in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav

STRELAC

POSAO

Venera će 2. maja ući u znak Ovna, što će vam otvoriti mogućnosti da pokrenete nove projekte ako se bavite oblastima dizajna, zabave i ugostiteljstva. Kako je Venera ovde u izgonu i slaba, novi projekti će vam doneti velike izazove i rizike, pa je važno da se čuvate gubitaka. Jupiter će 4. maja praviti odnos sa Plutonom, što će vam doneti neophodne investicije i podršku kako biste prioritetne radne zadatke mogli da dovršite u predviđenom roku. Uspeh i veliku zaradu ćete ostvariti ako se bavite oblastima finansija i proizvodnjom i distribucijom sirovina za proizvodnju. Mars sa Uranom će vam doneti pogodnosti za ostvarenje napretka u oblastima usluga, kao što je servisiranje bele tehnike ili automobila i mehanizacija, kao i uslugama iz sektora IT industrije. Očekuju vas uspeh i dobici ako ste zaposleni u zdravstvu. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno, što će prouzrokovati teškoće i nesporazume sa pojedinim poslovnim partnerima i u oblastima javnosti. Ulazak Jupitera u znak Ovna 11. maja, doneće vam veliku inspiraciju i kreativnost koju ćete uspešno iskoristiti.

Potpuno pomračenje Meseca u znaku Škorpiona 16. maja upozorava vas da se čuvate spletki koje će nedobronamerni ljudi koristiti kako bi vam poljuljali ugled i ostvarili profit na vašu štetu. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 18. maja će vam doneti mogućnosti za pokretanje projekta koji bi vam mogao doneti uspon u karijeri ali koji je visoko rizičan, pa se može dogoditi i da vam nanese gubitke. Merkur sa Jupiterom i Marsom u trećoj dekadi maja omogućiće vam bolju saradnju sa poslovnim partnerima. Potrudićete se da rešavate sve što vam je u prethodnom periodu pravilo smetnje i zastoje u zajedničkom radu. Ulazak Marsa u znak Ovna motivisaće vas da usmerite najveći deo resursa u kreativni rad .

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, kupoprodaje nekretnina, kao i metalske i IT industrije. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će 6. maja praviti odnos sa Venerom, što će vam doneti bolje razumevanje sa voljenom osobom. Razgovaraćete o raznim temama koje će vas činiti dobro raspoloženim i planiraćete zajedničke aktivnosti i zabavu. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno u vašem polju ljubavi, što će izazvati povlačenje vašeg partnera u sebe i nesporazume u komunikaciji.

Merkur sa Jupiterom u trećoj dekadi maja doneće vam više zabave i smeha. Vaš partner će imati više inicijative za izlaske i kraća putovanja, što će vama odgovarati. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju ljubavi, što će vam omogućiti da jasnije sagledate šta je neophodno da učinite kako biste prevazišli nesporazume.

Ako ste slobodni:

Merkur sa Venerom u prvoj dekadi maja doneće vam poznanstvo sa komunikativnom i zabavnom osobom. Od prvog susreta ćete se dobro razumeti i dopunjavati u razgovorima. Ubrzo ćete otkriti kako imate slična interesovanje i slične potrebe u vezi zabave. Vaš odnos će se odvijati sa lakoćom i vaša nova simpatija će na vas delovati inspirativno. U trećoj dekadi maja će se pojaviti obostrane emocije i bićete spremni da uđete u vezu koja će u početku biti slobodna.

Nešto stariji Strelci će biti u stalnom pokretu, uživaće u izlascima gde će upoznavati nove, interesantne osobe. Više će vam odgovarati da ulazite u neobavezne i prolazne avanture. Ako se neko pokaže vredan veze, prvo ćete ga dobro upoznati.

ZDRAVLJE

Mars sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja doneće vam u prvoj polovini maja potrebu da se svakodnevno bavite sportom i fizičkim aktivnostima. Bićete skloni da se oprobate u ekstremnim sportovima i to će značajno ojačati vašu kondiciju. Važno je da izbegavate preterivanje u životnim zadovoljstvima i da se dovoljno odmarate.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate gvožđem. Od mesa jedite goveđe i živinsko, kao i ribu i to sardinu, tunu i skušu. Od povrća jedite spanać, blitvu, grašak, pasulj i sočivo. Jaja, tofu sir i pahuljice od celog crna žitarica jedite za doručak. Od voća jedite borovnice, brusnice, šljive i urme. Crnu čokolada, B vitamin i magnezijum uzimajte svakodnevno.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022: Budite spremni na nova poznanstva koja će probuditi emocije