in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

JARAC

POSAO

Venera će 2. maja ući u znak Ovna gde je slaba i u izgonu, što će izazvati teškoće u postizanju rokova i u pojedinim poslovnim odnosima. Za dovršavanje jednog dela radnih zadataka će vam sredstva pristizati otežano i sa zakašnjenjem. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom, što će vam doneti uspeh u važnim pregovorima nakon kojih ćete moći da se pripremite za organizovanje predstojećih velikih projekata. Uspećete da se dogovorite i sa investitorima. Vaši predlozi će se uvažavati. Mars će praviti odnos sa Uranom, što će vam doneti uspeh na poljima komunikacija, trgovine, zabave, prosvete, ugostiteljstva i u dizajnu. Neočekivani napredak ćete ostvariti u IT oblastima kao i u izradi aplikacija i programiranju industrijskih postrojenja. Merkur će krenuti retrogradno 10. marta i izazvaće neslaganja sa radnim kolegama i teškoće u prometu usluga, a najviše u prometu informacija, što će dovesti do odlaganja rokova. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i doneće vam pogodnosti za rad od kuće. Vaša radna atmosfera će biti pozitivna i podsticajna.

Potpuno pomračenje Meseca 16. maja u znaku Škorpiona izazvaće teškoće u odnosima sa saradnicima i dovesti do prekida jedne saradnje, što bi vam moglo naneti gubitke. Mars će 18. maja praviti konjunkciju sa Neptunom motivisaće vas da pokrenete nešto novo u oblasti trgovine, što je povezano sa hemijskom industrijom. Ovo će biti rizičan poduhvat jer će zahtevati veće investicije ali nema garancije da će vam se isplatiti. Važno je da budete realni u pogledu svojih mogućnosti. Venera sa Saturnom u trećoj dekadi maja doneće vam poboljšanje i stabilnost na polju novca. Ulazak Venere u znak Bika gde je u sedištu i snažna pojačaće vaše kreativne sposobnosti doneti vam mogućnost uspeha na polju dizajna.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima finansija, menadžmenta, IT industrije, trgovine i ekonomije. Biće tražena vaša kreativnost.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Ovna na početku maja usmeriće vas da se potrudite da poboljšate porodične odnose. Neophodno je da budete pažljivi i da uložite više napora i pažnje jer ćete nailaziti na neslaganja sa voljenom osobom i članovima porodice u vezi raspodele zajedničkih obaveza. Merkur sa Venerom će vam pomoći da postignete dogovor.

Druga polovina maja će vam doneti više zabave i bićete u mogućnosti da jedan vikend iskoristite da otputujete sa partnerom na mesto koje će vam odgovarati za odmor i opuštanje. Odgovaralo bi vam i da odete na izlet u prirodu. Tokom treće dekade maja će vam odnos Venere sa Saturnom omogućiti stabilne porodične i partnerske odnose i sklad u kući.

Ako ste slobodni:

Tokom prve dekade maja ćete upoznati osobu koja će znati kako da vas pokrene i zainteresuje za zajedničke aktivnosti, izlaske i zabavu. Pronaći ćete zajednička interesovanja i to će vas zbližiti. Pojaviće se i jaka međusobna privlačnost, što će dovesti do ulaska u intimne odnose. U drugoj polovini maja ćete ući u vezu koja će u početku biti slobodnog tipa, zahvaljujući retrogradnoj konjunkciji Merkura sa Suncem. Postoji mogućnost da se vaša veza vremenom postane ozbiljna.

Nešto stariji Jarčevi će sa osobom sa kojom se duže vreme viđaju i sa kojom imaju jake obostrane simpatije započeti vezu diskretno i u tajnosti. Nećete želeti da se eksponirate u javnosti jer ćete vašu privatnost staviti na prvo mesto.

ZDRAVLJE

Merkurov prelazak u retrogradni hod od 10. maja će uticati nepovoljno na veše zdravlje tako što će dovesti do pada imuniteta i sklonosti disajnim i psihosomatskim smetnjama. Moguća je alergija na polen koja izaziva kijavicu. Bićete više nego obično osetljivi na stresne okolnosti. Potrebno vam je da budete fizički aktivni i da praktikujete relaksaciju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate antioksidansima. Jedite što više voća i koštunjavih plodova. Prijaće vam suvo grožđe, borovnice, jagode, avokado, grejpfrut, višnje, banane i jabuke. Od povrća jedite beli luk, spanać, brokoli, grašak, pasulj, krompir i šargarepu. Od mlečnih proizvoda uzimajte tofu sir i jogurt. Jedite ribu i pijte više vode.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije