in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

VODOLIJA

POSAO

Merkur će 3. juna krenuti direktno i uspećete da dovršite skoro sve obaveze sa čijim ste rokovima bili u zakašnjenju i koje ste morali da odložite zbog nepovoljnih okolnosti. Nakon toga ćete nastaviti da radite na kreativnim projektima koji su u proteklom periodu bili u zastoju i postići ćete željeni uspeh. Saturn će krenuti retrogradno 4. juna i otežaće vam da uspostavite stabilno poslovanje i da primenite vaše rukovodeće sposobnosti na zadovoljavajući način. Od vas će se očekivati da ulažete više napora u radne zadatke koji su vam povereni, zbog čega ćete se osećati opterećenim obavezama. Ako imate sopstveni biznis, konjunkcija Venere sa Uranom će vam prućiti neočekivanu mogućnost da unesete nešto novo u vašu ponudu, kao i da pređete u novi i bolji radni prostor. Ostale Vodolije će dobiti mogućnost da veći deo svog posla obavljaju kod kuće, što će im odgovarati i biće efikasnije u postizanju ciljeva. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i otvoriće vam mogućnosti za pokretanje nekoliko novih kreativnih projekata koji će vam doneti veliku zaradu.

Trigon Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da sa lakoćom ostvarujete napredak u velikim projektima, kao i da postižete siguran uspeh na duži rok u oblastima menadžmenta, dizajna i IT industrije. Pri tome je neophodno da pazite na finansije jer ćete biti skloni da neumereno trošite i ulazite u rizične investicije. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca i pružiće vam povoljne mogućnosti za pokretanje novih poslova povezanih sa ugostiteljstvom, zabavom, dizajnom i prosvetom koji će vam doneti siguran uspeh. Mars sa Saturnom 28. juna će vam doneti napredak u pregovorima oko velikih inženjerskih projekata. Ostvarićete stabilno poslovanje u oblastima komunikacija i trgovine. Vaš autoritet će biti priznat.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, IT industrije, dizajna, zabave, prosvete, komunikacija i ugostiteljstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prelazak Merkura u direktno kretanje 3. juna, omogućiće vam da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, ostvarite planove i dogovore koje ste imali oko preuređenja doma i oko porodičnih obaveza, a kojima niste mogli da se posvetite u proteklom periodu zbog nesuglasica koje ste imali. Osećaćete potrebu da poverite partneru vaše intimne misli i brige.

Sunce će 16. juna praviti trigon sa Saturnom i otvoriće vam se mogućnost da imate više zajedničke zabave, dok ćete s druge strane imati neslaganja oko zajedničkih finansija i njihovog ulaganja. Bićete skloni nerealnim očekivanjima od vašeg partnera, posebno pred kraj meseca. To može prouzrokovati razočaranja i nekorektne postupke koji su prolazni.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu sa kojom ćete se od samog početka razumeti i moći otvoreno da razgovarate od raznim temama i da razmenjujete mišljenja i iskustva. Počećete da se često viđate i provodićete slobodno vreme zajedno. Pojaviće se i obostrane emocije. Ono što nećete primetiti jer ćete biti skloni da vašu novu simpatiju idealizujete, jeste sklonost da dominira i da insistira kako je u svemu u pravu. Kada to počne da vam smeta, bićete već na korak od ulaska u vezu.

Nešto starije Vodolije će susresti osobu koja će im se na prvi pogled dopasti i sa kojom će početi da se viđaju. U početku će vam delovati da vaš odnos dobro funkcioniše i da je moguć ulazak u vezu. Ipak, sukob ega će dovesti do udaljavanja.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti većim delom stabilno ali je važno da održavate vašu kondiciju redovnim fizičkim vežbama ili bar svakodnevnom šetnjom u prirodi. Potrebno vam je da imate čist vazduh i da izbegavate mesta gde je vazduh zagađen. Izbegavajte preterano izlaganje Suncu jer će vam kože biti osetljiva. Potrebno vam je više odmora i zdrava ishrana.

Najviše će vam tokom juna odgovarati ishrana namirnicama koje sadrže vlakna, kako biste poboljšali probavu. Namirnice koje su najkvalitetnije u ovoj vrsti ishrane su pasulj, artičoka, bareni kukuruz i brokoli. Uzimajte zobene žitarice, čia i lanene semenke koje možete da kombinujete sa tofu sirom. Od voća jedite jabuke, maline i suve šljive. Pijte zeleni čaj.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima