in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

BLIZANCI

POSAO

Merkur će krenuti direktno 3. juna i omogućiće vam da se bolje organizujete u tajnim pregovorima koji su bili u zastoju i da se pripremite za realizaciju tajnih planova koji su bili odloženi. Uspećete da se organizujete i oko rukovođenja vašim obavezama, u planiranju i ličnom nastupu i da nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite zbog nepovoljnih okolnosti. Saturn će krenuti retrogradno 4. juna, što će vas usporiti u sticanju novih veština i moraćete više energije da ulažete u održavanje stabilnog poslovanja sa inostranim partnerima. Trigon Merkura sa Plutonom će vas činiti izuzetno veštim u nalaženju delotvornih načina za ostvarivanje većeg obima platnog prometa i zarade. Merkur će 13. juna ući u vaš znak, gde je na svom i snažan. Umećete da potvrdite svoje stručne, organizacione i rukovodeće sposobnosti. Bićete vrlo snalažljivi u obavljanju komplikovanih radnih zadataka. Sunce će 16. juna praviti kvadrat sa Neptunom i bićete suočeni sa nejasnim sagledavanjem svojih ovlaštenja. Lako možete doneti pogrešnu odluku i zbog toga imati gubitke ili zastoje.

Venera će 19. juna praviti odnos sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za tajne akcije koje će vam omogućiti da poboljšate svoje pozicije i ostvarite jedan važan cilj zahvaljujući nalaženju kvalitetnih saradnika i pravog trenutka za akciju. Ovo vam može doneti i napredak u karijeri. Ulazak Sunca u znak Raka 21. juna će vas činiti veštim u upravljanju novcem i pokazaćete se uspešnim u investiranju, u čemu ćete imati podršku stručnih osoba na tom polju. Ulazak Venere u vaš znak činiće vas ljubaznim i predusretljivim u ličnom nastupu, dok će vas odnos Marsa sa Saturnom krajem meseca usmeriti ka ostvarivanju stabilnog poslovanja sa inostranim partnerima. Očekuju vas dobici kroz timski rad i kreativnost.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima administracije, transporta i saobraćaja, hemijske industrije, dizajna i zdravstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Najveći deo juna ćete provesti u intimnim trenucima sa voljenom osobom. Nećete imati potrebu za izlascima i više će vam prijati mir i razmena osećanja. Oko sredine juna ćete uneti nešto novo u svoj pristup partneru i pokazaćete osećanja koja ste bili skloni da skrivate. To će uneti svežinu u vašu emotivnu vezu i obradovaće vašeg partnera. Pokazaćete inicijativu.

Merkur će 20. juna praviti odnos sa Jupiterom, što će vam doneti više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima. Umećete da ispunjavate želje vašeg partnera, jer ćete znati koje ima potrebe i očekivanja u vašem odnosu. Krajem meseca će odnos Venere sa Jupiterom uneti veliki sklad i sreću u vašu emotivnu vezu. Ostvarićete jednu važnu zajedničku želju.

Ako ste slobodni:

Prva polovina juna će vam proteći bez značajnih dešavanja. Čak će vam biti pomalo dosadno. Prijaće vam povremeni izlasci sa prijateljima ali vas niko neće zainteresovati emotivno. U trećoj dekadi juna ćete upoznati osobu koja je komunikativna, inteligentna, druželjubiva, sa velikim smislom za humor. Otkrićete kako se u svemu dobro razumete. Počećete da se viđate i izlazite i za vrlo kratko vreme će doći do obostrane zaljubljenosti. Oboje ćete biti otvoreni na vezu.

Stariji Blizanci će u drugoj polovini juna upoznati osobu sa kojom će moći da razgovaraju o različitim temama. Vaša nova simpatija će biti otvorena na vaše predloge. Vaši susreti biće puni smeha, uživanja i zabave. Ubrzo ćete započeti vezu.

ZDRAVLJE

Očekuje vas dobro zdravlje tokom juna. Imaćete i pojačanu otpornost na stres. Često ćete biti u pokretu, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju i imunitet organizma. Prijaće vam da slobodno vreme provodite u prirodi i na mestima gde je čist vazduh. U trećoj dekadi juna ćete praktikovati svakodnevni program fizičkih vežbi i bićete puni snage.

Bazni način ishrane vam je potreban tokom juna kako biste postigli i održali potrebnu ravnotežu organizma. Izbegavajte ili bar znatno umanjite unos namirnica životinjskog porekla. Jedite više voća, posebno ananas, jabuke, kupine, kivi, grejpfrut i mango. Od povrća jedite brokoli, grašak i sočivo. Pijte mineralnu vodu, čaj od maslačka i biljne čajeve. Jedite masline.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima