in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

DEVICA

POSAO

Merkur će krenuti direktno 3. juna i uspećete da konačno dobijete podršku koju ste duže vreme očekivali, a koja se odnosi na finansiranje jednog projekta koji vam je važan za posao i karijeru. Nakon toga ćete početi deo po deo da ostvarujete prioritetne ciljeve koji su u prethodnom periodu bili blokirani ili su se vrlo sporo odvijali. Saturn će krenuti retrogradno 4. juna i prouzrokovaće teškoće na polju usluga, dok će atmosfera na vašem radnom mestu biti na neki način teška i nailazićete na zatvorene odnose sa kolegama. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vam doneti uspeh u poslovima vezanim za prosvetu, zabavu, dizajn i inženjerske poduhvate. Uspećete i da dovršite nešto važno, što će vam doneti dobitke. Merkur će ući u znak Blizanaca 13. juna i kako je ovde snažan, a još će biti i u vašem polju posla, to će vam omogućiti da se dobro organizujete i započnete sa realizacijom planova koji vam mogu doneti uspon u karijeri. Sunce će 16. juna praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam napredak u razvoju velikih projekata iz oblasti inženjeringa.

Kvadrat Sunca sa Neptunom vas upozorava da budete pažljivi u odnosima sa poslovnim partnerima, jer ćete se suočavati sa nejasnoćama i pokušajem manipulacija. Merkur sa Jupiterom 20. juna će vas činiti sposobnim za mudre i proračunate finansijske poteze koji će vam doneti dobitke i veći obrt novca. Sunce će 21. juna ući u znak Raka, što će vam omogućiti da preuzmete vodeću ulogu u timskom radi u koordinaciji zajedničkih poslova. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca i vaše polje posla, što će pozitivno uticati na vaše poslovne odnose, a doneće vam i dobar osećaj za forme i kreativne poteze u obavljanju radnih zadataka. Uspećete da poboljšate zaradu kroz polje usluga i kroz velike projekte.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, dizajna, menadžmenta i trgovine. Tražiće se vaše organizacione veštine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina juna će vam proteći u mirnoj i skladnoj atmosferi, ali ćete imati malo dinamike. To će vam u jednu ruku prijati, jer ćete moći da se bavite svojim interesovanjima, a da vaš partner nema na to zamerke i ne traži mnogo pažnje. Zajedničko vreme ćete koristiti da razgovarate kako da vaš odnos poboljšate i prevaziđete ono u čemu se ne razumete.

Merkur sa Jupiterom u trećoj dekadi juna će vam omogućiti da postignete značajan napredak u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i da poboljšate komunikaciju. Kvadrat Sunca sa Jupiterom na kraju meseca izazvaće neslaganje sa partnerom oko zajedničkih izlazaka. S druge strane, odnos Venere sa Jupiterom doneće vam emotivni sklad i radost.

Ako ste slobodni:

Prva polovina juna vam donosi povremene izlaske sa prijateljima ali će izostati nova poznanstva jer vam niko neće privući pažnju i zainteresovati vas u dovoljnoj meri. Tek sredinom juna ćete upoznati osobu koja će vas privući svojim originalnim stilom oblačenja i koja će vam prići otvoreno sa jasnim namerama, bez uvijanja. Prihvatićete flert i počećete da se intenzivno viđate. U trećoj dekadi juna ćete uživati jedno u drugom i bićete spremni da se otvorite za emotivnu vezu.

Starije Device će preko zajendičkog prijatelja upoznati osobu koja će im se dopasti na prvi pogled, a koja će odmah otvoreno nastupiti i pokazati svoje kvalitete. Simpatije će biti obostrane i ubrzo ćete se bliže upoznati i postati bliski.

ZDRAVLJE

Saturn koji prolazi kroz vaše polje zdravlja krenuće na početku juna retrogradno, što će u izvesnoj meri oslabiti vaš imunitet, ali neće izazvati ozbiljne zdravstvene smetnje. Bićete podložni povremenom umoru, posebno kada se budu dešavale nagle promene vremenskih prilika i bićete osetljiviji na stres. Potrebno je da se više krećete i redovno odmarate.

Vaša ishrana treba da uključuje namirnice koje sadrže ugljene hidrate. Jedite junetinu i pileća prsa. Od ribe pripremajte skušu, tunu i šarana. Za doručak jedite jaja, kačkavalj, pršutu i mladi luk. Od povrća jedite cveklu, krompir, sočivo, pasulj, soju i leblebiju. Od voća jedite avokado, nar i sušeno voće. Prijaće vam orah, masline i kikiriki, kao i testenine i proja.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima