in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

LAV ♌

POSAO

Venera će 3. Juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. U odnosima sa saradnicima nailazićete na teškoće zbog otežanog platnog prometa i nerešenih međusobnih dugovanja, što će izazivati napetosti i nesuglasice, a može da dođe i do prekida jedne saradnje, što bi vam nanelo gubitke. S druge strane, bićete u mogućnosti da započnete saradnju sa jednom osobom na visokom poslovnom položaju koja će vam pružiti dragocenu podršku u pokretanju novih projekata i povezaće vas sa važnim poslovnim kontaktima. Merkur će praviti povoljan aspekt sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje posla i omogućiće vam da implementirate nove radne metode kao i da razradite nove ideje koje će vam doneti više uspeha i bolju zaradu kroz ostvarenje planiranih radnih zadataka. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima programiranja, elektronike i medija. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će vam doneti teškoće u odnosima sa nadređenima u vezi raspodele troškova.

Njihove pogrešne odluke sabotiraće vaše napore da uvećate profit. Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i doneće vam teškoće u vidu pojačanih spletki na poslu i raznih tajnih radnji koje će vam ometati napredak u razvoju planiranih ciljeva. Mars će praviti povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom. Pružiće vam se mogućnost da poboljšate platni promet kroz polje usluga. Na drugačiji način ćete ponuditi klijentima već postojeće usluge i prilagodićete se njihovim zahtevima. To će vam doneti dobitke. Venera će 25. juna krenuti direktno i polako će doći do poboljšanja u saradničkim odnosima koji su bili otežani. Mars će 28. juna ući u znak Ovna gde je snažan i doneće vam više podrške od strane naređenih osoba kao i nove mogućnosti na polju međunarodne trgovine, turizma i saobraćaja. Nezaposleni Lavovi će najviše uspeha imati u dobijanju posla u oblastima usluga, u IT sektoru i u menadžmentu. Pružiće vam se i brojne mogućnosti za honorarne poslove.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Tokom juna je pogodno vreme da se usmerite na rešavanje onoga što ste primetili da vam smeta u odnosu sa voljenom osobom. Pokušajte da poboljšate međusobnu komunikaciju i da se više poveravate jedno drugom. Otkrićete zbog čega vam se dešava da dolazi do povremenih zahlađenja u vašem odnosu i naći ćete način da to u budućnosti ublažite. Druga polovina juna će vam biti pogodna za rad na zajedničkim ciljevima i jedno drugom ćete pružati podršku gde god to bude potrebno. Naći ćete vremena da imate više zajedničke zabave, što će vam omogućiti da se opustite i da uživate u zajedničkom vremenu i aktivnostima. Dobro bi vam došlo i vikend putovanje u prirodu da se odmorite od gužvi.

Ako ste slobodni:

Prijaće vam samoća i nećete želeti da gubite vreme na osobe koje pokušavaju da vam privuku pažnju na sve moguće načine, a pri tome nemaju kvalitete koje vi vrednujete. Počećete da se družite i povremeno viđate sa bliskim prijateljima. Tokom tih druženja ćete upoznati osobu koja poseduje veći deo kvaliteta koje tražite kako biste bili spremni da se prema nekom otvorite. Započećete sa tom osobom komunikaciju, a do kraja meseca ćete osetiti i emocije. Moguća je veza. Nešto stariji Lavovi će se viđati sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi ali neće obnavljati vezu, već će biti u nekoj vrsti neobaveznog i slobodnog odnosa. To će odgovarati i vama i drugoj osobi. Uglavnom ćete se dobro slagati.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je da se više krećete i prijao bi vam boravak u prirodi na planinskom vazduhu. Potrudite se da nađete vremena za više odmora kako bi vaš organizam mogao da se regeneriše. Bićete podložni povremenom povišenom stresu, pa vam se preporučuje svakodnevna psihofizička relaksacija. Ako ste u poznijem dobu, smetnje ćete osećati u zglobovima. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su više bazne, a to su ćureće i pileće belo meso, riba i razne salate od povrća. Posebno zelena salata, rotkvice, mladi luk i celer. Od voća jedite jabuke, banane, suvo grožđe i smokve. Za doručak možete uzimati ovsene pahuljice i med. Pijte sokove od limuna i pomorandže. Izbegavajte crvena mesa i roštilj.

SREĆNI BROJEVI

3, 11, 14, 19, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE