in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

RIBE

POSAO

Venera će 2. maja ući u znak Ovna gde je slaba i u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju novcem. Bićete primorani da više napora ulažete kako biste zaradili očekivane prihode jer će doći do otežanog priliva sredstava na vaš račun. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom, što će vam doneti dragocenu pomoć u ostvarivanju planiranih radnih zadataka. Odlično ćete upravljati zajedničkim projektima i vaše znanje, veštine i stručno iskustvo će biti cenjeno kod vaših saradnika. Sklopićete i jedan dobitni ugovor o novoj saradnji. Mars sa Uranom doneće vam neočekivani napredak u pregovorima oko novih projekata, što može da vam donese napredak u karijeri. Vaš autoritet će se uvažavati kod vaših sagovornika i poslovne prezentacije i sastanke ćete održavati vrlo profesionalno. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno i izazivaće nesporazume, zastoje u saobraćaju i kašnjenja u dovršavanju planiranih zadataka. Jupiter 11. maja ulazi u znak Ovna, što će vam otvoriti pogodnosti za poboljšanja na polju novca i ostvarenje velike zarade od investicija.

Potpuno pomračenje Meseca odigraće se 16. maja u znaku Škorpiona, što će dovesti do izostanka finansijske i stručne pomoći koju očekujete za nastavak jednog važnog projekta. To će vas usporiti u daljem radu i može vam naneti gubitak. Mars će 18. maja praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku, što će vas motivisati da pokrenete jedan veliki projekat koji je povezan sa dizajnom, kreativnim oblastima i hemijskom industrijom. Ovaj projekat zahteva od vas prihvatanje velikog rizika ali ako dobro pokažete vaše rukovodeće sposobnosti, doneće vam uspon u karijeri. Mars u trećoj dekadi maja ulazi u znak Ovna i pravi konjunkciju sa Jupiterom što će vam doneti dobitke kroz investicije u inženjerske poslove.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, ekonomije, prava, dizajna, javnosti i menadžmenta. Vaše rukovodeće sposobnosti će biti tražene.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur sa Venerom u prvoj dekadi maja doneće vam lakoću u razgovorima sa voljenom osobom. Dobro ćete se razumeti i uživaćete u razmeni svakodnevnih informacija. Dogovaraćete se oko zajedničkih i porodičnih planova. Prelazak Merkura u retrogradni hod pokrenuće vas da poradite na rešavanju svega u čemu ste imali nesporazume od ranije.

Merkur sa Jupiterom u trećoj dekadi maja poboljšaće vaše poverenje u partnera. Jedno drugome ćete poveravati sve što vas pritiska i brine i jedno drugom ćete biti od podrške. Mekur sa Marsom će vas pokrenuti na zajedničke akcije sa voljenom osobom oko uređenja vašeg doma. Imaćete više vremena za zajedničke izlaske, zabavu i druženje.

Ako ste slobodni:

Prva dekada maja vam donosi poznanstvo sa osobom koja zadovoljava većinu vaših kriterijuma i očekivanja u ljubavi. Sa vašom novom simpatijom ćete se u mnogim stvarima razumeti. Uživaćete u razgovorima o raznim temama, od kojih će većina biti zabavne teme i jedno drugoga ćete činiti dobro raspoloženim, veselim i nasmejanim. Kako ćete mnogo vremena provoditi zajedno upoznaćete prave kvalitete vaše simpatije i uverićete se da je prava osoba za vas. Ući ćete u vezu.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu koja će ih privući svojom inteligencijom i otvorenošću na razgovore o vrlo ozbiljnim ali i zabavnim temama. Vaša simpatija će vas razumeti i pokazaće vam iskrena osećanja. Započećete skladnu i dugu vezu.

ZDRAVLJE

Prava polovina maja će vam biti stabilna po pitanju zdravlja. Prijaće vam da više vremena provodite u prirodi i da se krećete, kao i da praktikujete rekreativne fizičke vežbe. Sredinom maja će vam kvadrat Sunca sa Saturnom doneti smetnje sa krvnim pritiskom i sklonost alergijskim reakcijama, posebno na cvetanje. U trećoj dekada maja imaćete dobar imunitet.

Prijaće vam zdrava hrana koja je laka za probavu. Od povrća jedite papriku, kupus, patlidžan, kelj i spanać. Od mesa eventualno piletinu. Ribu možete jesti često, sa dodatkom masline i morskih algi. Od voća jedite jagode, trešnje, urme i ananas. Jogurt, tvrdi sir i testenine možete uzimati relativno često. Pijte vodu, zeleni čaj, B vitamin i magnezijum.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije