in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

RIBE ♓

POSAO

Venera 3. juna pravi kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Zbog ishitrenih poteza doći ćete u situaciju da jedan važan rok morate da pomerite, a to vam može doneti gubitke. Ako se bavite privatnim biznisom pokušavaćete da previše istaknete svoj autoritet ali vam to neće doneti očekivane rezultate, već će izazvati negativne reakcije kod vaših saradnika i drugog osoblja na vašem poslu. S druge strane, pružiće vam se mogućnost da pokrenete nešto novo ili da pokrenete sopstveni biznis. Sa jednom osobom na visokom poslovnom položaju započećete saradnju koja će vam omogućiti da dođete na bolje pozicije i da ubrzate ostvarenje prioritetnih ciljeva. Merkur će praviti povoljan aspekt sa Uranom i doneće vam uspeh u pregovorima gde ćete dogovoriti finansiranje jednog važnog projekta. Vaše ideje će biti prihvaćene, a napredak vas očekuje i ako se bavite kreativnim poslovima.

Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom donosi vam neslaganja sa osobama od autoriteta u vezi načina obavljanja poslova koji su ušli u završnu fazu. Zbog toga ćete kasniti sa rokovima. Konjunkcija Marsa i Neptuna 13. juna navešće vas da pokrenete nove projekte ili da prihvatite one gde će vam biti dodeljena rukovodeća uloga, ali budite pažljivi jer ćete biti skloni da precenite vaše sposobnosti i spremnost zbog čega biste mogli imati gubitke. Merkur će krenuti retrogradno 18. Juna i doneće vam smetnje, kašnjenja, zastoje i nesporazume ako se bavite oblastima dizajna, zabave ili ugostiteljstva. Mars će praviti povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da poboljšate odnose sa saradnicima i uz njihovu pomoć da ostvarite bolju zaradu od očekivane. Venera počinje da se kreće direktno 25. juna. Polako ćete uspevati da nadoknadite odložene rokove i da dovršite prioritetne radne zadatke. Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima trgovine, komunikacija, menadžmenta, računovodstva i ugostiteljstva. Imaćete na raspolaganju veći broj honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Povoljan aspekt Merkura sa Uranom u prvoj dekadi juna omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom, što će poboljšati kvalitet vaše veze. Imaćete više zabavnih trenutaka uz voljenu osobu. Jedno drugom ćete pružati iskrena osećanja i poboljšaćete komunikaciju. Voljena osoba će podsticati vaše kreativne ideje i davati vam podršku u svemu. Merkur će krenuti retrogradno 18. juna i doneće vam nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Potrebno je da poradite na rešavanju onoga što vam je pravilo smetnje u vezi od ranije. Sve što vam ne bude dovoljno jasno u razgovorima sa partnerom potrebno je da insistirate na pojašnjenju kako ne biste dolazili u neprijatne situacije.

Ako ste slobodni:

Povoljan aspekt Merkura sa Uranom doneće vam posredstvom zajedničkog prijatelja neočekivano poznanstvo sa osobom koja će se razlikovati po svojim kvalitetima od većine ljudi koje poznajete, a osvojiće vas svojom inteligencijom i veštinom komunikacija. To je neko ko je vrlo kreativan, od ideja, inovativan i ko će umeti da vas inspiriše, sasluša i bude vam od podrške. Doći će do obostranih simpatija i zaljubljenosti. Oboje ćete biti otvoreni na vezu ali i pomalo nesigurni. Nešto starije Ribe će biti na korak od toga da uđu u emotivnu vezu sa osobom koja im se duže vreme dopada. Umesto da nastavite ka svom cilju, počećete da se povlačite i preispitujete da li ste možda doneli prenagljenu odluku.

ZDRAVLJE

Prva polovina juna donosi vam nestabilno zdravlje zbog kvadrata Sunca sa Marsom i Neptunom. Bićete podložni upalama i alergijskim reakcijama. Izbegavajte duži boravak na Suncu i koristite zaštitne krem. Budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim predmetima jer možete da se povredite. U drugoj polovini juna imaćete poboljšan imunitet i stabilno zdravlje. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od pretežno baznih namirnica kako biste uspostavili potrebnu ravnotežu u organizmu. Od povrća jedite brokoli, rukolu, grašak, peršun, šargarepu, kelerabu i crni luk. Od voća jedite mandarine, maline i ananas. Kao dodatka ishrani koristite morske alge. Pijte sokove od povrća, ceđeni limunov sok i mineralnu vodu.

SREĆNI BROJEVI

7, 12, 16, 20, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE