in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

RAK

POSAO

Mars će 2. jula praviti kvadrat sa Plutonom, što će izazvati sukob sa jednim poslovnim partnerom zbog nekorektnih poteza iza vaših leđa. Raskid partnerstva vam ne bi išao u prilog i naneo bi vam još više štete. Na probleme ćete nailaziti ako se bavite javnim poslom. Mars će 5. jula ući u znak Bika, gde je slab i u izgonu, što će vam doneti teškoće u odnosima sa saradnicima. Vaš autoritet će biti doveden u pitanje zbog ishitrenih poteza u timskom radu. Merkur će ući u vaš znak i počećete da planirate nove projekte. Pokazaćete više snalažljivosti i pažljivo ćete planirati svoje radne zadatke. Kvadrat Merkura sa Jupiterom 9. jula doneće vam teškoće prilikom organizovanja velikih investicija i u radu na više važnih projekata istovremeno. Nećete umeti da se snađete u detaljima, što će vas prilično ometati da postignete ciljeve. Trigon Venere sa Saturnom u drugoj dekadi jula će vam omogućiti da postignete stabilan platni promet i finansijske dobitke kroz velike i dugoročne projekte. Uspeh vas očekuje ako se bavite inženjeringom, zdravstvom ili administrativnim poslovima.

Venera će 18. jula ući u vaš znak i dovešće do pozitivnog izražaja vaše lične kvalitete, što će vam doneti uspeh u nastupu, odnosima sa poslovnim partnerima i saradnicima, a ako ste na rukovodećem položaju, imaćete dobar osećaj za dobitne poteze u pravo vreme. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a odmah zatim 22. jula i Sunce. Posvetićete se planiranju i organizovanju vaših finansija. Proučićete pažljivo u šta vam se isplati da investirate. Pokazaćete veštinu u upravljanju novcem, što će vam doneti dobitke. Trigon Merkura sa Jupiterom u trećoj dekadi jula omogućiće vam da usmerite investicije u važne poslove koji će vam se višestruko isplatiti. Pri tom izbegavajte rizične i tajne kanale finansiranja.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima menadžmenta, zdravstva, prehrambene industrije i inženjeringa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur na početku jula pravi trigon sa Saturnom i donosi vam više intimnih i poverljivih razgovora sa voljenom osobom u vezi zajedničkih potreba, planova i predloga o rešavanju teškoća sa kojima se povremeno suočavate u vašem emotivnom odnosu. Trigon Venere sa Saturnom će vam doneti emotivnu stabilnost. Pružaćete podršku i oslonac partneru u svemu.

Druga polovina jula vam donosi mogućnost da sa partnerom otputujete negde gde ćete moći da se posvetite jedno drugom, da se opustite i da uživate u intimnim zajedničkim trenucima. Postaćete emotivni topliji i puni pažnje i empatije, što će vašem partneru prijati, pa će vam uzvraćati toplim osećanjima. Krajem meseca moguće su prolazne nesuglasice i nesklad.

Ako ste slobodni:

Početak jula vam donosi poznanstvo sa osobom koja vas može u svemu dobro razumeti i koja će vam prići na tih i nenametljiv način, što će vas odmah osvojiti. Između vas dvoje će se već pri prvom susretu pojaviti obostrane simpatije i privlačnost. U daljem toku će se vaš odnos razvijati postepeno, bliže ćete se upoznati i bićete zadovoljni zbog većinom ispunjenih očekivanja. Započećete emotivnu vezu koja ima šanse da bude skladna i da traje uz povremena prilagođavanja.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja će ih privući svojim kvalitetima, načinom komunikacije i sličnim pogledima na život. Počećete da se viđate i pojaviće se obostrana osećanja. Do kraja meseca ćete započeti skladnu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE

Kvadrat Merkura sa Jupiterom u prvoj polovini jula doneće vam smetnje sa cirkulacijom i umor izazvan promenama vremenskih prilika. Izbegavajte duži boravak na jakom Suncu i koristite zaštitne kreme. U drugoj polovini jula ćete iati nešto bolje ali i dalje promenljivo i osetljivo zdravlje. Više se krećite i boravite u prirodi kad god imate dovoljno vremena.

Vaša ishrana bi trebalo da bude bazna kako biste ostvarili prirodni balans u organizmu. Od voća jedite mandarine, ananas, maline, grejpfrut, dinje, kajsije i kupine. Od povrća jedite krompir, sočivo, grašak, šargarepu, brokoli i crvenu papriku. Meso izbegavajte i umesto mesa jedite morske plode i ribu. Za dodatak jelima uzimajte morskle alge, đumbir i kombuhu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno