in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

RAK

POSAO

Merkur će 3. juna krenuti direktno, što će vam omogućiti da se bolje organizujete na polju saradničkih odnosa i ostvarite zadovoljavajuću koordinaciju. Tajni pregovori koji su bili u zastoju u prethodnom periodu, sada će se nastaviti i uspećete da ostvarite napredak. Saturn će 4. juna krenuti retrogradno, što će od vas zahtevati da usmeravate više napora i pažnje u rukovanju finansijama i da se pobrinete za neometani obrt novca i platni promet, jer ćete na ovom polju nailaziti na otežane okolnosti i povremene smetnje. Trigon Merkura sa Plutonom će vam pomoći u organizovanju radnih zadataka koje ćete obavljati u kooperaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima. Uspeh vas očekuje u oblastima javnosti i u tehničkim poslovima, kao i onima koji uključuju rad sa klijentima i konsultantska zanimanja. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca, što će vas motivisati da se usmerite na izradu novih planova koje ćete praviti u tajnosti kako ne bi došli u posed konkurencije. Uspeh vas očekuje ako radite u zdravstvu. Budite pažljivi u odnosima sa partnerima iz inostranstva.

Merkur će 20. juna praviti odnos sa Jupiterom i omogućiće sjajan napredak u razradi tajnih planova, uz pomoć kojih ćete uspeti da uvećate saldo na vašem računu. Sunce će 21. juna ući u vaš znak i bićete u mogućnosti da uspešno ispoljite vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti. Venera će ući u znak Blizanaca 23. juna i činiće vas veštim u upravljanju finansijama. Imaćete dobar osećaj u koje oblasti da investirate, što će vam doneti dobitke. Mars sa Saturnom 28. juna doneće vam stabilan platni promet ali će zahtevati dodatni napor kako biste stabilan tok mogli da održite na duži rok. Venera sa Jupiterom krajem meseca će vam doneti uspeh i dobitke u svemu gde se traži vaša kreativnost i osećaj za sklad.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima prosvete, ekonomije, turizma, zdravstva, ljudskih resursa i finansija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Saturn koji vlada vašim polje ljubavi krenuće retrogradno 4. juna, što će prouzrokovati delimično zahlađenja između vas i voljene osobe. Osećaće se izvesno zahlađenje u vašem odnosu. Ovo neće dovesti do ozbiljnih smetnji ali ćete trebati da obratite više pažnje na potrebe partnera. Usmerite se na ostvarivanje zajedničkih ciljeva kako biste održali vezu stabilnom.

Kvadrat Venere sa Saturnom u drugoj polovini juna izazvaće udaljavanje između vas i voljene osobe zbog različitih stavova oko izlazaka i društvenog života. Krajem meseca će vam odnos Marsa sa Saturnom omogućiti da postignete napredak u ostvarivanju zajedničkih ciljeva, što će vas motivisati da rešavate smetnje i postignete stabilnost u odnosu.

Ako ste slobodni:

Prva polovina juna će vam biti pomalo dosadna i prazna na polju ljubavi. Koliko god želeli da upoznate nekog ko će vas privući, nailazićete samo na osobe koje su po vašim kriterijumima emotivno hladne, krutih i ograničenih shvatanja i nedovoljno fizički privlačne. Tek u trećoj dekadi juna ćete upoznati osobu koja će vam delovati privlačno i koja će imati slične stavove i životne ciljeve kao i vi. Jedno drugom ćete se svideti na prvi pogled i počećete da se viđate i izlazite.

Nešto stariji Rakovi će voditi uobičajen društveni život i tek u drugoj polovini juna će upoznati osobu koja će im delovati dovoljno kvalitetno kako bi poželeli da je upoznaju. Bićete zadovoljni novom simpatijom jer će ispuniti vaša očekivanja.

ZDRAVLJE

Očekuje vas većim delom stabilno zdravlje tokom juna. Prijaće vam da praktikujete svakodnevne šetnje u prirodi, kao i relaksacione vežbe koje vas u isto vreme pune energijom, kao što su joga vežbe i slično. Izbegavajte da pijete hladne napitke kada su vrućine, jer možete da prehladite grlo. U drugoj polovini juna ćete biti u punoj kondiciji i jakog imuniteta.

Prijaće vam hrana koja sadrži vlakna jer će vam to olakšavati probavu. Umanjite konzumaciju namirnica životinjskog porekla i pojačajte unos voća i povrća. Od voća jedite jabuke, kruške, maline, avokado i suve šljive. Od povrća jedite pasulj, brokoli, grašak i artičoku. Kukuruz i zobene žitarice kombinujte sa lanenim semenkama. Jedite crnu čokoladu.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima