in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

VAGA

POSAO

Venera 2. maja ulazi u znak Ovna gde je slaba i u padu, što će dovesti do teškoća u odnosima sa poslovnim partnerima. Nailazićete i na teškoće u odnosima sa pojedinim klijentima, posebno sa ženama. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom i doneće vam napredak u sektoru usluga koje su povezane sa oblastima građevinarstva, servisiranja bele tehnike, zdravstvenih i higijenskih usluga i obezbeđenjem. Postići ćete sve rokove, a jedan važan projekat ćete završiti pre ugovorenog roka, što će vam doneti uvećanu zaradu. Mars sa Uranom otvoriće vam neočekivano povoljne šanse da podignete kredit za izvođenje javnih radova pod vrlo povoljnim uslovima, kao i da poboljšate obrt novca i ostvarite veliki profit zahvaljujući primeni jedne nove ideje i novih metoda rada. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno, što vas upozorava da ćete nailaziti na zastoje u transportu robe na duže relacije, kao i na nesporazume u odnosima sa inostranim partnerima. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i doneće vam nova poslovna partnerstva koja će se pokazati isplativim.

Druga polovina maja vam donosi veliki uspeh ako se bavite pravom, ekonomijom ili javnim poslom. Potpuno pomračenje Meseca u znaku Škorpiona 16. maja će nepovoljno uticati na vaše finansijsko stanje. Nije povoljno vreme za ulazak u nove i rizične investicije jer se možete naći na gubitku. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 18. maja vam otvara mogućnost da pokrenete novu ponudu iz oblasti usluga koja je povezana sa trgovinom, distribucijom, posredovanjem, ali uključuje i rizik od neuspeha. Mars u trećoj dekadi maja ulazi u znak Ovna motivisaće vas da uložite veliki napor u izgradnju korektnih i stabilnih poslovnih odnosa sa osobama od autoriteta, što će vam se isplatiti. Sa nekim rokovima ćete kasniti.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, građevinske, farmaceutske i hemijske industrije, kao i u turizmu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Ovna i vaše polje ljubavi 2. maja doneće vam više pažnje od strane voljene osobe. Unećete više strasti i dinamike u vašu vezu. Pokazaćete više inicijative za zajedničko vreme i zabavu. Mars sa Uranom će vam omogućiti više intimnih trenutaka i nalaženje novih zajedničkih aktivnosti. Imaćete dobar osećaj za međusobne potrebe.

Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i vaše polje ljubavi, što će vam otvoriti velike mogućnosti za ostvarenje sklada i sreće u odnosu sa voljenom osobom koje ste oboje već duže vremena priželjkivali. Odlazak na putovanje tokom jednog vikenda će vam doneti ispunjenje zajedničke želje. Ulazak Marsa u znak Ovna u trećoj dekadi maja doneće vam neslaganja i nemir.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u znak Ovna na početku maja činiće vas direktnim u pristupu osobama koje vam se dopadaju. Umećete da se doterate tako da privlačite pažnju i da delujete atraktivno, čak zavodnički. Bićete otvoreni na avanture. Poznanstvo sa osobom koja je dinamična po prirodi i puna inicijative i pokretačke energije doneće vam odnos Marsa sa Uranom. Otkrićete da se odlično slažete u intimnim odnosima. Mada može da dođe do emotivne veze, male su šanse da bude duga.

Starije Vage će upoznati osobu koja je dinamične prirode i puna inicijative. Počećete da se viđate i ubrzo ćete postati bliki. Pojaviće se obostrane emocije. Vaša nova simpatija će vam doneti nova i osvežavajuća iskustva u ljubavi. Moguća je veza.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam tokom maja biti dosta dobro i stabilno. Bićete otporni na bolesti zbog pojačanog imuniteta. Praktikovaćete zdravu ishranu i zdrave životne navike, kao i svakodnevne fizičke aktivnosti. Izbegavajte preterane napore i preterivanje u životnim zadovoljstvima jer bi to moglo da vam umanji stabilnost zdravlja. Prijale bi vam joga vežbe.

Prijala bi vam dijetalna ishrana koja zahteva da značajno umanjite namirnice koje sadrže ugljene hidrate. Svakodnevno možete jesti jaja koja možete pripremati na različite načine. Meso možete jesti svakodnevno i to sve vrste, a najbolje je pripremati ga grilovano. Pohovano meso izbegavajte. Od povrća jedite grašak, kupus, spanać i papriku, a od voća jabuke.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije