in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

ŠKORPIJA

POSAO

Merkur će 3. juna krenuti direktno, što će vam omogućiti da nastavite pregovore oko potencijalno novog poslovnog partnerstva i sklapanja novih ugovora. Bićete u mogućnosti da se posvetite rešavanju zastoja na polju platnog prometa i uspećete da poboljšate vaše finansijsko stanje. Saturn će 4. juna krenuti retrogradno i prouzrokovaće teškoće koje će dovesti do odlaganja rokova koji su povezani sa velikim projektima. Zbog toga ćete biti primorani da više vremena i energije ulažete u rešavanje nastalih zastoja i prepreka. Trigon Merkura sa Plutonom će vam omogućiti da nastavite pregovore koji su bili prekinuti u prethodnom periodu i da ih uspešno okončate. Imaćete uspeha u oblastima trgovine. Konjunkcija Venere sa Uranom će vam omogućiti da započnete novo poslovno partnerstvo koje dolazi neočekivano, a pokazaće se unosnim u budućnosti. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i bićete dobro organizovani u planiranju većeg obrta novca, što će ćete uspeti da postignete. Ostvarićete dobitke kroz oblasti bezbednosti i zdravstva.

Sunce će 16. juna praviti trigon sa Saturnom i uspećete da prikupite neophodna sredstva da biste u roku postigli planirane obaveze u velikim projektima i inženjerskim poslovima. Pri tome izbegavajte prihvatanje rizičnih zadataka i investicija. Sunce će 21. juna ući u znak Raka, što će vam doneti podršku od nadređenih i jedne osobe na visokom položaju. Mars će 28. juna praviti odnos sa Saturnom i motivisaće vas da uložite dodatne napore kako biste uspeli da najveći broj važnih obaveza dovršite u predviđenom roku. Bićete na dobitku. S druge strane, kvadrat Sunca sa Jupiterom na kraju meseca će prouzrokovati nedostatak sredstava za implementaciju novih usluga i nailazićete na teškoće ako se bavite uvozom robe.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima građevinarstva, poljoprivrede, IT industrije i inženjeringa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Uranom 12. juna će vam omogućiti da unesete nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa voljenom osobom, što će i vama i vašem partneru prijati. U drugoj dekadi juna će Venera praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće neslaganje sa partnerom ubog toga što ćete imati manje vremena za dom i porodicu zbog poslovnih i drugih obaveza.

Venera će u 19. juna praviti odnos sa Neptunom, što će uneti u vaš odnos sa partnerom više nežnosti i romantičnih trenutaka udvoje. Trigon Venera sa Plutonom u trećoj dekadi juna će probuditi strasti koje su u proteklom periodu bile manje izražene i oboje ćete biti ispunjeni. Venera sa Jupiterom će doneti više smeha, radosti i sreće u vašu vezu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Uranom u drugoj dekadi juna će vam doneti poznanstvo sa osobom koja će vas bukvalno oboriti sa nogu pri prvom susretu. Bićete oduševljeni njenim originalnim nastupom, stilom oblačenja, životnim stavovima, kao i sličnim željama i očekivanjima u ljubavi. Jedno drugom ćete se na prvi pogled dopasti i počećete da se viđate i sve više vremena da provodite zajedno. Do kraja meseca ćete biti sigurni da ste pronašli nekog s kim se možete odlično slagati.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu sa kojom će moći da razgovaraju o svim mogućim temama i sa kojom će se dobro razumeti i dopunjavati. Simpatije će biti obostrane i odlučićete da uđete u vezu koja će na početku biti slobodna.

ZDRAVLJE

Prolazak Marsa i Jupitera kroz vaše polje zdravlja će uticati blagotvorno na vas i vaše zdravlje će biti snažno i stabilno. Osećaćete potrebu za fizičkim vežbama i stalnim kretanjem. Slobodno vreme ćete provoditi u šetnji po prirodi, što će ojačati vašu kondiciju i imunitet. Pripazite na ishranu i jedite samo svežu hranu, jer biste mogli da imate probavne smetnje.

Prijala bi vam dijetalna ishrana. Umanjite ili izbacite iz ishrane peciva i testenine, a ako je moguće i hleb. Jedite svakodnevno jaja, a dozvoljene su i sve vrste mesa koje je najbolje da pripremate grilovano. Ribu jedite često, posebno morsku ribu. Od povrća jedite paradajz, papriku, spanać i kupus. Od voća jedite jabuke i orašaste plodove. Pijte više vode.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima