in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

BIK

POSAO

Merkur će 3. juna krenuti direktno i uspećete da se bolje organizujete u upravljanju onim obavezama gde ste imali teškoća zbog pogrešnih procena i tvrdokornog stava. Na polju novca će vam pristići uplate koje ste duže vreme čekali i zbog kojih ste neke planove bili primorani da odložite. Uspećete da uspostavite bolje tokove novca i prikupite najveći deo potrebnih sredstava za nastavak prioritetnih zadataka. Saturn će krenuti retrogradno 4. juna i to će vas usporiti u razvoju velikih i dugoročnih projekata, pa ćete morati da ulažete više energije u taj deo posla. Konjunkcija Venere sa Uranom u drugoj dekadi juna doneće vam plodne ideje kako da poboljšate vaš nastup i lično predstavljanje u odnosima sa klijentima i potencijalnim partnerima i koje vaše kvalitete treba da poboljšate i istaknete. To će vam doneti dobitke. Merkur će ući u znak Blizanaca 13. juna i omogućiće vam da se dobro organizujete u rešavanju finansijskih obaveza. Vaše investicije će biti uspešne. Trigon Sunca sa Saturnom će vam doneti poverenje i podršku nadređenih u radu na važnim projektima.

Kvadrat Venere sa Saturnom 18 juna doneće vam teškoće u poslovima vezanim za dizajn i lepotu. Ako se bavite arhitekturom, dizajnom enterijera ili nekim vidom menadžmenta, nailazićete na teškoće u vidu neslaganja sa drugima oko načina obavljanja važnih delova radnih zadataka. Ulazak Sunca u znak Raka 21 juna omogućiće vam uspeh u pregovorima oko novih projekata. Venera će ući u znak Blizanaca i doneće vam bolji osećaj za upravljanje novcem i za dobitne investicije. Mars će 28. juna praviti odnos sa Saturnom, što će vam omogućiti da primenom resursa koje ste pripremali u tajnosti, prestignete konkurenciju i učvrstite vaše pozicije. Ovo vam može doneti napredak u karijeri i uvećati vašu zaradu.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, finansija, inženjeringa, arhitekture i modernih tehnologija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina juna vam donosi miran i skladan emotivni i porodični život. Imaćete više vremena za voljenu osobu i intimne trenutke udvoje. Očekuje vas više razgovora o svemu što bi moglo da unese više sklada i svežine u vaš odnos. Bićete spremni da voljenoj osobi pružite iskrena osećanja i podršku. Neslaganja su moguća jedino oko zajedničkih ciljeva. Druga polovina juna donosi vam više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima. Bićete otvoreni na romantične trenutke i putovanja sa voljenom osobom na mesta gde ćete moći da budete sami i uživate. Krajem meseca će Mars praviti odnos sa Saturnom, što će vam omogućiti da zajedničkim naporima ostvarite jedan važan zajednički cilj i stabilan odnos.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da se povučete i da se bavite sobom i svojim ciljevima. Već duže vreme ne nalazite nikoga ko bi vas zainteresovao za emotivnu vezu. Prva polovina juna će vam proteći u šetnjama u prirodi, gledanju filoma i serija, pripremanju dobre hrane i opuštanju. U trećoj dekadi juna ćete upoznati osobu koja će vas privući svojom strastvenom energijom, zahvaljujući odnosu Marsa sa Saturnom. Za kratko vreme ćete postati bliski i otvoreni za ozbiljnu vezu. Stariji Bikovi će primetiti kako im nekoliko osoba poklanja pažnju. Biće vam teško da se odlučite čiju pažnju da prihvatite jer vas niko od tih osoba neće istinski privući. Krajem meseca ćete upoznati nekog ko će imati potrebne kvalitete.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja tokom juna ali je potrebno da izbegavate preterivanje u životnim uživanjima i potrebno je da se više odmarate. Sredinom juna ćete osećati pojačani umor i bolove u donjem delu leđa i u kolenima, posebno ako budete previše pasivni. Druga polovina juna vam donosi više kretanja u prirodi i stabilno zdravlje. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate proteinima. Vaša ishrana može da uključuje pileće i ćureće meso, kao i ribu. Za doručak možete da uzimate tvrdi sir, kajmak, slaninu i jaja, sa maslinama. Od povrća jedite soju, grašak i sočivo. Od voća uzimajte maline, jagode i ananas. Od semenki jedite badem i kikiriki. Pijte više tečnosti.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima