in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

ŠKORPIJA

POSAO

Venera će 2. maja ući u znak Ovna i otvoriće vam mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju usluga. Najviše uspeha ćete imati u uslugama lepote ali ćete morati da uložite veliki napor da biste privukli mušterije. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom i bićete u mogućnosti da postignete dogovor sa investitorima u vezi projekta koji obuhvata dizajn, programiranje, distribuciju i implementaciju. Ovo bi moglo da vam donese veliku zaradu, posebno ako se radi o nečem što ima široku primenu u industrijskim postrojenjima i proizvodnji. Mars će praviti odnos sa Uranom i otvoriće vam neočekivane mogućnosti da vaše kreativne veštine i ideje budu poznate u javnosti. Ovo je posebno značajno ako se bavite dizajnom, programiranjem aplikacija i igara ili IT tehnologijom. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno, što će izazvati zastoje na polju platnog prometa, zbog čega biste trebali da izbegavate zaduživanja i redukujete troškove. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i otvoriće vam izuzetnopovoljne mogućnosti i podršku za implementaciju nove linije usluga.

Sunce će 15. maja praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do neslaganja sa nadređenima u pogledu jednog projekta, zbog čega ćete kasniti sa rokovima i imati štetu i gubitak. Potpuno pomračenje Meseca u vašem znaku 16. maja će dovesti do pada vašeg autoriteta i nemogućnosti ostvarenja velikih planova. Konjunkcija Marsa sa Neptunom pružiće vam mogućnost da pokrenete novi projekat iz oblasti dizajna, zabave ili da otvorite ugostiteljski objekat ali taj poduhvat podrazumeva upuštanje u rizične investicije. U trećoj dekadi maja ulazak Sunca u znak Blizanaca pomoći će vam da poboljšate platni promet i da ostvarite dobitke na polju usluga. Usmerićete vaše napore u pravcu poboljšanja usluga.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima prosvete, zabave, dizajna, IT industrije i komunikacija. Tražiće se vaš kreativni potencijal.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Mars sa Uranom u prvoj dekadi maja donosi vam nove trenutke u odnosu sa voljenom osobom koji će vas oboje pokrenuti na zajedničke aktivnosti u kojima ćete uživati i u kojima ćete otkrivati nove vrednosti i prednosti vaše emotivne veze. Konjunkcija Sunca sa Uranom će vam doneti nove ideje o tome kako biste još mogli poboljšati sklad u vašoj vezi.

Venera sa Saturnom u drugoj polovini maja doneće vama i vašem partneru stabilnost u vezi i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Stabilnost i uzajamnu podršku imaćete i u porodičnim odnosima. Venera će 28. maja ući u znak Bika i vaše polje ljubavi, što će vam omogućiti da sa lakoćom pružate vaša osećanja voljenoj osobi i primate toplinu za uzvrat.

Ako ste slobodni:

Mars sa Uranom na početku maja doneće vam poznanstvo sa osobom koja je originalna u svom nastupu i koja će vas privući svojim idejama koje su ispred vremena. To je neko ko je pun energije i pokrenuće vas tako što će u vama probuditi strasti. Počećete da se viđate, zabavljate i dobijate nova i korisna iskustva u ljubavi. U drugoj polovini maja ćete biti dovoljno bliski i spremni da započnete emotivnu vezu ali je važno da imate u vidu da će biti puna izazova.

Stariji Škorpioni će neočekivano biti privučeni osobom koja će umeti da im zaokupi svu pažnju i priđe im otvoreno i bez ustručavanja. Započećete dinamičnu avanturu i dobro žete se slagati u intimnim odnosima. Imaćete slobodnu vezu.

ZDRAVLJE

Ulazak Venere u znak Ovna gde je slaba i u izgonu na početku maja doneće vam slabije zdravlje, ali ćete uspeti da održite vaš imunitet na potrebnom nivou i izbegnete ozbiljnije zdravstvene smetnje. Konjunkcija Marsa sa Neptunom u drugoj polovini maja vas upozorava da izbegavate preterivanje u životnim zadovoljstvima i da praktikujete fizičke aktivnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da bude bazna, kako bi vaš organizam došao u ravnotežu. Potrebno je da pijete mineralnu vodu i sodu bikarbonu s vremena na vreme kao i da u jela koja pripremate dodajete morske alge, kako biste očistili organizam od toksina. Od voća jedite ananas, kivi i mango. Od povrća jedite sočivo, grašak i brokoli. Izbegavajte alkoholna pića.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije