in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

BLIZANCI ♊

POSAO

Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Nailazićete na nesuglasice u odnosima sa nadređenima koji će biti zavidni na rezultate koje ste do sada pokazali, pa će nastojati da uspore vaš napredak u karijeri. S druge strane ćete sa jednom osobom na visokom položaju ili sa generalnim direktorom u firmi sa kojom radite započeti saradnju koja bi mogla da vam donese napredak i uspon u karijeri. Dobićete podršku i nove odgovornosti ali će ta osoba na visokom položaju očekivati od vas vrhunske rezultate. Neće vam biti lako da se dokažete. Ako ste vi na položaju ili se bavite sopstvenim poslom, bićete suočeni sa jakom konkurencijom i novim izazovima. Povoljan aspekt Merkura sa Uranom će vam omogućiti da kroz razradu jedne ideje ostvarite bolju zaradu. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom.

Kako biste održali vaše pozicije biće neophodno da se suočite sa svojim slabostima, propustima, pogrešnim odlukama i nerealnim očekivanjima. Tako ćete uspeti da se prilagodite otežanim okolnostima na poslu. U protivnom bićete na gubitku. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 13. juna doneće vam mogućnost da pokrenete jedan novi projekat koji će biti značajan za vašu karijeru. Merkur će krenuti retrogradno 18. juna, što će dovesti do otežanog priliva sredstava na vaš račun i samim tim i do teškoća u daljem razvoju prioritetnih radnih zadataka. Mars će praviti Povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom. Veštim akcijama uspećete da prevaziđete prepreke i teškoća na finansijskom polju i da poboljšate platni promet i obrt novca. Neptun će 23. juna krenuti retrogradno u vašem polju posla i doneće vam zadatke koji vam neće biti sasvim jasni i u kojima nemate iskustva. Mars će 28. juna ući u znak Ovna i omogućiće vam uspešniju saradnju i bolje pozicije na poslu. Nezaposleni Blizanci će uspeti da se zaposle tamo gde budu tražene njihove rukovodeće sposobnosti, kreativnost i veština saradnje i timskog rada. Imaćete uspeha i u nalaženju honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada juna doneće vam prolazne napetosti u odnosu sa voljenom osobom jer ćete biti prezauzeti obavezama na poslu. Potrebno je da sa partnerom odredite nove zajedničke ciljeve kako biste izbegli monotoniju u vašoj vezi. U protivnom ćete oboje biti neraspoloženi i promenljivog raspoloženja. Biće vam potrebno više međusobne podrške. Druga polovina juna donosi vam više motivacije za rešavanje svega što bi moglo da vam poboljša zajednički budžet, kao i za rešavanje nečega što vam je ranije pravilo teškoće u vezi. Mars će praviti Povoljan aspekt sa Jupiterom i uspećete da postignete napredak u ostvarivanju zajedničkih planova. To će vas zbližiti i uneće više sklada i radosti u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Početkom juna očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući snagom svoje ličnosti ali će vam u isto vreme predstavljati izazov jer će vam delovati nedostižno. Bićete neodlučni da li da pokušate da se toj osobi približite jer ćete doći do zaključka da imate različite poglede na stvari u životu. Kako će druga osoba pokazati interesovanje za vas, počećete da se viđate i razgovarate, a u drugoj polovini juna će se pojaviti i emocije. Moguć je ulazak u vezu. Stariji Blizanci će biti više raspoloženi za avanturu nego za ulazak u ozbiljnu vezu. Razočarenje će vas navesti da odustanete od veze koja može da bude samo tajna. U drugoj polovini juna upoznaćete osobu koja će vam se dopasti.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti promenljivo i osetljivo u prvoj polovini juna. Čuvajte se povreda prilikom rukovanja alatima i izbegavajte duži boravak na jakom suncu. U drugoj polovini jula ćete biti više u pokretu i to će vam doneti bolju kondiciju i jači imunitet. Zdravlje će vam biti stabilno. Potrebne su vam svakodnevne fizičke aktivnosti i relaksacija. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za lakšu probavu. Jedite svakog dana banane, jabuke, trešnje, smokve i kajsije. Od povrća uzimajte sveže i presno kao što su šargarepe, krastavac i zelena salata. Od kuvanog će vam prijati grašak i sočivo. Jedite više ribe, sireva i integralnih žitarica. Izbegavajte brzu hranu, slatkiše i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

3, 10, 16, 21, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE