in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Venera će na početku juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Bićete u iskušenju da uđete u rizične investicije koje bi mogle da se završe gubitkom. Na polju platnog prometa nailazićete na teškoće u vidu neizmirenih potraživanja zbog čega će vam nedostajati sva potrebna sredstva za nastavak jednog važnog projekta. Neko na višem položaju od vašeg će vam pružiti pomoć i podršku ali i pored toga budite pažljivi kada su novac i saradnja u pitanju. Merkur će praviti povoljan aspekt sa Uranom i uticaće povoljno na vaše odnose sa inostranim partnerima. Uspeh vas očekuje u oblastima trgovine na veliko, posebno kada se radi o robi iz uvoza. Imaćete uspeha i u javnosti, turizmu, transportu robe na daleke relacije i u izdavačkim poslovima.

Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što vas upozorava da ne prihvatate nikakve rizike, posebno one finansijskog tipa. Teškoće vas očekuju ako se bavite zabavom ili ugostiteljstvom. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 13. juna omogućiće vam da pokrenete kreativni projekat koji će vam doneti dobitke. Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i doneće vam teškoće i zastoje ako se bavite uvozom, transportom i intelektualnom vrstom poslova. Podrška koju ste očekivali će izostati, a neki poslovi koji su u toku moraće da se odlože zbog nedostatka sredstava. Mars će praviti povoljan aspekt sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti napredak u pregovorima oko finansiranja prioritetnih radnih zadataka Uspeh ćete ostvariti na polju komunikacija i trgovine. Venera će krenuti direktno 25. Juna i doći će do boljeg obrta novca i brže naplate vaših potraživanja. Mars će ući u znak Ovna 28. juna i motivisaće vas da pokrenete nešto novo na polju usluga, što će vam privući nove klijente i što će istaći vašu stručnost i autoritet. Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost da na osnovu svoje kreativnosti dobiju novi posao upravo na mestu gde su potrebne njihove dizajnerske usluge i veština rukovođenja.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna uticaće negativno na vaš odnos sa partnerom jer će pokrenuti ljubomoru i prejake strasti. Često ćete ulaziti u sukobe. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom izneće neke tajne na videlo koje će dovesti do udaljavanja i nepoverenja između vas i voljene osobe. Potrebno vam je više iskrenih i intimnih razgovora. Venera koja vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno u trećoj dekadi juna i počećete da polako rešavate teškoće koje su ometale vašu vezu. Naći ćete način da vratite poljuljano poverenje i više vremena ćete provoditi sa partnerom u intimnoj atmosferi koja će vam oboma prijati. Preduzećete inicijativu i zainteresovati partnera za nove zajedničke ciljeve.

Ako ste slobodni:

Vaše strasti će biti pojačane što će vas uvući u burnu i uzbudljivu avanturu u kojoj ćete imati zadovoljavajuće intimne odnose sa partnerom, dok se u svemu ostalom nećete slagati i vaš odnos će biti ispunjen sukobima. Do kraja meseca ćete odlučiti da prekinete vezu jer ćete shvatiti da vam ne zadovoljava očekivanja i potrebe. Venera će 25. juna krenuti direktno i upoznaćete nekog ko će vam više odgovarati. Počećete da se viđate i izlazite ali nećete žuriti da započnete vezu. Stariji Škorpioni će pokušati da obnove vezu sa bivšim partnerom u čemu će uspeti ali samo privremeno. Do kraja meseca će doći do izražaja sve teškoće koje su i ranije doprinele da veza ne potraje. Odlučićete da ovog puta definitivno prekinete.

ZDRAVLJE

U prvoj dekadi juna bićete podložni upalnim procesima i povremenoj glavobolji. Moguće su želudačne i probavne smetnje. Neophodno je da preduzmete preventivne mere za jačanje imuniteta. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu. U drugoj polovini juna vaše zdravlje će biti stabilnije i imunitet će vam se pojačati. Više se krećite i redovno se odmarajte. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljivih namirnica kao što su ovsene pahuljice, razne salate i čorbe od povrća, kao i od namirnica koje sadrže dosta vitamina. Od voća jedite jabuke, smokve, urme, trešnje i grejpfrut. Ceđeni sokovi od limuna, pomorandže će pozitivno uticati na vaš organizam. Izbegavajte slatkiše i suhomesnate proizvode.

SREĆNI BROJEVI

7, 12, 16, 21, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ 2020: JOŠ UVEK NISTE SPREMNI DA SE SUOČITE SA NEKIM EMOTIVNIM DILEMAMA KOJE VAS MUČE

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE