa jedite pileću džigericu, ribu i govedinu. Za dodatak ishrani uzimajte limun, orah, ovsenu kašu, morske alge, jogurt i zeleni čaj.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno