in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

DEVICA ♍

POSAO

Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Doneće vam teškoće na polju javnosti u pravnim delovima vašeg posla i u odnosima sa pojedinim poslovnim partnerima. Zbog neslaganja oko raspodele zaduženja i finansija u zajedničkim projektima doći će do otežanog napretka i zastoja u planiranim radnim zadacima. S druge strane, bićete u mogućnosti da započnete jedan važan projekat koji će biti podržan od vaših nadređenih i koji će imati uticaja na vaš napredak u karijeri. Dobićete i odgovorna zaduženja, a moguće i neki rukovodeći položaj. Ako se bavite privatnim poslom, vaš autoritet će doći do pozitivnog izražaja u rešavanju važnih situacija na poslu. Povoljan aspekt Merkura sa Uranom doneće vam uspeh kroz saradnju sa inostranim partnerima, kao i kroz oblasti turizma, trgovine uvoznom robom i kroz nove metode na polju saradnje.

Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će dovesti do pada vaše popularnosti na polju javnosti zbog vaših poteza koji neće biti prihvaćeni i koji će biti negativno dočekani od strane poslovnih partnera. Mars će 13. juna praviti konjunkciju sa Neptunom i bićete u situaciji kada ćete trebati da donosite važne odluke u zajedničkim projektima, pri čemu ćete trebati da pazite jer lako možete pogrešno nešto da procenite. Merkur će krenuti retrogradno 18. Juna i dovešće do teškoća u koordinaciji sa saradnicima. Na tom polju vas očekuju nesporazumi i kašnjenja. Mars će praviti povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom, što će podržati vaše kreativne akcije i doneće vam dobitke kroz prihvatanje razumne doze rizika u finansijskim ulaganjima. Venera će 25. juna krenuti direktno i počećete da lakše rešavate one radne zadatke koji su bili u zastoju. Ulazak Marsa u znak Ovna 28. juna poboljšaće vaš platni promet. Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima javnosti, zabave, ugostiteljstva, turizma, saobraćaja i transporta. Sezonski poslovi će vam biti na raspolaganju više nego obično.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini juna praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom koji prolaze kroz vaše polje ljubavi,što će dovesti do nepoverenja između vas i partnera. Bićete previše posvećeni svojim ciljevima i često ćete zbog toga dolaziti u sukobe sa voljenom osobom. Konjunkcija Marsa sa Neptunom navešće vas na neophodne promene i dovešće do poboljšanja. U drugoj polovini juna Mars će praviti povoljan aspekt sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Unećete više radosti i zabave u vaš odnos sa voljenom osobom i pobrinućete se da odgovorite adekvatno na potrebe vašeg partnera. Na samom kraju juna Jupiter će praviti retrogradnu konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da postignete jedan zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Prva polovina juna donosi vam razočaranja. Bićete privučeni jednom osobom koja će se ubrzo pokazati sasvim drugačijom od vašeg prvog utiska o njoj. Imaćete osećaj kako nećete nikada upoznati nekog ko vam može biti adekvatan emotivni partner. U drugoj polovni juna ćete otići na zabavu gde ćete upoznati nekog ko će vam na prvi pogled potvrditi da poseduje kvalitete koje cenite. Vaš prvi razgovor uveriće vas da imate mnogo zajedničkog. Krajem meseca ući ćete u vezu. Nešto starije Device će biti pasivne i odbijaće potencijalne udvarače. Prijaće vam samoća. U trećoj dekadi juna doći će do susreta sa osobom sa kojom ste ranije bili emotivno bliski. Između vas će doći do buđenja emocija i veza je moguća.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti stabilno ali je važno da se više krećete. Kad god budete u mogućnosti, otidite na izlet ili šetnju u prirodu. Najviše će vam prijati planinski vazduh. Smetaće vam gradski vazduh, posebno ako živite u mestu gde je gust saobraćaj. Potrebno je da svakodnevno praktikujete rekreativne fizičke vežbe, posebno za leđa, vrat i ramena. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina. Svakodnevno jedite voće, posebno sveže. Prijaće vam trešnje, breskve, kajsije, banane, kivi, smokve i urme. Od povrća će vam prijati sve što možete da jedete presno kao što je šargarepa, rotkvice, zelena salata i paradajz. Ribu uzimajte češće nego mesto. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

5, 11, 14, 20, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE