in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

BIK ♉

POSAO

Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Bićete nezadovoljni saradnjom. Doći će do nekorektnih poteza od strane pojedinih saradnika u vezi raspodele finansija. Promene će biti neophodne, a moguć je i prekid jedne saradnje. Pokrenućete nove investicije ali je prethodno važno da uzmete u obzir trenutna finansijska opterećenja i zaostale obaveze i dugovanja, kako biste uspeli da ostvarite željene dobitke. Povoljan aspekt Merkura sa Uranom doneće vam napredak u poslovnim pregovorima i uspešne dogovore. Imaćete praktične ideje kako da pristupite sagovornicima. Uspeh vas očekuje na poljima komunikacija, tehnologije, menadžmenta i trgovine. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom i doneće vam neslaganja sa nadređenima oko finansijskog dela vaših radnih obaveza. Vi ćete tražiti povećanje sredstava kako biste mogli da postignete tražene rezultate ali će vam to biti odbijeno.

Zbog toga ćete postići slabije rezultate od očekivanih. Vaši nadređeni će odgovornost za slabiji uspeh nepravedno prebacivati na vas. Mars će 13. juna praviti konjunkciju sa Neptunom. Započećete saradnju sa osobama koje se bave farmaceutskom ili hemijskom industrijom. Ako se bavite završnim radovima u građevinarstvu, započećete nove poslove koji obuhvataju farbanje unutrašnjosti i fasada. Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i doneće vam zastoje na poljima komunikacija, saobraćaja i trgovine. Informacije će kasniti, vozila će se kvariti, vi ćete često nailaziti na nesporazume u poslovnim odnosima. Mars će praviti povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti napredak u saradnji sa inostranim partnerima i uspeh u distribuciji robe iz uvoza. Venera 25. juna kreće direktno, što će vam olakšati rešavanje finansijskih obaveza. Nezaposleni Bikovi će imati uspeha u nalaženju novog zaposlenja u oblastima trgovine, komunikacija, usluga i zanatskih delatnosti. Honorarni poslovi će vam biti na raspolaganju.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna doneće vam zamerke emotivnog partnera da previše vremena provodite na društvenim mrežama i u kontaktu sa prijateljima, a da vašu vezu zanemarujete. Pojaviće se i elementi ljubomore. Moguće su i svađe i prepirke. Pokušavaćete jedno drugom da nametnete dominaciju. Vaš odnos će zbog toga da trpi. U drugoj polovini juna osećaćete motivaciju da izađete u susret potrebama voljene osobe, što će pozitivno uticati na vaš odnos u celini. Izgladićete nesuglasice. Povoljan aspekt Marsa sa Plutonom i Jupiterom omogućiće vam da se lako prilagođavate voljenoj osobi i da pružate podršku tamo gde se to od vas očekuje. Ovo će doprineti zbližavanju i uneće sklad u vezu.

Ako ste slobodni:

Početkom juna zaljubićete se u osobu koja vam je dobar prijatelj. Osećaćete ljubomoru jer je vaš prijatelj zaljubljen u drugu osobu i poveravaće vam svoje ljubavne teškoće. Osećaćete potrebu da porazgovarate o vašim osećanjima ali ćete odustati kako ne biste pokvarili prijateljstvo. U drugoj polovini juna će neko blizak vašem prijatelju da se zaljubi u vas i počeće da vas obasipa pažnjom. To će vam prijati. Do kraja juna ćete se sa tom osobom zbližiti i moguć je početak veze. Stariji Bikovi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi. Obnoviće se stara osećanja ali će i raniji problemi zbog kojih ste prekinuli vezu početi da se javljaju. Neko nov koga ćete upoznati okupiraće vam pažnju.

ZDRAVLJE

Bićete osetljivog i promenljivog zdravlja u prvoj dekadi juna. Ako ste skloni alergiji disajnih puteva, osećaćete pojačane tegobe. Bićete i nervno napeti što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Od druge dekade juna će vaše zdravlje biti stabilnije, a vitalnost će vam biti pojačana nakon 25. juna, kada Venera koja vlada vašim zdravljem krene direktno. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje olakšavaju probavu. Od voća jedite više banana, suvog grožđa, jabuke i smokve. Od povrća vam je važan spanać, keleraba, blitva, brokoli, sočivo, grašak i peršun, što možete svakodnevno uzimati. Jedite više ribe, a manje mesa i suhomesnatih proizvoda. Izbegavajte slatkiše. Uzimajte magnezijum.

SREĆNI BROJEVI

8, 13, 17, 20, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE