in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

BLIZANCI

POSAO

Venera će 2. maja ući u znak Ovna i doneće vam početak plodne saradnje sa umetnicima i kreativnim osobama. Učestvovaćete u ekološkim akcijama i pojavićete se na jednom od sajmova gde ćete imati uspeha. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom i omogućiće vam uspeh u razvoju aktuelnih radnih zadataka i projekata, što će poboljšati vaš platni promet i doneti vam uvećanu zaradu. Pružiće vam se mogućnost za napredak u karijeri i umećete da iskoristite šansu. Mars će praviti odnos sa Uranom, što će vam doneti neočekivanu podršku za uspon na bolje pozicije od osoba i institucija od kojih to niste očekivali, a što će vas prijatno iznenaditi. Ostvarićete prednost nad konkurencijom. Merkur će krenuti retrogradno 10. maja i doneće vam nesporazume, teškoće u ostvarivanju planova i u organizovanju važnih zadataka. Nailazićete na zastoje i prepreke u pokušaju da se istaknete u svom poslu. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i otvoriće vam mogućnost za započnete saradnju sa osobama koje su uticajne i imaju veze koje će vam biti od pomoći.

Potpuno pomračenje Meseca 16. maja u znaku Škorpiona doneće vam teškoće ako se bavite finansijskim uslugama, zdravstvom ili trgovinom na malo. Mars će 17. maja praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem polju posla i bićete u mogućnosti da pokrenete novi projekat koji zahteva ulazak u rizik, a povezan je sa hemijskim proizvodima ili oblastima dizajna. Bićete suočeni sa zamkama konkurencije i tajnim neprijateljima koji će nastojati da kompromituju vaš ugled. Mars sa Plutonom u trećoj dekadi maja učiniće vas efikasnim u dobitnim finansijskim potezima. Vredno ćete raditi na poboljšanju vaše zarade. Mars će ući u znak Ovna i doneće vam odličnu saradnju sa osobama od autoriteta.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, finansija, industrije, projektovanja i programiranja. Od vas će se tražiti da budete tačni i precizni.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Jupiter sa Plutonom u prvoj dekadi maja omogućiće vama i vašem partneru da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Uspećete da uvećate zajedničke finansije. Ulazak Jupitera u znak Ovna 11. maja će vam doneti značajno poboljšanje društvenog života. Često ćete izlaziti sa voljenom osobom na društvene manifestacije, priredbe, predstave i zabavu.

Merkur i Sunce će u trećoj dekadi maja praviti odnos sa Jupiterom i motivisaće vas da sa voljenom osobom razgovarate o raznim temama, većinom zabavnog sadržaja, kao i da se bavite zajedničkim interesovanjima. Bićete od podrške jedno drugom i imaćete više inicijative za zajedničke akcije. Vašem partneru će prijati vaša pažnja i angažovanje u odnosu.

Ako ste slobodni:

Početak maja vam donosi poznanstvo sa osobom koja će na vas delovati magnetski privlačno i koja je puna pozitivne energije i optimizma. Najviše će vam se dopasti to što će umeti da vas nasmeje i što ćete otkriti kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i tema za razgovor. Imaćete slične potrebe u vezi mesta za izlazak i zabavu, i družićete se sa sličnim tipom ljudi. U trećoj dekadi maja ćete biti dovoljno bliski da biste spontano započeli emotivnu vezu na duži rok.

Stariji Blizanci će u prvoj dekadi maja kroz poslovne aktivnosti upoznati osobu koja će ispunjavati velikim delom njihove potrebe u ljubavi i sa kojom će doći do obostrane zaljubljenosti. U trećoj dekadi maja ćete oboje biti spremni za vezu.

ZDRAVLJE

Prva polovina maja vam donosi dobar imunitet, dobro zdravlje i otpornost na stresne okolnosti. Bićete u dobroj kondiciji koju ćete održavati svakodnevnim fizičkim vežbama. Potpuno pomračenje Meseca u Škorpionu će sredinom maja izazvati pad vašeg imuniteta i podložnost probavnim i crevnim tegobama. Treća dekada maja vam donosi značajno poboljšanje.

Vaša ishrana bi trebalo da bude zdrava i da uzimate uglavnom lako svarljive namirnice. Od povrća je vam prijati tikvice, brokoli, kelj, raštika, šargarepa i zelena salata. Os mesa jedite samo pileća prsa, a ribu možete jesti često. Od voća jedite jagode, jabuke, banane, urme i borovnice. Prijaće vam još ječam i heljda, morske alge, lanene semenke, cimet i E vitamin.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije