in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

LAV

POSAO

Venera će 2. maja ući u znak Ovna, što će vas usmeriti ka traženju stručne podrške za projekte koje imate u planu da pokrenete. Biće vam potrebni i investitori. Kako biste ih privukli, bićete primorani da zadovoljite visoke uslove koje vam budu postavili. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom, što će vam omogućiti dalji razvoj programa usluga koji ste nedavno započeli i koji će vam već na samom startu doneti više od očekivane zarade. Imaćete veliki obrt finansija i bolji platni promet u odnosu na prethodnih nekoliko meseci. Mars će praviti odnos sa Uranom, što će vam doneti neočekivano povoljne prilike da ostvarite napredak u karijeri kao i da uvećate vašu zaradu ako se bavite IT sektorom, elektronikom, mehanikom i inženjeringom. Merkur će 10 maja krenuti retrogradno i prouzrokovaće zastoje u odnosima sa saradnicima,. Nailazićete na niz nesporazuma, doći će do kašnjenja u rokovima kod zajedničkih poslova i bićete neorganizovani. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i doneće vam pogodnosti da unapredite svoje radne i veštine. Dobićete podršku nadređenih.

Potpuno pomračenje Meseca u Škorpionu će vam 16. maja doneti teškoće u završetku važnih zadataka. Zbog odlagnja rokova ćete biti na gubitku. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 18. maja vam donosi mogućnost značajnog uvećanja finansijskog stanja kroz visoko rizične investicije. Budite pažljivi jer možete da se nađete na gubitku ako vas nadvladaju izazovi i konkurencija. Treća dekada maja će vam doneti poboljšanje u saradničkim odnosima zahvaljujući prelasku Sunca u znak Blizanaca. Venera sa Saturnom će vam doneti uspeh u javnosti i dobitke kroz saradnju sa inostranim preduzećima. Ulazak Venere u znak Bika i vaše polje posla će vam doneti stabilno poslovanje i poverenje klijenata.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima inženjeringa, IT industrije, finansija, turizma, ekonomije i trgovine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Mars sa Uranom u prvoj dekadi maja doneće vam nova zajednička interesovanja i razvoj novih pravaca koji će vama i vašem partneru omogućiti da vašu vezu načinite kvalitetnijom. Imaćete ideje u vezi zajedničkih aktivnosti koje će vaš partner prihvatiti kao poželjne i interesantne. Bićete u mogućnosti da odete na zajedničko putovanje tokom vikenda.

Kvadrat Sunca sa Saturnom sredinom maja doneće vam nesuglasice u vezi zajedničkih ciljeva. Pokušaćete da dominirate nad partnerom ali će on uporno insistirati na svojim stavovima. Venera sa Saturnom u trećoj dekadi maja doprineće stabilnosti u vašem odnosu. Uspećete da prevaziđete neslaganja i da ostvarite međusobno poverenje, što vam je najvažnije.

Ako ste slobodni:

Mars sa Uranom u prvoj dekadi maja dovešće do neočekivanog zbližavanja sa osobom koju ste nedavno upoznali na zabavi kod zajedničkog prijatelja. Na slučajnom susretu prilikom izlaska započećete spontano komunikaciju i otkrićete da se zanimate za slične stvari. Najviše će vas oduševiti što oboje volite ekstremne sportove, akciju i dinamiku. Otkrićete i da se odlično slažete i u intimnom odnosu. Do kraja meseca ćete biti spremni da započnete skladnu emotivnu vezu.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja će na njih da deluje izuzetno podsticajno. Pored vaše nove simpatije ćete se osećati važni jer će vam dopuštati da budete upravo ono što jeste. Pojaviće se obostrane emocije i započećete novu vezu.

ZDRAVLJE

Jupiter sa Plutonom će uticati izuzetno pozitivno na vaše opšte zdravstveno stanje jer će vas navesti da potražite i pronađete, a nakon toga i da praktikujete metodu koja kombinuje zdravu ishranu, sisteme fizičkih vežbi i kontakt sa prirodom. Vaš imunitet će zahvaljujući tom metodu ojačati, kao i vaša fizička kondicija. Izbegavajte da mnogo sedite.

Potrebna vam je ishrana koja sadrži namirnice bogate gvožđem. Za doručak jedite tofu sir, integralne žitarice, ovsene i ražene pahuljice, kornfleks i jogurt. Od povrća jedite sočivo, soju, beli pasulj i spanać. Goveđe meso, riba i morski plodovi, posebno ostrige će vam omogućiti unos potrebnih kalorija. Od voća jedite trešnje. Uzimajte crnu čokoladu.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije