in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

JARAC

POSAO

Merkur će 3. juna krenuti direktno i pokrenućete jedan ili više kreativnih projekata koji su bili u zastoju u proteklom periodu. Uspećete da pokrenete i nove programe i ponude na polju usluga u vezi kojih ste nailazili na smetnje i teškoće. Saturn će 4. juna krenuti retrogradno, što će izazvati smetnje na polju novca i otežano odvijanje vaših finansijskih planova, zbog čega ćete biti primorani da veći deo svoje energije i vremena usmerite na rešavanje novonastalih teškoća. Trigon Merkura sa Plutonom će vas činiti vrlo veštim, snalažljivim i prilagodljivim u svemu gde je potrebno da pokažete vaše rukovodeće sposobnosti i radne veštine, što će vam doneti dobitke. Konjunkcija Venere sa Uranom će vam doneti neočekivane pogodnosti da pokrenete jedan kreativni projekt koji podrazumeva i prihvatanje izvesnog rizika. Kako je to originalan i neobičan projekt, može vam doneti veliki uspeh i zaradu. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i podržaće vas u pokretanju novih usluga, odkojih je većina vezana za oblasti komunikacije i zdravstva.

Kvadrat Venere sa Saturnom će vam doneti teškoće u nabavljanju finansija koje su potrebne za nastavak velikih projekata. Dobar osećaj za saradnju i dogovore, omogućiće vam uspeh jer ćete naći u pravom trenutku prave ljude da vam izađu u susret. Trigon Venere sa Plutonom 21. juna će vas činiti izuzetno veštim u rukovođenju finansijama i u investiranju, a rizici u koje uđete će vam se višestruko isplatiti. Ulazak Sunca u znak Raka će vam doneti uspeh u oblastima javnosti i pojačaće vašu popularnost. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca, što će pozitivno uticati na sve vaše poslovne odnose. Pokrenućete usluge koje su povezane sa lepotom i dizajnom i koje će vam doneti očekivani uspeh i stabilnu zaradu.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima usluga, saobraćaja, transporta, ugostiteljstva, prosvete i u dizajnu i IT industriji.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Poboljšaćete komunikaciju sa voljenom osobom i lako ćete se dogovarati oko zajedničkih planova. Pokazaćete više inicijative, što će vašem partneru prijati. Konjunkcija Venere sa Uranom u drugoj dekadi juna će vam omogućiti da u vaš odnos unesete nešto novo, što će predstavljati osveženje i doprineti kvalitetnijem povezivanju između vas i partnera.

Druga polovina juna vam donosi više sklada u odnosima sa članovima porodice, zahvaljujući odnosu Merkura i Venere sa Jupiterom. Imaćete više vremena i razumevanja za vaše najbliže i svako će učestvovati ravnopravno i sa entuzijazmom u porodičnim i kućnim poslovima. Mars sa Saturnom će vam omogućiti da ostvarite stabilnost u emotivnoj vezi.

Ako ste slobodni:

Početak juna će vas otvoriti za više druženja i izlazaka nego što ste ih imali u prethodnom periodu. Prijaće vam više slobodne varijante od traganja za ozbiljnom vezom. U drugoj dekadi juna ćete zahvaljujući konjunkciji Venere sa Uranom upoznati osobu koja će biti slobodnog duha i koja vam može doneti nova iskustva u ljubavi. Vrlo brzo ćete postati bliski i ući ćete u intimne odnose. Očekuje vas vrhunska zabava, a moguća je i da se vaša veza kasnije pretvori u ozbiljnu i dugu.

Nešto stariji Jarčevi će biti privučeni osobom koja će im prići na način koji će ih pokrenuti i emotivno otvoriti. Osećaćete se važno i poželjno u prisustvu vaše nove simpatije u mećete da joj emotivno uzvratite. Postaćete bliski, moguća je i veza.

ZDRAVLJE

Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će na početku juna krenuti direktno, što će vas motivisati da se više krećete i da više vremena provodite u prirodi. Praktikovaćete šetnje kad god vam vremenske prilike dozvole. Merkur će 13. juna uć

i u znak Blizanaca i vaše polje zdravlja, što će znatno ojačati vaš imunitet i bićete otporni na stres. Poboljšaćete kondiciju. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže gvožđe. Goveđe i pileće meso možete pripremati često kao glavni obrok. Od ribe jedite tunu, sardinu i skušu. Od povrća vam se preporučuje zeleno lisnato povrće kao što su blitva i spanać, kao i grašak, pasulj i sočivo. Od voća jedite brusnicu, borovnicu i urme. Tofu sir i pahulje od žitarica jedite za doručak.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima