in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

VAGA ♎

POSAO

Venera će 3. Juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Nedostajaće vam podrška za jedan paket usluga koji imate u ponudi. Teškoće će nastati oko opreme koju ste očekivali iz inostranstva, a koja će kasniti zbog nesporazuma sa uvoznikom i drugih smetnji u odnosima sa inostranim partnerom. S druge strane će vam se otvoriti mogućnost da sklopite saradnju sa novom inostranim partnerom koji će vam se pokazati pouzdaniji na duži rok i sa kojim ćete imati obostrano isplativu saradnju. Merkur koji prolazi kroz vaše polje posla praviće povoljan aspekt sa Uranom. Uspećete da razradite jednu ideju u vezi poboljšanja platnog prometa, što će vam doneti bolju zaradu. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom. Na teškoće ćete nailaziti ako radite u zdravstvu ili hemijskoj industriji.

Sa nadređenima se nećete slagati u vezi načina obavljanja radnih zadataka. Ako se bavite privatnim poslom, uslugama servisa ili zanatskim delatnostima nailazićete na nezadovoljne klijente i korisnike. Nešto ćete morati da promenite u svom načinu rada. Mars će 13. Juna praviti konjunkciju sa Neptunom, što vam otvara mogućnost pokretanja novih ponuda na polju usluga ali je važno da budete sigurni da će to privući nove korisnike. Bićete suočeni sa izazovima i neizvesnostima. Merkur će 18. Juna krenuti retrogradno u vašem polju posla i doneće vam zastoje, kašnjenja u rokovima, nesporazume sa osobljem, kolegama, saradnicima i poslovnim partnerima, što će vas znatno usporavati u izvršavanju planiranih zadataka. Povoljan aspekt Marsa sa Plutonom i Jupiterom doneće vam pogodnosti i uspeh u poslovima vezanim za industriju, poljoprivredu i rad od kuće u čemu ćete ostvariti dobitke. Mars ulazi u znak Ovna 28. juna i donosi vam uspeh u javnosti i nova partnerstva. Nezaposlene Vage će dobiti novi posao u sektoru javnosti. Ako ste planirali da pokrenete sopstveni posao, dobićete za to potrebnu podršku. Honorarni poslovi će vam biti na raspolaganju iz oblasti ugostiteljstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi na početku juna doneće vam ozbiljnije nesuglasice sa voljenom osobom. Osećaćete kako vam nedostaje podrška i kako ste stalno na meti kritika vašeg partnera. Voljena osoba će vam zamerati da ste sebični i da ne želite da se prilagodite njenim potrebama. Doći će i do pojave ljubomore. Mars će u drugoj polovini juna praviti povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom. Bićete motivisani da se posvetite vašoj porodici. Sa voljenom osobom ćete popraviti odnos i angažovaćete se na uređenju zajedničkog doma. Mars će 28. juna ući u znak Ovna gde je snažan i u vaše polje ljubavi. Vaši odnosi sa partnerom će biti stabilni i jedno drugom ćete pružati podsticaje.

Ako ste slobodni:

Početak juna doneće vam pojačane strasti i avanturu koja će biti burna i začinjena ljubomorom zbog koje će se završiti brzo kao što je i počela. U drugoj polovini juna upoznaćete osobu koja živi u mestu udaljenom od vašeg. Poznanstvo je moguće preko poslovnih kontakata. Počećete da se dopisujete i kontaktirate. Dogovorićete se da provedete bar jedan vikend zajedno i nakon toga ćete se oboje zaljubiti. Započećete krajem meseca skladnu vezu na duge staze. Starije Vage će tragati za pravim i iskrenom ljubavi i biće razočarane jer će nailaziti uglavnom na osobe koje žele laka i prolazna uživanja. Krajem meseca upoznaćete nekog ko će vas osvojiti vedrim duhom i ko će probuditi u vama strasti.

ZDRAVLJE

Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom koji prolaze kroz vaše polje zdravlja u prvoj dekadi juna doneće vam pad imuniteta i sklonost upalama i alergiji, a mogući su i poremećaji u radu žlezda i nivoa hormona. Pazite na ishranu jer može doći do alergijske reakcije na neku vrstu hrane ili želudačnih smetnji. U drugoj polovini juna imaćete variranja krvnog pritiska. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu i vitamine. Na prvom mestu jedite više voća kao što su banane, maline, brusnice, jagode, jabuke, ananas i kivi. Od povrća pripremajte pasulj, sočivo i krompir kao i lisnato zeleno povrće. Za doručak jedite ječmene pahuljice. Prijaće vam riba uz feta sir i masline. Izbegavajte roštilj.

SREĆNI BROJEVI

1, 7, 13, 16, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE