in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

BIK

POSAO

Venera 2. maja ulazi u znak Ovna i donosi vam dobar osećaj za potrebe vaših klijenata i poslovnih partnera. Imaćete i dobar osećaj za rukovanje novcem i nalazićete način da kroz tajne kanale obrćete veće sume novca, što će vam doneti dobitke. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom, što će značajno poboljšati vašu saradnju sa inostranim partnerima i doneće vam uspeh ako se bavite transportom robe na duže relacije, finansijama i investicijama, ekonomijom, edukacijom i poslovima obezbeđenja. Unapredićete vaše radne veštine. Mars će praviti odnos sa Uranom i pomoći će vam da poboljšate vaše rukovodeće sposobnosti, unapredite saradničke odnose i razradite nove radne metode kojima ćete poboljšati vašu radnu efikasnost. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno i prouzrokovaće teškoće i zastoje na polju novca. Dešavaće vam se nesporazumi u vezi dogovora vezanih za uplate i isplate, a očekivani priliv finansija će kasniti. Jupiter će ući u znak Ovna 11. maja i omogućiće vam realizaciju onoga što ste pripremali u tajnosti, a što će vam doneti veliku zaradu i uspeh.

Sunce će 15. maja praviti kvadrat sa Saturnom, što će izazvati neslaganje sa nadređenima. Biće neophodno da pokažete autoritet u suočavanju sa ograničenjima i preprekama. Izbegavajte tvrdoglavost u donošenju odluka. Potpuno pomračenje Meseca u znaku Škorpiona dovešće do prekida jednog poslovnog partnerstva i pada vaše popularnosti ako se bavite javnim poslovima. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 18. maja upozorava vas da budete pažljivi pri izboru saradnika jer se neko može pokazati produktivnim, a neko bi mogao da vas prevari. U trećoj dekadi maja, ulazak Marsa u Ovna doneće vam veliki snagu da se suprotstavite tajnim neprijateljima. Ulazak Venere u vaš znak pojačaće vaš osećaj za investicije.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zdravstva, menadžmenta, transporta, finansija i inženjeringa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Mars sa Uranom u prvoj dekadi maja vam donosi poboljšanje u društvenim aktivnostima u kojima ćete učestvovati uz društvo i podršku voljene osobe. Nešto novo što ste uneli u vaš odnos će vam doneti očekivano zadovoljstvo. Pokazaćete više inicijative zahvaljujući odnos Sunca sa Marsom i dobićete više dinamike u vašem odnosu .

Mars će praviti konjunkciju sa Neptunom 18. marta i prouzrokovaće probleme u odnosima sa partnerom. Imaćete dobar osećaj za sve što vaš partner krije od vas. Mars sa Plutonom u trećoj dekadi maja će vam pomoći da prevaziđete neslaganja i da unesete više strasti u vašu vezu. Prijaće vam intimni trenuci gde ćete moći da se jedno drugom posvetite.

Ako ste slobodni:

Početak maja vam donosi intenzivnu komunikaciju i česta viđanja i izlaske sa osobom koju ste nedavno upoznali preko zajedničkog prijatelja. Vaš odnos će biti ispunjen dešavanjima koja će vam prijati i probuditi strasti i veliku međusobnu privlačnost. Ubrzo ćete ući u intimne odnose. Sredinom maja će potpuno pomračenje Meseca u Škorpionu dovesti do naglog hlađenja vaših osećanja, jer ćete uvideti negativne osobine vaše simpatije. Uspećete da prevaziđete neslaganja. Stariji Bikovi će imati dinamičan društveni život i na jedno

j zabavi će upoznati osobu koja će ih snažno privući. Ući ćete u intimne odnose, a nakon toga te biti upleteni u razne intrige jer vaša nova simpatija neće biti iskrena prema vama.

ZDRAVLJE

Ulazak Venere u znak Ovna gde je slaba i u izgonu će dovesti do pada vašeg imuniteta i podložnosti virusnim infekcijama i upalama. Biće vam osetljivo grlo, a moguće su i povremene prolazne glavobolje prilikom naglih promena vremenskih prilika. U trećoj dekadi maja će vam zdravlje biti stabilno. Potrebno vam je više odmora i rekreativnih aktivnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže vlakna. Od povrća jedite pasulj, grašak, brokoli, kuvani kukuruz, soju, blitvu, šargarepu i celer. Potrebne su vam zobene žitarice, čia semenke i lanene semenke. Od voća jedite avokado, jabuke, suve šljive, trešnje i jagode. Ribu jedite često, a meso izbegavajte. Pijte više vode i uzimajte B vitamin.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije