in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

LAV

POSAO

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku jula doneće vam teškoće na polju usluga, logistika u vašim radnim zadacima neće funkcionisati ispravno, a nailazićete i na zastoje ako se bavite trgovinom ili uvozom robe iz inostranstva. Javni poslovi će vam se odvijati stabilno, ali će biti neophodno da pripazite na platni promet jer će se odvijati otežano. Mars će 5. jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu. Kako će ujedno ući i u vaše poje posla i karijere, zahtevaće od vas velike napore u svrhu ostvarivanja planiranih ciljeva. Bićete skloni naglim i pogrešnim odlukama i tvrdoglavom sprovođenju sopstvenog pravca delovanja, što vam može naneti štetu. Ulazak Merkura u znak Raka usmeriće vas ka planiranju novih projekata u tajnosti, a započećete i nove pregovore iza zatvorenih vrata. Imaćete uspeha ako se bavite zdravstvom i transportom. Sunce će 10. jula praviti odnos sa Uranom i doneće vam neočekivanu ali korisnu podršku od strane osobe na visokom položaju. Trigon Venere sa Saturnom će vam omogućiti da poboljšate saradnju i odnose sa partnerima. Ostvarićete stabilne novčane prilive.

Merkur sa Uranom 14. jula omogućiće vam da implementirate ideje koje ste prethodno razradili u tajne planove koje budete pripremali i dogovarali. Ovo će vam omogućiti da prestignete konkurenciju i zauzmete bolje pozicije. Pri tome izbegavajte bilo koju vrstu finansijskog rizika. Venera će 18. jula ući u znak Raka i doneće vam korisne uvide u sve što se dešava iza vaših leđa na vašem radnom mestu, što će vam pomoći da izbegnete moguće spletke i podmetanja koje bi vam u suprotnom nanele štetu. Merkur ulazi u vaš znak 19. jula, a odmah zatim 22. jula i Sunce. Vaši lični kvaliteti i rukovodeće sposobnosti će vam omogućiti da učvrstite svoje pozicije, ali su mogući sukobi i neslaganja sa nadređenima.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, zdravstva, javnosti, u pravnim oblastima i u ljudskim resursima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će na početku jula praviti trigon sa Saturnom i doneće vam prijatne zajedničke trenutke sa voljenom osobom, druženje sa zajedničkim prijateljima, izlaske na mesta koja vam oboma prijaju i više zabave, bolju komunikaciju, ostvarenje bar jedne velike želje, što će doprineti skladnom i stabilnom odnosu. Nadoknadićete propuštene trenutke.

Druga polovina jula će povoljno uticati na razmenu emocija između vas i voljene osobe. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera i zajedničkim snagama ćete raditi na ostvarivanju važnih ciljeva. Na samom kraju jula će opozicija Merkura sa Saturnom dovesti do nesuglasica zbog suprotnih stavove u vezi jednog zajedničkog plana. Potreban vam je kompromis.

Ako ste slobodni:

Tokom jula vas očekuje mnogo zabave, nova poznanstva ali i susreti sa prijateljima koje niste videli duže vreme. Od novih poznanstava ćete pažljivo birati kome ćete pokloniti više pažnje jer vas niko neće privući na prvi pogled. Tek nakon više susreta i razgovora o raznim temama, izdvojiće se jedna osoba koja će vam delovati interesantno zbog svojih stavova i interesovanja. Do kraja meseca će se između vas dvoje pojaviti obostrana osećanja, što daje šansu ulasku u emotivnu vezu.

Nešto stariji Lavovi će kroz društvene aktivnosti upoznati osobu koja će ih privući svojim kvalitetima, inteligencijom, stavovima i kulturnim ponašanjem. Poželećete da se bliže upoznate i nećete se razočarati. Mogućnost za vezu postoji.

ZDRAVLJE

Trigon Merkura sa Saturnom na početku jula će vam doneti stabilno zdravlje i pojačaće vašu otpornost na stresne okolnosti. Potrebno je da se više krećete. Prijaće vam planinski i morski vazduh kao i česti boravci u prirodi uz rekreativne fizičke aktivnosti. U drugoj polovini jula izbegavajte duže izlaganje jakom suncu i praktikujte psihofizičku relaksaciju.

Potrebna vam je ishrana namirnicama koje su bogate vlaknima. Pasulj, čia i lanene semenke, bareni kukuruz, brokoli i grašak možete pripremati svakodnevno. Morska riba vam se preporučuje češće, a namirnice životinjskog porekla umanjite. Od voća jedite jabuke, kruške i maline. Zobene žitarice sa jogurtom jedite za doručak. Uzimajte crnu čokoladu i sladoled.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno