in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

LAV

POSAO

Merkur će krenuti direktno 3. juna i omogućiće vam da nastavite rad na važnim projektima i radnim zadacima koji su bili u zastoju zbog nepovoljnih okolnosti u proteklom periodu. Uspećete i da poboljšate saradnju i ispravite nesuglasice sa pojedinim saradnicima. Saturn će krenuti retrogradno 4. juna i dovešće do otežanog napretka u razvoju velikih projekata koje obavljate u saradnji sa poslovnim partnerima, kao i do otežanih uslova u obavljanju poslova vezanih za javnost i rešavanje pravnih stvari. Trigon Merkura sa Plutonom će vam 10. juna omogućiti ubrzan napredak u ostvarivanju zadataka vezanih za oblasti usluga, kao i u svim poslovima koji od vas zahtevaju veliku stručnu veštinu, efikasnost i snalažljivost. Konjunkcija Venere sa Uranom pružiće vam mogućnost da pokrenete novi projekat iz oblasti dizajna ili modernih tehnologija koji bi vam mogao doneti napredak u karijeri. Merkur će ući u znak Blizanaca 13. juna, što će vam pružiti mogućnosti za početak nove i plodne saradnje. Bićetedobro organizovani u timskom radu i u saradničkim odnosima.

Kvadrat Venere sa Saturnom u drugoj dekadi juna izazvaće neslaganje sa dugogodišnjim saradnicima oko finansiranja jednog projekta i dovešće do zastoja u razvoju istog. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste to rešili na obostrano prihvatljiv način. Venera sa Neptunom doneće vam dobar osećaj za platni promet i investicije, pa ćete se naći na dobitku. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca i pomoći će vam da unesete značajna poboljšanja u saradničke odnose. Mars sa Saturnom 28. juna će učvrstiti vaše odnose sa inostranim partnerima i doneti vam dobitke kroz oblasti transporta i trgovine robom iz uvoza. Dobitke ćete ostvariti i ako se bavite edukacijom ili izdavačkim poslom.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima turizma, trgovinom nekretninama, pravom, administracijom ili knjigovodstvom.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Saturn koji prolazi kroz vaše polje ljubavi kreće retrogradno 4. juna, što će prouzrokovati zahlađenje u vašim odnosima sa voljenom osobom, ali osim toga neće izazivati ozbiljnije nesuglasice i smetnje. Vaš odnos će se zasnivati više na poštovanju forme i međusobnom uvažavanju, dok će osećanja biti slabije ispoljena. Posvetite se rešavanju nedostataka.

Kvadrat Venere sa Saturnom 18. juna dovešće do neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva i svako od vas dvoje će se držati nepopustljivo i insistiraće na svojim željama. Krajem meseca će Mars praviti odnos sa Saturnom. Pružiće vam se povoljna mogućnost da odete na zajedničko putovanje, gde ćete rešiti neslaganja i jedno drugome dati podršku i razumevanje.

Ako ste slobodni:

Venera će u drugoj dekadi juna praviti konjunkciju sa Uranom, što će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je originalna u svom nastupu, stilu oblačenja i stavovima. Privući će vas jer ćete osećati da ima u sebi nešto što je vrlo srodno vašim potrebama u ljubavi. Kada se bolje upoznate, bićete prijatno iznenađeni jer će vam vaša nova simpatija pružiti nova iskustva u emotivnom odnosu koja će za vas biti pravo otkrovenje. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu.

Nešto stariji Lavovi će preko poslovnih aktivnosti upoznati osobu koja će na njih ostaviti dubok utisak svojim idejama i načinu na koji uspostavlja odnose sa drugima. Počećete da se viđate van posla i otkrićete kako ste srodne duše.

ZDRAVLJE

Saturn koji vlada vašim poljem zdravlja će krenuti retrogradno 4. juna i upozorava vas da budete više fizički aktivni jer bi vam preterana pasivnost mogla doneti bolove u leđima i zglobovima. Trigon Merkura sa Plutonom će ojačati vaš imunitet. Prolazne smetnje će vam doneti kvadrat Venere sa Saturnom u drugoj polovini jula u vidu upale grla ili bronhitisa.

Potrebna vam je ishrana namirnicama koje u sebi sadrže antioksidanse. Umanjite unos namirnica životinjskog porekla i jedite uglavnom voće i povrće. Od voća uzimajte suvo grožđe, borovnice, maline, avokado, grejpfrut, višnje, kivi i i banane. Od povrća uzimajte beli luk, brokoli, spanać i pasulj. Kombinujte tofu sir sa orasima i bademom. Pijte više vode.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima