in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

DEVICA

POSAO

Mars će početkom jula praviti kvadrat sa Plutonom, što vam može naneti štetu u slučaju da uđete u rizične investicije. Izbegavajte bilo kakav vid finansijskih manipulacija. Ne nasedajte na predloge o lakoj i velikoj zaradi. Kvadrat Merkura sa Neptunom vam donosi pokušaj prevare od strane jednog ili više saradnika. Pokušaće da vas obmanu u vezi izvesne sume novca. Mars ulazi u znak Bika gde je slab i u izgonu i to vam može doneti teškoće u trgovini uvoznom robom, u transportu robe na duge relacije, kao i u odnosima sa inostranim partnerima. Imaćete teškoća u odnosima sa osobama koje su na izvršnim funkcijama ali će vam neko na visokom položaju neočekivano ponuditi saradnju pod vrlo povoljnim uslovima. Trigon Venere sa Saturnom 13. jula će vam omogućiti da ostvarite stabilno poslovanje i uspeh u oblastima inženjeringa i u razvoju velikih i dugoročnih projekata. Imaćete uspeh i ako se bavite uslugama. S druge strane, kvadrat Venere sa Neptunom donosi vam nesporazume, nesuglasice i nekorektne poteze u odnosima sa jednim poslovnim partnerom.

Venera će 18. jula ući u znak Raka, što će vam omogućiti da poboljšate saradničke odnose i da ostvarite plodnu i dobitnu saradnju sa jednom ženom. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a odmah zatim 22. jula i Sunce. Usmerićete vaše aktivnosti na planiranje novih projekata ali ćete veći deo toga raditi u tajnosti, a pokrenućete i nove pregovore iza zatvorenih vrata. Uspećete da uvidite ko vam je radio spletke iza leđa i sa lakoćom ćete od sebe udaljiti te osobe. Trigon Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da kroz tajne kanale finansirate važne radne zadatke i pokrijete troškove.

Problemi sa novcem će se pojaviti u timskom radu i u okviru jedne saradnje. S druge strane, uspeh i dobici vas očekuju u oblasti usluga. Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima inženjerninga, IT sektora, prava, ekonomije, zdravstva i ugostiteljstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkura sa Jupiterom u prvoj dekadi jula izazvaće neslaganje sa voljenom osobom oko zajedničkih ulaganja. Nailazićete i na nesuglasice zbog vaše potrebe da više vremena provodite u društvenim aktivnostima nego sa vašim partnerom. Već u drugoj dekadi jula ćete uspeti da ova neslaganja prevaziđete i poštovaćete međusobne dogovore.

Trigon Merkura i Sunca sa Neptunom u drugoj polovini jula doneće vam bolji osećaj za potrebe vašeg partnera. Potrudićete se da voljenoj osobi ispunite jednu želju i priredićete romantične trenutke udvoje, što će vašem partneru izuzetno prijati. Kvadrat Venere sa Jupiterom 25. jula činiće vas sklonim da iskorištavate dobru volju vašeg partnera.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete više osoba u prvoj dekadi jula ali vas ni jedna neće privući. Nailazićete na razlike u stavovima i mišljenjima, kako sa novim poznanicima, tako i sa pojedinim prijateljima. Druga dekada jula donosi vam poznanstvo sa osobom koja će vam se emotivno otvoriti i koju ćete doživeti kao srodnu dušu zbog toga što će u vama pokrenuti duboka osećanja. Mada ćete poželeti da se emotivno zbližite, nećete biti dovoljno spremni za emotivnu vezu ali ćete nastaviti da se viđate.

Starije Device će pokušati da se približe osobi koja ih duže vreme privlači ali sa kojom imaju tek površno poznanstvo. Uspećete da vašu simpatiju zainteresujete za povremena viđanja i izlaske ali ćete oboje ostati suzdržani za emocije.

ZDRAVLJE

Merkur će na početku jula praviti trigon sa Saturnom i doneće vam stabilno zdravlje. Vodićete više računa o svom zdravlju i preventivnim merama nego obično. Više ćete se kretati, praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe i obavićete redovne specijalističke preglede. Zdravo ćete se hraniti. Koristite zaštitne krene za sunčanje i sredstva koja štite od uboda insekata.

Vaša ishrana treba da uključuje namirnice koje su bogate gvožđem. Od mesa jedite većinom govedinu i povremeno pileće i ćureće meso. Od ribe jedite tunjevinu, sardinu i skušu. Zeleno lisnato povrće konzumirajte svakodnevno, posebno spanać, blitvu i zelenu salatu, ali isto tako i grašak, pasulj i sočivo. Od voća jedite lubenice, smokve, šljive i borovnice.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno