in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

STRELAC

POSAO

Merkur će 3. juna krenuti direktno, pa ćete se pokrenuti da poboljšate odnose na radnom mestu koji su bili zatvoreni i otežani u proteklom periodu. Nastavićete da rešavate teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima i da se bavite ugovorima koji su već trebali da budu sklopljeni ali oko kojih niste postili dogovor. Sada ćete u svemu tome imati uspeha. Saturn će krenuti retrogradno 4. juna i izazvaće povremene teškoće u prenosu informacija i u pregovorima oko novih projekata, zbog čega ćete u sve to morati da ulažete više vremena i napora. Trigon Merkura sa Plutonom će vam pomoći da se organizujete oko rešavanja važnih finansijskih pitanja i da lako postignete bolju zaradu od planirane kroz vešte poteze u oblastima usluga, uspeh vas očekuje i ako radite u zdravstvu. Merkur će ući u znak Blizanaca gde je snažan 13 juna i započećete da planirate zajedničke projekte sa jednim ili više poslovnih partnera. Očekuje vas uspeh u oblastima javnosti. Trigon Sunca sa Saturnom će vam doneti uspeh u komunikaciji i trgovini, gde će vaš autoritet doći do izražaja.

Venera sa Neptunom će vam 19. juna doneti dobar osećaj za potrebe vaših klijenata i na vreme ćete dovršiti veći deo planiranih obaveza. Merkur će 20. juna praviti odnos sa Jupiterom i doneće vam uspeh i uvećanu zaradu u oblastima zabave, dizajna, prosvete, prava, ekonomije i javnosti. Sunce će 21. juna ući u znak Raka i omogućiće vam da preduzmete važne poteze kako biste poboljšali platni promet i obrt novca. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca i doneće vam pogodne mogućnosti za sklapanje poslovnog partnerstva sa preduzećima koja se bave marketingom. Mars će 28. juna praviti odnos sa Saturnom i omogućiće vam uspešan razvoj velikog projekta vezanog za dizajn i trgovinu u industriji.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, prosvete, usluga, prava i ekonomije. Vaše veštine komunikacije će biti tražene.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno 3. juna i poboljšaće komunikaciju i razumevanje između vas i partnera. Uspećete da razrešite protekle nesporazume i uspostavite sklad u odnosu. Na ovo će se nadovezati trigon Merkura sa Plutonom koji će vam omogućiti da poboljšate zajedničke finansije. Pronaći ćete dublji smisao vaše veze.

Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i ujedno u vaše polje ljubavi, što će vas činiti punim inicijative i predloga o poboljšanju vaše veze sa voljenom osobom. Vaš partner će se složiti sa većinom vaših predloga. Merkur sa Jupiterom u trećoj dekadi juna doneće vam više zajedničke zabave. Od partnera ćete dobiti sve što vam treba.

Ako ste slobodni:

Pokrenućete se ka traženju osobe sa kojom biste mogli da ostvarite skladnu emotivnu vezu, sa više optimizma nego što ste imali u proteklom periodu. Na početku druge dekade meseca privući će vas osoba prodornog uma koja će umeti da vas čita kao otvorenu knjigu. To će vas pokrenuti da pokažete svoje intelektualne kvalitete i date do znanja vašoj novoj simpatiji da umete da dominirate. Vaše poznanstvo će prerasti u bliskost i pojaviće se obostrana osećanja. Moguća je nova veza.

Nešto stariji Strelci će znati šta žele u ljubavi. Od svakog ko vam bude prišao da vas bliže upozna, tražićete lične kvalitete i iskrenost. U trećoj dekadi juna ćete upoznati osobu koja će vam pružiti to što očekujete i bićete spremni da se zbližite.

ZDRAVLJE

Prolazak Venere kroz znak Bika gde je vrlo snažna i kroz vaše polje zdravlje donosi vam u prvoj i drugoj dekadi juna stabilno zdravlje i snažan imunitet. Lakše i prolazne smetnje su moguće u drugoj dekadi meseca zbog kvadrata Venere sa Saturnom što može da prouzrokuje probavne i disajne tegobe. Zbog toga je važno da izbegavate hladne napitke po vrućini.

Potreban vam je režim ishrane koji će uticati na jačanje vašeg imuniteta. Od povrća jedite šargarepu, krompir, tikvice, paradajz, papriku i cveklu. Od voća jedite grejpfrut, mango, pomorandže, kupine, jagode, maline i borovnice. Ribu i morske plodove jedite češće, a meso umereno. Jogurt i kefir, orahe i suncokretove semenke jedite svakodnevno.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima